Сторінка 25. Приватні лікарі в Полтаві

6,0
Була в лікаря перший раз, прийомом задоволена. Дякую
Сергей
Первый раз в жизне пришёл на приём, с не малым волнением. Доктор был не очень вежлив, грубо объяснив чно надо готовиться (клизмиться) чего я не знал. Осмотра так и не было, но теперь буду идти к другому специалисту. Доверюсь отзывам.
19 квітня '17 г.
Саймон
Работает очень грубо, такое чувство, что тебя осматривает человек, который только что дробил гранит киркой.
Сімейний лікар
Кваліфікований сімейний лікар, 8 років досвіду. Проводить консультації, діагностику, лікування та динамічне спостереження за станом здоров’я пацієнтів із використанням фізикальних, лабораторних та інструментальних досліджень відповідно до галузевих стандартів у сфері охорони здоров’я, а також динамічне спостереження за пацієнтами із діагностованими хронічними захворюваннями
Полтава вул. Миколи Дмітрієва, 6 Д
Проктолог, Хірург
Лікар-проктолог спеціалізується на проведенні біопсії кишечника, колектромії, гідроколонотерапії. Здійснює хірургічну, проктологічну консультації. Також займається наданням медичної допомоги способом дезартерізації геморою, висіченням анальної тріщини. Працює з запальними, інфекційними, онкологічними проблемами, пов’язаними з роботою нижніх частин кишечника та анального відділу.
Полтава вул. Степового фронту, 29
Лікар функціональної діагностики (ЕЕГ), Дитячий психіатр
Кваліфікований спеціаліст із сучасними поглядами на лікування пацієнтів, педантичний, відповідальний.