КТ органів малого тазу у Львові

Комп'ютерна томографія органів малого таза — це сучасний спосіб пошарового сканування цієї частини тіла. Діагностичне обстеження органів малого таза допомагає точно встановити стан передміхурової залози, сечового міхура, матки та її придатків, прямої кишки, кісткової структури малого тазу, його судин та лімфовузлів. Рентгенівське опромінення при скануванні виводить пошарове відображення досліджуваного органу, що дозволяє побачити найменші зміни.

КТ органів малого таза проводять у таких випадках:

• підтвердження діагнозу;
  • профілактичні заходи;
  • рак прямої кишки;
  • кіста, пухлина матки та її придатків;
  • рак сечового міхура, передміхурової залози;
  • запальні процеси;
  • абсцеси;
  • метастатичне ураження кісткової структури малого тазу.

КТ органів малого таза не дозволяють проходити при:

• вагітності;
  • загальному важкому стані хворого;
  • масі тіла, яка перевищує 200 кг.
  • КТ органів малого таза із використанням контрастної речовини не проводять при:
  • алергії на йод;
  • годуванні груддю;
  • нирковій недостатності.

Інколи задля отримання більш чіткого зображення використовують контрастну речовину, до вмісту якої входить йод. У разі її застосування слід повідомити лікаря про усі препарати, які приймаєте. Також за 6-8 годин до початку дослідження необхідно не вживати їжу. Якщо томографію проводитимуть без цього барвника, то особливої підготовки не треба.

Коли виникає потреба застосувати контрастну речовину, то її вводять у ліктьову вену. Можливо, у пацієнта виникне відчуття тепла та металевий присмак у роті. За декілька хвилин це мине. Усе, що вимагається від пацієнта — не рухатися, щоб не спотворити зображення. Стіл в’їжджає до камери. Лікар перебуває у сусідній кімнаті, за склом. При виникненні будь-яких проблем пацієнт може скористатися кнопкою виклику лікаря, яка розміщена у камері. Дослідження триває щонайменше 30 хвилин.

МСКТ органів малого тазу 1050 грн
МСКТ органів малого тазу з контрастом 2050 грн
МСКТ органів малого тазу без контрастного підсилення 1190 грн
МСКТ органів малого тазу з контрастним підсиленням 1990 грн

Сб Нед
Працюють професіонали. Раджу звернутися за потреби
ВЛад
Дуже хороший оператор Світлана
ВЛад
Дуже хороший оператор Світлана
Любомир
Хочеться подякувати головному лікарю центру за надану знижку, та за те, що дотримала обіцяного слова. Персонал ввічливий, анестезіолог все розказав, як вводили дитині анестезію-такі навички у медичної сестри, що я, коли тримав, ледь помітив-це свідчить про висококваліфікованих працівників. Щиро вдячні
Тетяна
Звернулась в цю клініку для обстеження МРТ. Дуже ввічливий і доброзичливий персонал,новітній апарат! Після обстеження лікар зробив висновок дуже швидко,що зекономило нервы при очікуванні результату! Дуже щиро дякую всьому персоналу клініки. Ви кращі!
Михайло
Високий професіоналізм!
9,5
Львів вул. Пилипа Орлика, 4
р.Шевченківський
Медичний центр NOVO є одним з найновіших та найсучасніших діагностично-консультативних медичних установ у нашій державі. Центр медичних інновацій NOVO забезпечує найвищу якість діагностичних обстежень усім віковим категоріям пацієнтів завдяки інноваційним технологіям, компетентності наших фахівців.
7,1
Львів, пр-т В'ячеслава Чорновола, 45 А, корпус 4
8,2
Львів вул. Миколайчука, 9
р.Шевченківський
Медичний центр "Євроклінік" працює за принципом консиліумного підходу до вирішення складних та унікальних випадків діагностики. При необхідності до консультування залучаються авторитетні вузькопрофільні спеціалісти.
  • МСКТ органів малого тазу без контрастного підсилення 1 190
  • МСКТ органів малого тазу з контрастним підсиленням 1 990
Львів вул. Кульпарківська,35
р.Франківський
У Центрі діагностики Святої Марії доступні послуги комп'ютерної томографії (КТ) та магнітно-резонансної томографії (МРТ). Ми пропонуємо різноманітні обстеження, висновки експертів, використовуємо передове обладнання та пропонуємо доступні ціни. Все це забезпечує високу якість діагностики та гарантує безпеку для наших клієнтів.
  • МСКТ органів малого тазу 1 050
  • МСКТ органів малого тазу з контрастом 2 050
6,7
Львів м. Винники, вул. Івасюка, 31
Центр діагностики Святої Марії надає послуги КТ та МРТ. Ми пропонуємо широкий спектр обстежень, висновки досвідчених спеціалістів, сучасне обладнання та доступні ціни. Все це забезпечує високу якість діагностики та гарантує безпеку для наших клієнтів.
  • МСКТ органів малого тазу з контрастом 2 050
  • МСКТ органів малого тазу 1 050
Львів вул. Некрасова, 6 (неврологічний корпус)
р.Личаківський
Медичний центр був утворений в 2008 році. Установа має у своєму розпорядженні сучасний спіральний томограф виробництва фірми TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS.