Боц Лілія Олександрівна

Лікар поєднує у своїй роботі глибокі теоретичні знання, сучасні клінічні протоколи та практичний досвід надання медичної допомоги. Веде прийом забезпечуючи пацієнткам дбайливий та професійний підхід до жіночого здоров'я.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:
Полтава пр-т Віталія Грицаєнка 18-А (пр-т Першотравневий)

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2016 р. - закінчила Комунальний вищий навчальний закладі І рівня акредитації Полтавської обласної ради «Лубенське медичне училище», спеціальність «Лікувальна справа».
  • 2025 р. - навчалась на медичному факультеті «Полтавський державний медичний університет» м. Полтава.
  • 2025 р. - закінчила інтернатура за спеціальністю «Акушерство та гінекологія» на базі КП «Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М.В. Скліфосовського ПОР».
  • 2025 р. - присвоєно звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Акушерство та гінекологія», Полтавський державний медичний університет, післядипломної освіти.
Додаткова інформація

Досвід роботи:

• 2017 р. - працювала фельдшером акушерського пункту в Комунальному закладі «Миргородський центр первинної медико – санітарної допомоги» с. Шахворостівка.
  • 2020 р. - працювала сестрою медичною палатною в «Полтавська центральна районна клінічна лікарня».
  • 2026 р. - працює лікарем акушером-гінекологом в Комунальному некомерційному підприємстві «Миргородська лікарня інтенсивного лікування» Миргородської міської ради.