Клініка Мироненко

• Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Клініка Мироненко ЛДЦ: ваш надійний партнер у діагностиці та збереженні здоров'я

Філія Клініка Мироненко — це сучасна клініка, створена для комплексного підходу до вашого благополуччя. Наше головне завдання — надавати послуги консультативно-діагностичного спрямування на рівні європейських стандартів, поєднуючи точність діагностики, експертність лікарів та комфорт пацієнта під одним дахом. Ми прагнемо бути не просто медичною установою, а вашим довіреним центром здоров'я, куди звертаються для планових оглядів, профілактики та вирішення будь-яких проблем з самопочуттям.

Філософія клініки: Точність. Довіра. Комфорт.

Ми переконані, що якісна медицина починається з правильно поставленого діагнозу. Тому вся інфраструктура нашої клініки організована навколо цієї ідеї. Тут ви можете пройти повний цикл: від первинної консультації з лікарем та необхідних лабораторно-інструментальних досліджень до отримання розгорнутого висновку та чітких рекомендацій. Ми усуваємо необхідність метушні між різними установами, економлячи ваш час та нерви.

Наші ключові переваги:

1. Експертні кадри — основа клініки. Наше найбільше надбання — це команда лікарів-практиків з фундаментальним досвідом. Ми спеціально зібрали фахівців, чиї імена відомі в професійному середовищі. Серед них — лікарі вищої категорії, кандидати медичних наук, спеціалісти з 20-30-річним стажем, які постійно вдосконалюють свою кваліфікацію. Це забезпечує глибину аналізу: наші лікарі не тільки базуються на симптомах, але й здатні оцінити стан здоров'я комплексно, враховуючи тонкі взаємозв'язки в організмі.

2. Суцільна діагностика в одному місці. Клініка обладнана для швидкого та точного обстеження:

• Власна лабораторна база: ми проводимо широкий спектр аналізів — від загальних клінічних до складних біохімічних, гормональних та імунологічних досліджень. Швидкість отримання та достовірність результатів є нашим пріоритетом.
  • Сучасна ультразвукова діагностика: на апаратах експертного класу проводимо УЗД всіх органів і систем: черевної порожнини, нирок, серця (ЕхоКГ), щитоподібної залози, судин голови та кінцівок, суглобів, органів малого тазу та молочних залоз.
  • Функціональна діагностика: стандартне проведення електрокардіографії (ЕКГ) для оцінки роботи серця.
3. Орієнтація на пацієнта. Ми створили клініку, в якій зручно:

• Запис онлайн: ви можете легко запланувати візит на зручний час.
  • Чітка організація: мінімум очікування, логічна маршрутизація від кабінету до кабінету.
  • Комфортні умови: затишні приміщення, доброзичливий адміністративний персонал, атмосфера, що знижує тривогу.
  • Консолідовані результати: всі висновки лікарів та результати аналізів можуть бути зібрані в єдину картину, що дозволяє отримати цілісне уявлення про здоров'я.

Спектр послуг клініки:

• Консультації провідних фахівців: сімейний лікар, кардіолог, гінеколог, дерматолог, ортопед-травматолог, дитячий психіатр та ін.
  • Комплексні програми обстежень (Check-up): індивідуально підібрані пакети для чоловіків, жінок різного віку, з метою ранньої діагностики захворювань.
  • Передопераційне обстеження (підготовка до операцій): збір необхідних аналізів та висновків фахівців.
  • Профілактичні огляди: для дорослих та дітей.
  • Диспансеризація: супровід пацієнтів із хронічними захворюваннями.

Наша відмінність — це синергія. Ми поєднали не просто окремих лікарів та апарати, а створили систему, де кожна ланка працює на загальний результат — ваше здоров'я. Обравши нашу клініку, ви отримуєте не окремі послуги, а цілісний, продуманий сервіс, побудований на довірі та професіоналізмі.

Медичний центр Міроненко — де діагностика стає основою для вашого довголіття та якісного життя.

