Cервіс пацієнтів "Лікарні" є БЕЗКОШТОВНИМ для пацієнтів та не містить ніяких прихованих комісій.

Гістерорезектоскопія в МЦ Sensavi

Киев пр-т Голосіївський, 30 Б
9,2
Записатися на прийом
Пн — Пт: 10:00-21:00Сб: 10:00-21:00Нд: 10:00-17:00
Киев вул. Срібнокільська, 1
9,2
Записаться на прием
Пн — Пт: 10:00-21:00Сб: 10:00-21:00Нд: 10:00-17:00
Киев вул. Єлизавети Чавдар, 13
9,2
Записаться на прием
Пн — Пт: 10:00-21:00Сб: 10:00-21:00Нд: 10:00-17:00
Гістерорезектоскопія в МЦ Sensavi

Поліпи матки — доброякісні новоутвореннями, які за певних умов можуть стати злоякісними. Розміри поліпів можуть бути різними — від кількох міліметрів до сантиметра і більше. Вони можуть розташовуватися поодинці або групами.

Ознаки поліпа

На початку свого розвитку поліпи можуть не проявлятися, однак при збільшенні жінку можуть турбувати дисфункціональні маткові кровотечі з циклічним характером або виникати періодично. Крім того, жінка відзначає рясні виділення при менструації, сукровичні — у передменструальному періоді. Після інтимної близькості і в міжменструальному періоді можуть з'являється незначні виділення крові.

При хронічній крововтраті розвивається анемія, виникає бідність шкірних покривів, запаморочення, нездужання. Великі поліпи можуть стати причиною появи слизових виділень, болю внизу живота, а також дискомфорту при інтимній близькості. Поліпи також можуть утруднити зачаття, а у вагітних - спровокувати аборт.

Один з методів лікування — гістерорезектоскопія, малотравматичний спосіб оперативного лікування за допомогою ендоскопічного обладнання, оснащеного оптичною системою.

Показання

Для проведення гістерорезектоскопії існують певні показання:

  • підслизова міома матки;
  • поліпи ендометрію;
  • чужорідне тіло в статевих органах;
  • гіперплазія ендометрію;
  • гіперпластичні зміни в ендометрії з частими матковими кровотечами;
  • синехії в порожнині матки;
  • вроджені аномалії розвитку статевих органів з патологічною формою матки, наявністю перегородок.

Протипоказання

До обмежень для проведення гістерорезектоскопії відносяться:

  • інфекції, які передаються при інтимній близькості;
  • загострення хронічних захворювань;
  • порушення роботи системи згортання крові;
  • декомпенсована ренальная, дихальна, серцево-судинна, печінкова недостатність;
  • вагітність;
  • гострі запальні хвороби репродуктивних органів.

Підготовка та особливості проведення

Перед гістерорезектоскопією лікар проводить обстеження пацієнтки, що дозволяє знизити ризик ускладнень після операції. В діагностичний комплекс може входити:

  • загальноклінічний, біохімічний аналіз крові;
  • аналіз на інфекції, які передаються при інтимної близькості;
  • мазок на флору;
  • аналіз сечі;
  • резус-фактор, група крові;
  • електрокардіографія;
  • коагулограма;
  • ультразвукове дослідження органів малого таза.

Гістерорезектоскопія проводиться під внутрішньовенний наркозом. Пацієнтка не відчуває болю і прокидається після закінчення операції. Процес видалення поліпа займає до 40-60 хвилин, що залежить від розміру утворення, анатомічних особливостей статевих органів.

Зазвичай після гістерорезектоскопії пацієнтка в цей же день може йти додому. Реабілітаційний період короткий, вже через 3-4 дні пацієнтка повертається до звичного способу життя. Інтимне життя, спорт, лазні, басейн і важкі фізичні навантаження слід відкласти на 2 тижні.

Протягом реабілітаційного періоду жінці необхідно відвідувати кабінет гінеколога для оцінки динаміки. При необхідності лікар може призначити прийом анальгетиків, антибактеріальних, протизапальних препаратів. При підвищенні температури, появі вираженого болю внизу живота або рясних виділень крові, слід негайно зв'язатися з лікарем.

