Сторінка 4. Лікарі гінекологи в Києві (Голосіївський район)
Знайдено 94 лікаря
4 відгука
Катерина
Лікар уважна, ініціативна, зацікавлена у допомозі пацієнтові. Індивідуально підійшла до моєї проблеми. Мені вона сподобалася, надалі планую у неї спостерігатися, для мене цей візит був приємною несподіванкою. Безперечно рекомендую!
Як на мене просто відмінний спеціаліст! Уже декілька разів була на прийомі у Катерини Дмитрівни. У лікаря, свій, не стандартний погляд та підхід до вирішення проблем. Чи буду звертатися надалі-однозначно. Рекомендую, не пошкодуєте!
Антоніна
Знайшла лікаря в інтернеті, дуже задоволена. Все, що писали люди - збігається, на мою думку досить кваліфікований лікар . Сподобався - медичний професіоналізм, все було чітко пояснено та розписано, розкладено все "по поличках". Дякую!
Ніна
Хороший, уважний та чуйний спеціаліст. Не дивлячись на те що лікар молодий, але одразу видно що справжній знавець своєї справи. прийомом залишилася повністю задоволена. Буду звертатися і надалі. Рекомендую усім знайомим та родичам!
Здійснює діагностику і лікування захворювань шийки матки, запальних захворювань органів малого таза, порушень менструального циклу. Володіє навичками проведення кольпоскопії, біопсії.
Лікування гінекологічних захворювань. Неодноразовий учасник і доповідач на конференціях, в тому числі з міжнародним участіем.Работает над написанням кандидатської дисертації. Автор 10 наукових робіт, 4 з яких цитуються в міжнародних фахових виданнях.
Акушер-гінеколог, гінеколог-онколог, хірург
Виконує лапароскопічні (порожнинні і ендоскопічні) оперативні втручання при лікуванні гінекологічних захворювань.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар гінеколог вищої категорії, кандидат медичних наук. Надає послуги з лікування запальних захворювань органів малого таза, порушень менструального циклу, проводить профілактику і лікування захворювань, що передаються статевим шляхом.
Лікар здійснює ведення фізіологічної вагітності, а також вагітності з високим ступенем ризику. Виконує повний обсяг гінекологічних оперативних втручань лапаротомним доступом. Проводить реконструктивно-пластичні операції в гінекології. Надає оперативну допомогу при пологах.
Київ
с. Бузова, вул. Садовського, 34 А
Ендоскопіст
Лікар спеціалізується на виявленні патологічних відхилень органів травної системи. Діагностує поліпи в шлунку, дивертикулез кишечника, коліт, виразку і гастрит. Оцінює загальний стан слизових оболонок органів шлунково-кишкового тракту. Приймає по запису.
Спеціалізується на лікуванні онкогінекологічних патологій, передпухлинних захворювань жіночої репродуктивної системи. Автор і співавтор понад 50 наукових статей.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-23
Консультація 1560, кольпоскопія 790
Лікар першої категорії, фахівець в області акушерства та гінекології, ультразвукової діагностики. Займається патологіями шийки матки, ендокринними порушеннями, запальними та інфекційними жіночими захворюваннями. Зокрема, лікує ерозію, дисплазію шийки матки, ендометрит, ендометріоз, хламідіоз, уреаплазмоз, безпліддя. У своїй лікарській практиці застосовує кольпоскопію, УЗД органів малого тазу, класичні та малоінвазивні методики хірургічного лікування.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар-гінеколог, основна діяльність доктора спрямована на виявлення і терапію недуг органів малого таза. Онищенко І. А. веде прийом для жінок з доброкачественними змінами яєчників і матки, діагностує і лікує широкий спектр ЗПСШ. Володіє методиками виконання кольпоскопії, біопсії, УЗД жіночих внутрішніх статевих органів. Займається вивченням патологій, викликаних ендокринними порушеннями, проводить терапевтичні процедури для пацієнток з ерозією шийки матки.