Сторінка 2. Лікарі пластичні хірурги в Києві (Печерський район)

Даша
Мне все понравилось. Я осталась полностью довольна приемом. Я у данного специалиста была в принципе первый раз, я никогда не сталкивалась с проблемой, которая у меня сейчас. Поэтому меня все устроило.Спасибо
Лена
Все замечательно, я очень довольна, мне все понравилось. Косметолог компетентная, профессиональная, вопросов нет. Рекомендую ее, как высокого профессионала, который внимательный, знающий, что не мало важно. Буду обращаться к ней еще!Благодарю.
27 червеня '18 г.
Наталена
Петах отличный пластический хирург. Всегда позитивно настроен и поддерживает своих пациентов. Отлично проводит операции и строго контролирует соблюдение послеоперационного режима. Я довольна результатом операции – качественно и без осложнений!
06 грудня '16 г.
Алена
Пластический хирург от Бога) Спасибо за красоту)
25 червеня '16 г.
Пластичний хірург, хірург
Лікар-хірург першої категорії, пластичний хірург, кандидат медичних наук. Провідний спеціаліст з пластичної та реконструктивної хірургії. Спеціаліст з проведення реконструктивних і естетичних операцій, в тому числі пластики грудей, лазерної ліпосакції, реконструкції пластики носа, естетичної підтяжки обличчя і ін.
Косметолог
Лікар косметолог. Фахівець з комбінації апаратних та ін'єкційних методик омолодження. Профі комплексного підходу до вирішення задачі пацієнта. Має 13 років практичного досвіду та більше 3000 задоволених пацієнтів. Працює з технологією СМАС-ліфтингу Альтера більше 8 років не тільки з обличчям а також з тілом. Вколола більше 1000 шприців Радієс та має чудові результати до/після. Створює натуральні соковиті губи. У вересні 2023 відвідала Південну Корею, де навчалась у розробника методики голкового рф ліфтингу на апараті Double Tite.
Пластичний хирург
Пластичний хірург вищої категорії, спеціалізується на естетичної корекції пропорцій тіла і обличчя за допомогою хірургічних втручань. Доктор Юрченко має значний досвід практичної роботи, є автором кількох десятків наукових публікацій, 4 медичних патентів. До лікаря звертаються тоді, коли хочуть змінити форму або розмір грудей, позбутися від наслідків травм, позбутися від надлишків підшкірного жиру, підкоригувати овал обличчя, форму носа і т.д. Денис Олександрович здійснив вже понад 1000 операцій з корекції грудей.
ЛОР-хірург, пластичний хірург, експерт в області ЛОР-хірургії в Україні
Доктор Запорожець Т.Ю., має вищу категорію, кандидат медичних наук. Проводить амбулаторний прийом ЛОР пацієнтів з гострими і хронічними запальними захворюваннями вуха, горла, носа і гортані. Надає весь спектр ургентних операція на ЛОР органах і малоінвазивні ендоскопічні операції носа і придаткових пазух.
Челюстно-лицевой хирург, Пластический хирург
Лікар Золотаренко Ігор Олегович - щелепно-лицьовий хірург, стоматолог-імплантолог. Протягом 10 років спеціалізується на складних оперативних втручаннях ротової порожнини людини. Проводить імплантацію кісткових ділянок, видаляє новоутворення, встановлює протези. Володіє навичками пластичної хірургії.
Пластичний хирург
Доктор Козлов Дмитро Анатолійович спеціалізується в області пластичної і реконструктивної хірургії, має вищу кваліфікаційну категорію. Проводить консультативний прийом пацієнтів, усуває естетичні та дерматологічні недоліки. Володіє навичками лазерного ліполізу, шліфування шкіри, висічення доброякісних утворень, рубців. Активно бере участь в конференціях міжнародного рівня.
Хірург, судинний хірург, пластичний хірург
Ярослав Петрович спеціалізується в області загальної, пластичної та судинної хірургії. Доктор виконує ліпосакцію, ліпофіллінг, абдомінопластику, блефаропластику, отопластику, закриття дефектів м'яких тканин різної локалізації, видалення судинних мальформацій, зшивання пошкоджених сухожиль, видалення доброякісних утворень тканин і багато іншого. Надає послуги з лікування захворювання вен і артерій кінцівок, лімфонедостаточності кінцівок, наслідки пошкоджень судин і нервів кінцівок.
Пластичний хирург
Доктор Філонов Андрій Вікторович займається пластичною хірургією. Виконує всі види основних пластичних операцій по корекції форми носа, грудей, вух, грудей, стегон. Володіє ін'єкційними методами, займається видаленням утворень на шкірі, рубців і шрамів, встановлює імпланти. Удосконалює навички роботи на профільних семінарах та міжнародних форумах.
Пластичний хирург
Лікар-пластичний хірург вищої категорії. Спеціалізується в області лазерної хірургії (ліпосакція, інтимна пластика, блефаропластика, видалення новоутворень доброякісних), ін'єкційних методик (контурна і об'ємна пластика, Диспорт, Ботокс), а так само на биоревитализация, біорепарація.
Пластичний хірург
Київ вул. Андрія Верхогляда 4-Б р.Печерський