Лікарі гематологи в Києві (Голосіївський район)
Наукова ступінь
Категорія
Іван
Я лікувався де який час у Геннадія Петровича. Дуже хороший,чуйний, терпеливий і толерантний чоловік а також класний спеціаліст своєї лікарської справи. Рекомендую.
Майя
Начала сильно терять в весе, пошла по врачам, в итоге попала к гематологу. Геннадий Петрович докопался до причины моих проблем и разработал курс лечения. Сейчас я уже в норме. Спасибо доктору за помощь!
Дора
Наталья Васильевна в курсе всех современных методов лечения и лучших лекарственных препаратов. С лечением моей дочери справилась без особого труда. Очень квалифицированный и опытный педиатр!
17 грудня '16 г.
Тамара
Вылечила ребенка. Выразить всю благодарность не могу! Побольше таких специалистов!
01 вересня '16 г.
Гематолог
Лікар спеціалізується в області гематології. Приймає пацієнтів, у яких спостерігається пітливість, слабкість, швидка стомлюваність, зниження маси тіла, відсутність апетиту, біль в суглобах, часті переломи кісток і ламкість нігтів.
Педіатр
Лікар педіатр вищої категорії. Надає послуги з проведення медикаментозного лікування захворювань внутрішніх органів у дітей, веде дітей з хронічними захворюваннями серця, органів дихання і травлення.
Київ
м. Ірпінь, вул. Соборна, 128/1
Гематолог
Лікар-гематолог вищої категорії, займається виявленням і лікуванням різних анемій, порушень згортання крові, онкологічних захворювань і патологій, які збільшують ризик розвитку тромбів. Спеціалізується на взятті пункції кісткового мозку. Веде активну наукову діяльність, має ступінь кандидата наук у галузі медицини. Автор безлічі навчальних посібників, наукових праць і публікацій. Веде викладацьку роботу.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-27
Сімейний лікар
Заболотная Мирослава Николаевна
Терапевт, лікар медицини невідкладних станів
Слесарь Мария Анатольевна
Педіатр
Дотримуюсь принципів доказової медицини .
Не призначаю не потрібного лікування яке має мало доказів.
Обгрунтовую призначення батькам і детально відповідаю на запитання які цікавлять.Мій принцип - працюємо з пацієнтом у парному тандемі де кожний розуміє свою роль в успішному лікуванні.
За вакцинацію.
Хобі :фотографія,флюїдарт.
Більше цікавої інформації у моєму блозі в інстаграм -dr.zorianarusyn
Буртна Алевтина Сергеевна
Супрун Анна Сергеевна
Обрала професію лікаря педіатра, бо обожнюю дітей та співпрацю з найменшими. Люблю піклуватися про здоров’я дітей, сприяти гармонійному розвитку малюків та профілактувати хвороби дитячого віку. Найважливішим у своїй роботі вважаю бачити результат своєї праці - здорових дітей та щасливих батьків.
Київ
с. Крюківщина, вул. Перемоги, 38
Педіатр дитячий
Полозюк Елена Николаевна
Люблю свою роботу за спілкування з маленькими клієнтами ,завжди намагаюся знаходити контакт з дітьми та підтримувати батьків. Роблю відвідування лікарів для дітей максимально комфортним . Вважаю у роботі педіатра важливим є не лише підтримання здоров'я дитини, а й спокою батьків
Сімейний лікар
Демиденко Наталья Александровна