Сторінка 2. Лікарі психотерапевти в Києві (Печерський район)
Знайдено 33 лікаря
Спеціаліст сподобався! Задавала правильні питання, спілкування ненав'язливе. В кабінеті дуже комфортабельно, що навіть забуваєш що ти на прийомі у лікаря. Ми детально обговорили питання які мене турбували, та вже почали опрацьовувати їх. Прийду повторно.
05.03.2017
Все дуже сподобалося! обов'язково буду до неї звертатися. Лікар стимулює до спілкування з пацієнтом, розмовляти з нею приємно та легко. Досить комфортна обстановка в кабінеті. За один сеанс допомогла розібратися в багатьох питаннях.
Кирилл
Галина Геннадіївна прекрасній лікар. Вона нам дуже допомогла. Коли сину довелось змінити школу, то ми стали помічати що він став дещо дратівливим, та неспокійним. Завдяки лікарю, наш син зміг подолати ці відчуття. Дякуємо.
Елизавета
Благодарю за Вашу помощь с ребенком
11 серпня '16 г.
Психолог
Доктор Набаранчук Галина Геннадіївна спеціалізується на психології, включаючи дитячу. Проводить консультації, надає послуги регулярних сеансів. Лікує такі розлади, як тривожність і неврози. Допомагає впоратися з депресією, стресами, в тому числі посттравматичними, синдромом хронічної втоми. Приймає пацієнтів з безсонням і психосоматичні розлади. Коригує поведінку дитини, надає психологічну допомогу по підготовці до нової обстановки, наприклад, новим місцем проживання або навчальному закладу.
Психолог, Сексолог, Сімейний психолог
Доктор Вернигор Ольга Сергіївна спеціаліст другої категорії, надає послуги сімейного психолога, сексолога. Займається лікуванням депресії, тривожності, нервозності, різних фобій, безсоння. Працює з сімейними парами, дітьми, підлітками. Вирішує сексуальні проблеми, допомагає справлятися з втратами пам'яті, стресами, придушення, гноблення, невдоволенням собою, неконтролюючих емоціями, агресивністю, дратівливістю.
Психіатр
Лікар-психіатр вищої кваліфікаційної категорії займається постановкою діагнозу і лікуванням різних розладів психіки, включаючи панічні атаки, тривожні стани, депресію, залежності. Володіє методами психіатрії, психотерапії, псіхосоматологіі, психоневрології. Має вчений ступінь к. М. Н. професор. Учасник міжнародних конгресів і семінарів з профільного напрямку.
Психіатр, психотерапевт
Шкляревская Оксана Владимировна
Фахівець у галузі психіатри займається лікуванням (у тому числі медикаментозним) розладів психіки, порушень сну, наслідків стресу, депресивних станів, тривожності, нервозності тощо.
Психолог
Лікар-психолог, надає медичну допомогу пацієнтам дитячого та дорослого віку. Проводить індивідуальні консультації та групові тренінги. Для лікування застосовує екофасілітатівний підхід. Вирішує конфліктні ситуації, включаючи внутрішньоособистісні кризи. Коригує поведінку дітей, мотивує особистісний ріст у дорослих. Крім того, займається психотерапією при депресіях, фобіях, тривожних розладах. Лікує психосоматичні недуги.
Психотерапевт
Психотерапевт Цапін Ігор Миколайович спеціалізується на лікуванні хвороб психіки різних ступенів тяжкості. Надає консультації, в ході якої виявляє первинні проблеми психіки пацієнта, призначає сеанс або серію сеансів з метою відновлення психічного здоров'я людини до меж норми. Практикує психоаналіз, гештальт-терапію, екзистенціальну психотерапію. Проводить лікування алкоголізму і наркоманії шляхом кодування і гіпнозу, лікує розлад харчової поведінки за допомогою бесіди. Виводь з глибоких і затяжних депресій. Усуває хронічну втому нервової системи, неврози і інші тривожні стани. Практикує когнітивно-бихевиоральную терапію.
Київ
вул. Еспланадна, 28 (2-пов., оф.7, метро Палац Спорту)
м.Палац спорту11м.Площа Українських героїв65м.Хрещатик1913
Психолог, Психотерапевт
Доктор Гнатюк Анна - психолог, психотерапевт. Досвід роботи 8 років. Працює з пацієнтами з важкими емоційними порушеннями. Надає грамотну підтримку в питаннях реабілітації після важких життєвих ситуацій і травм. Спеціалізується на кризової психології, займається лікуванням стресового розладу. Запобігає розвитку важких депресивних станів. Допомагає розібратися з емоційною напругою, розібрати стресову ситуацію і подолати страх. Приймає в приватному порядку.
Консультація 1200/1600 грн.
Психотерапевт