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Клініка Мироненко, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• УЗД (судин) вен верхніх або нижніх кінцівок 900
  • УЗД нирок 400
  • УЗД органів малого тазу(трансабдомінальне) 470
  • УЗД нирок + сечового міхура 400
  • УЗД сечового міхура 200
  • УЗД органів черевної порожнини (печінка, жовчний міхур, підшлункова, селезінка) та заочеревинного простору. 500
  • УЗД печінки + жовчний міхур 350
  • Кольпоскопія 500
  • Консультація гінеколога (первинна) + гінекологічний набір 650
  • Консультація гінеколога (повторна) + гінекологічний набір 500
  • Введення ВМС (без урахування огляду, аналізів, вмс) 1 700
  • Видалення інородного тіла (що не потребує оперативного втручання або анастезії) 250
  • Вилучення ВМС 700
  • Консультація фізичного терапевта (первинна) 600
  • Консультація фізичного терапевта (повторна) 300
  • Консультація лікаря-ФРМ (первинна) 600
  • Консультація лікаря-ФРМ (повторна) 300
  • Первинний прийом лікаря фізичного терапевта Мироненко Д.В + пробне заняття 600
  • Повторний прийом лікаря фізичного терапевта Мироненко Д. 300
  • Масаж обличчя 5 масажів (5% знижка) 2 615
  • Масаж обличчя 10 масажів (10% знижка) 4 950
  • Консультація невролога (первинна) 700
  • Консультація невролога (повторна) 550
  • Первинний прийом лікаря невролог, вищої категорії, доцент, к.м.н Пінчук В.А 700
  • Повторний прийом лікаря невролог, вищої категорії, доцент, к.м.н Пінчук В.А 500
  • Консультація психіатра (первинна) 1 300
  • Консультація психіатра (повторна) 900
  • Консультація психіатра дитячого(первинна) 1 300
  • Консультація психіатра дитячого (повторна) 900
  • Персональне заняття с кінезітерапії 550
  • Блок 6 ПЗ кінезітерапії 6% 3 100
  • Блок 12 ПЗ кінезітерапії 8% 6 100
  • Льготні категорії – пенсіонери, багатодітні сім’ї, соц. працівники та інші Блок 12 ПЗ кінезітерапі 19% 5 300
  • Сплит тренування з кінезітерапії 820
  • Консультація хірурга (повторна) 500
  • Консультація ендокринолога (первинна) 650
  • Консультація ендокринолога (повторна) 500

Відгуки та оцінки клініки

Немає відгуків та оцінок клініки
Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс

Лікарі клініки Клініка Мироненко

Кардіолог, УЗД-фахівець, лікар функціональної діагностики
Лаврушко Світлана Іванівна
Дерматовенеролог, дитячий дерматовенеролог
Цимбал Дар’я Сергіївна
Інфекціоніст, лікар фізичної та реабілітаційної медицини
Скотнікова Лариса Валеріївна
  • Травматолог
  • Фізіотерапевт
  • Хірург
очистити

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Полтава вул. Миколи Дмітрієва, 6 Д
Медичний центр «100% Життя» у Полтаві — сучасний багатопрофільний заклад, орієнтований на підтримку здоров'я, відновлення організму та профілактику захворювань. Клініка об'єднує досвідчених спеціалістів різних напрямків та пропонує діагностичні, лікувальні та реабілітаційні послуги. Індивідуальний підхід, передове обладнання та комфортні умови забезпечують високу якість медичного обслуговування.
Пн — Пт: 08:00-18:00 Сб: 08:00-18:00 Н: 08:00-18:00
Полтава пр-т Віталія Грицаєнка 18-А (пр-т Першотравневий)
9,5
Відкрита в Полтаві в 2010 році філія Міжнародної мережі медичних центрів «ОН Клінік» була другим в Україні медичним центром, що складається всього лише з двох відділень: проктологічного і дерматологічного. Однак успіх інноваційних методик і сучасного підходу до лікування перевершив всі очікування. Через два роки - Полтавська філія розширилася: до вже існуючих відділень приєдналися гінекологічне, урологічне та гастроентерологічне відділення, кабінет УЗД, збільшився спектр фізіотерапевтичних процедур.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 09:00-17:00 Н: 09:00-15:00
Полтава вул. Миколи Дмитрієва (Володарського) 6д
8,6
Урологічний центр Решетнікова — це спеціалізований медичний заклад, який займається діагностуванням та лікуванням за напрямками урологія та андрологія. Пацієнтів приймає лікар-уролог першої кваліфікаційної категорії, який має багаторічний стаж та досвід роботи.
Пн — Пт: 09:00-18:00
Полтава вул. Європейська, 21, каб. 302, 3 поверх
8,4
Клініка «Скаймедікал» спеціалізується на естетичній флебології, дерматології, косметології. Сучасний підхід до діагностики та лікування, якісне діагностичне обладнання, комфортні умови перебування.
Пн — Пт: 09:00-19:00 Сб: 10:00-18:00 Н: 10:00-18:00