Сторожук Олександр Михайлович

Психолог
Олександр Михайлович спеціалізується на діагностиці та терапії психологічних проблем різного рівня складності і етіології. Застосовує методи біоакустичні корекції, транскраніальної мікрополярізаціі і альтернативних комунікацій PECS. Веде консультативний прийом з питань корекції порушень психологічного характеру у дітей будь-якого віку.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Андрей
18 травня '18р.
Получил от консультации даже больше чем ожидалось
Анастасия
26 липня '18р.
Александр прекрасный квалифицированный специалист! Мы проходили и микро поляризацию и БАК, результаты очень хорошие. У Александра к каждому индивидуальный подход. Дети его очень любят. Родителям он всегда даст развёрнутый ответ на все вопросы, не жалеет своих знаний. Врач работает не за деньги а на результат!
12 липня '18р.
У моего ребёнка ЗРР, ЗПР по врачам ходили 2 года никакого результата и только после того как пришли к Александру Михайловичу увидели потрясающий результат. Ребёнок с каждым днём гигантскими скачками развивается, пополняет словарный запас, стал спокойнее, усидчивее. Сейчас проходим 3-й курс БАК и ТМПК. Александр Михайлович отзывчивый, отвечает на все возникшие вопросы понятными для родителей терминами, объясняет как проходят процедуры и какой эффект от них. Легко находит контакт с детьми, в нашем случае это было крайне важно, поскольку ребёнок до этого при виде Врача сразу шёл к двери и не хотел заниматься, а тут с первого раза сел и делал всё что просили. Александр Михайлович специалист высочайшего уровня который постоянно совершенствуется и всегда нацелен на результат!!! Александр, Спасибо Вам Огромное!!!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2015 р. — Відкритий Міжнародний Університет Розвитку Людини «Україна», бакалавр психології;
  • 2015 р. — Відкритий Міжнародний Університет Розвитку Людини «Україна», магістр психології;
  • 2017 р. — Інститут психології імені Г. С. Костюка АПН України, аспірантура.

Курси підвищення кваліфікації

• 2017 р. — сертифікований спеціаліст методу альтернативних комунікацій PECS;
  • 2017 р. — навчання із застосування та впровадження методу біоакустичної корекції (БАК), м. Санкт-Петербург;
  • 2017 р. — повторне навчання та зміцнення практичних навичок з біоакустичних корекції, Санкт-Петербург;
  • 2018 р. — навчання у використанні методу мікрополяризації мозку в неврології та реабілітації з використанням апарату «Reamed-Polaris».