До переваг малоінвазивних методів лікування слід віднести:

  • невелику травматичність тканин;
  • незначну кровоточивість під час втручання;
  • відсутність післяопераційного рубця;
  • короткий період реабілітації;
  • мінімальні больові відчуття в післяопераційному періоді;
  • низький ризик ускладнень;
  • можливість проведення хірургічних втручань без травматизації тканин черевної стінки.
Виникли питання — проконсультуйтеся з лікарем
Для запису на консультацію телефонуйте або заповніть форму зворотнього зв'язку:
(050) 301-99-26 (067) 446-11-79
Введіть ім'я
Введіть телефон
Заповніть поле телефона
Коментар
Відправляючи запит, Ви приймаиєте правила роботи сервісу
Дякуємо,

Ваш запит успішно відправлено!

У найближчий час з Вами зв'яжеться специаліст
call-центра і уточнить всі питання.

У SENSAVI надає кваліфіковані послуги гінеколог, в компетенцію якого входить проведення гістероскопії, гістерорезектоскопії, інтимної пластики, видалення поліпів, пластика піхви, відновлення дівочої пліви, лікування нетримання сечі, запалення бартолінової залози, ерозії шийки матки за допомогою лазерних технологій.

У клініці працюють фахівці з великим досвідом за такими напрямками, як дерматологія, хірургія, урологія, косметологія, подологія. Медзаклад оснащений сучасним обладнанням, в роботі використовуються лише перевірені методики, що в комплексі дає можливість швидко надати професійну допомогу, попередивши розвиток ускладнень. Записатися на прийом до гінеколога і інших вузькопрофільних спеціалістів можна через портал Likarni.com.
Київ бул. Вацлава Гавела, 4 м. Берестейська22 9 м.Шулявська30 8
8,1
Багатопрофільна клініка «Гіппократ» заснована в 1999 році. Ця приватна установа, стала згодом торговою маркою, однією з перших була акредитована українським Міністерством охорони здоров'я.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-22:00 Сб: 08:00-22:00 Нд: 08:00-22:00
Допомога Плюс на Осокорках — медичний заклад, що спеціалізується на наданні повного спектру послуг в області гінекології, мамології, урології, проктології, ортопедії та пластичної хірургії.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:30-20:30 Сб: 08:30-20:30 Нд: 08:30-20:30
Oxford Medical Ilaya — це сучасний медичний центр з великим відділенням репродуктивної медицини, а також поліклінікою для дорослих та денним стаціонаром. Тут встановлено нове діагностичне та лікувальне обладнання експертного класу.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00
Центр «Меддопомога» спеціалізується на лікуванні та догляді за хворими, наданні послуг лежачим і тяжкохворим пацієнтам. Виконання найскладніших медичних маніпуляцій і забір матеріалу для аналізів, сучасні дослідження як в умовах клініки, так і вдома у пацієнта — щоденна робота штату ліцензованих лікарів і медсестер.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 00:00-24:00 Сб: 00:00-24:00 Нд: 00:00-24:00
Приватний хірургічний кабінет Олексія Орлова надає лікувально-діагностичні послуги в області проктології, хірургії та ендоскопії амбулаторно та вдома у пацієнта.
Записатися на прийом
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17 (пр-т Червонозоряний) м.Вокзальна39 14 м.Деміївська56 18 м.Олімпійська59 21
7,2
Багатофункціональний медичний комплекс "Медбуд" починає свою історію в 1979 році. Установа була побудована для надання медичної допомоги співробітникам "Київміськбуду". Постійне вдосконалення матеріально-технічної та лікувально-діагностичної бази і приплив кваліфікованих кадрів допоміг стати центру одним з лідерів по наданню своєчасної медичної допомоги.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-18:00 Сб: 09:00-14:00
Київ вул. Солом'янська, 17 (Київська КБ №4 Корпус №1, в рентгенвідділення) м.Вокзальна38 8 м.Олімпійська45 13
8,1
На базі Київської міської КЛ №4 працює центр комп'ютерної томографії «Вітаком Діагностика». Діагностика проводиться із застосуванням обладнання преміум класу, що дозволяє гарантувати низьку ступінь опромінення, високу якість отриманих зображень. Саме сканування і друк знімка займає 15 хвилин.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-20:00
Київська неврологічна клініка «АКСІМЕД» не перший рік займається наданням спеціалізованих лікувальних, діагностичних та реабілітаційних послуг. Спеціалізація медзакладу — центральна і периферична нервові системи та патології, пов'язані з ними.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-18:00 Нд: 09:00-15:00