Сторінка 3. Лікарі стоматологи в Запоріжжі (Вознесенський район)

7,0
Виктор
У Ташенова я только разок пломбу ставил, все нормально. Слышал, что пациентов у него достаточно – значит хороший врач.
09 вересня '16 г.
Галина у нас можно сказать семейный стоматолог. Так получилось, что вначале я, потом муж, а теперь и сын у Сопильняк стали лечиться. Нам нравится!
07 жовтня '16 г.
Алексей
У Ташенова прошел лечение по новой методике, делали пломбирование и отбеливание. Все прошло без боли и ослонений, зубы красиво смотрятся, я доволен.
22 травня '16 г.
Наталья
Сопильник - добрейший и очень тактичный стоматолог. Ей можно доверить любого ребенка – найдет подход и поможет безболезненно избавиться от любых болезней зубов.
01 травня '16 г.
Доктор Сопільняк Галина Анатоліївна надає стоматологічні послуги дітям та дорослим. Спеціалізується на лікуванні молочних зубів з метою збереження постійних і запобігаючи розвитку порушень при їх формуванні. Надає послуги лікування фиссур, використовує малоінвазивні методи лікування (без використання бормашини), проводить процедуру фторування.
Доктор Ташенов Олександр Кайратовіч надає стоматологічні послуги для дорослих і дітей. Проводить процедури по зміцненню зубів і захисту від карієсу. Виконує глибоке фторування і герметизацію фісур. Працює з маленькими дітьми, займається лікуванням молочних зубів для запобігання їх передчасного руйнування та попередження патологій у розвитку зачатків кореневих зубів. Якщо потрібно, в процесі терапії не використовує бормашину.
Лікар-стоматолог спеціалізується на лікуванні і профілактиці захворювань порожнини рота, пропонує послуги по відбілюванню зубів, лікуванню карієсу, а також усунення пародонтозу. Доктор проконсультує в питаннях, пов'язаних з щоденної гігієни порожнини рота.
Стоматолог-ортодонт
Стоматолог-ортодонт надає послуги самим маленьким пацієнтам. Ніколенко Тетяна Анатоліївна надає допомогу в установці систем брекетів (пластик, кераміка, сапфір, метал). Спеціалізується на виправленні прикусу та деформованих зубів.
Стоматолог-ортодонт
Спеціаліст займається лікуванням пацієнтів за допомогою брекет-систем. Проводить лікування дитячого віку на ортодонтичних платівках, усунення шкідливих звичок за допомогою ортодонтичних трейнерів.