Сторінка 3. Лікарі педіатри в Києві (метро Позняки)

Екатерина
К Ирине Ивановне ходим не первый год. Врач она просто замечательный. Детям моим безумно нравится) Лечение и рекомендации всегда очень подробно расписывает. Каждое назначение обосновывает. Когда обращаюсь к ней, то всегда уверенна, что получу действительно квалифицированную медицинскую помощь.
Нам и нашему ребенку нравится посещать кабинет Людмилы Сергеевны. Мы знаем, что Сулима обязательно нам поможет и не будет пичкать нас таблетками, а попытается вылечить щадящим методами. Отличный педиатр!
23 жовтня '17 г.
Педіатр
Лікар педіатр. Надає послуги з діагностики та лікування органів дихання, травного тракту у пацієнтів дитячого віку, веде консультативний прийом. Закінчила Донецький Національний Медичний Університет ім. М.Горького.
Консультація от 640 грн.
Педіатр, сімейний лікар
Лікар Барба Ірина Іванівна, спеціаліст вищої категорії. Спеціаліст в області педіатрії, розбирається у методах терапії та фармакотерапії. Займається діагностикою, профілактикою та лікуванням захворювань дитячого віку. Лікує простудні захворювання та гостру респіраторну вірусну інфекцію, гельмінтози, грип, кір, коклюш і вітрянку, краснуху, скарлатину, харчові отруєння.
Педіатр
Проводить патронаж новонароджених, дітей до року, веде прийом дітей до 17 років, консультує з питань вакцинопрофілактики.
Педіатр
Проводити патронаж новонароджених, дітей до року, веде прийом дітей до 17-ти років, консультує по вопросам вакцінопрофілактікі.
Педіатр
Ольга Іванівна чуйна, уважна, вміє налагодити контакт із дитиною. Лікування проводить згідно протоколів, комплексна підтримка дитини.
Педіатр, гастроентеролог дитячий
Наталія Станіславівна - педіатр, гастроентеролорг дитячий вищої категорії з великим стажем роботи. Спеціалізується на профілактиці, діагностуванні та лікуванні гострих та хронічних захворювань
Педіатр, неонатолог
Педіатр першої категорії, неонатолог вищої категорії
Педіатр
Доктор Ананченко Наталія Борисівна спеціалізується в області педіатрії. Надає послуги консультування, діагностики та лікування дитячих хвороб. Веде спостереження за малюками до їх повноліття, проводить планові огляди, призначає терапію і профілактичні процедури відповідно до індивідуальних показників здоров'я дитини. Складає план проведення вакцинації, підбирає засіб для щеплень. Займається питаннями імунітету у дітей. Лікує такі хвороби, як ГРЗ, грип та дисбактеріоз. Крім того, виписує направлення до лікарів вузьких профілів.
Київ пр-т Петра Григоренка, 22/20 м.Позняки177
Лікар нетрадиційної медицини, педіатр
Проводить консультацію дорослих та дітей з питань спектру народної та нетрадиційної медицини, призначення лікувальних програм: озоно- та пресотерапії, діагностики та корекції на Комплексі Медичному Експертному, гомеопатії, фітотерапевтичному лікуванні.