Лікарі пародонтологи в Києві (Голосіївський район)
2 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Антон
Я був тільки на консультації, про кваліфікацію можу сказати тільки те, що вона на досить високому рівні. Рекомендації звучать дуже переконливо, детально, дохідливо. Я отримав відповіді на всі мої запитання. Спасибі!
Руслана
У клініці працює чудовий лікар-стоматолог - Анна Дмитрівна! Справжній професіонал своєї справи, має сучасні глибокими знаннями. Уважна, педантична, пояснює доступно, на зрозумілій мові, без термінології. Особисто мені, дуже допомогла, і я отримала відпові
Стоматолог-терапевт, гігієніст, пародонтолог
Анна Дмитрівна Марахович є лікарем стоматологом терапевтом, гігієністом і пародонтологом з понад вісімнадцятирічним клінічним досвідом. У клініці Естетіум вона працює з пацієнтами, для яких важливе не маскування симптомів, а відновлення здоров’я ясен і стабільності зубощелепної системи.
Підхід лікаря ґрунтується на точному визначенні причин запалення, контролі бактеріального навантаження та дбайливому ставленні до тканин. Ясна розглядаються як частина єдиної біологічної системи, тому кровоточивість або запалення завжди аналізуються у зв’язку з гігієною, жувальним навантаженням, загальним станом організму та якістю попереднього лікування.
У своїй роботі Анна Дмитрівна поєднує сучасні методи професійної гігієни, пародонтологічні протоколи, ендодонтичне лікування з використанням мікроскопа та делікатні відновні методики. Значна увага приділяється навчанню пацієнтів догляду за яснами та збереженню результатів лікування у довгостроковій перспективі. Пацієнти цінують лікаря за спокійний підхід, акуратність і відчуття безпеки під час прийому.
Стоматолог-хірург, імплантолог, пародонтолог
Вишняк Юлия Леонидовна
Вишняк Юлія Леонідівна
Хірург-імплантолог, парадонтолог з великим досвідом у складній стоматологічній хірургії.
Вже 20 років проводить хірургічні втручання будь-якої складності — від простого видалення зубів до повної імплантації за сучасними протоколами «все на 4» / «все на 6». Працює в тандемі з анестезіологом — для максимального комфорту пацієнтів використовує медикаментозний сон. Застосовує найновітніші технології: 3D-діагностика та навігаційні шаблони. Імплантація преміум-рівня (Straumann, Megagen, Osstem). Лікування під мікроскопом. Синус-ліфтинг та кісткова пластика будь-якої складності.
Стоматолог-терапевт, пародонтолог, ендодонтист, стоматолог-гігієніст
Тулупова Екатерина Евгеньевна
Тулупова Катерина Євгенівна
Стоматолог-терапевт, Стоматолог-пародонтолог, Стоматолог-ендодонтист, Стоматолог-гігієніст.
Фахівець з 20-річним досвідом, впевненим клінічним поглядом і бездоганною увагою до деталей. Виконує високоестетичні реставрації, лікує кореневі канали під мікроскопом, працює із застосуванням збільшення, що дозволяє досягати максимальної точності в кожному клінічному випадку. Спеціалізується на пародонтології та професійній профілактиці. Філософія лікаря Катерини Тулупової: «Найкраще лікування — це його уникнення!». Працює з турботою про здоров’я та красу усмішки, дотримуючись сучасних стандартів та індивідуального підходу до кожного пацієнта.
Олейник Наталья Валерьевна
Стоматолог-терапевт, ендодонтист, стоматолог-гігієніст
Баранчук Марина Александровна
Баранчук Марина Олександрівна
Стоматолог-терапевт. Ендодонтист. Стоматолог-гігієніст.
Уважна, естетично орієнтована та надзвичайно дбайлива. Марина Олександрівна поєднує точність сучасної стоматології з турботою про комфорт пацієнта. Вона спеціалізується на непомітних естетичних реставраціях, професійній гігієні та якісному лікуванні каналів із використанням мікроскопа. Її підхід — це індивідуальний план лікування, чітка діагностика та відновлення анатомії зуба з турботою про його функцію та зовнішній вигляд. Вона створює здорову усмішку, яка дарує впевненість кожному пацієнту. Досвід, уважність і сучасний підхід — для вашої здорової та красивої усмішки.
Стоматолог-терапевт, стоматолог-ортопед
Масюк Алина Юрьевна