Лікарі нефрологи в Києві (Голосіївський район)

Фільтр: (Знайдено 6 лікарів 15 відгуків)
Знайдено 6 лікарів
15 відгуків
Сортування
Это самый лучший доктор, которого я когда либо встречала! Внимательный, знающий, специалист высокого уровня.
Антонина
Мне понадобилась помощь врача, когда я была в командировке. Выбрала клинику по совету знакомой, а врача уже выбирала наугад, кто был на приеме. И оказалось, что это действительно прекрасный специалист, очень знающий врач. Теперь буду искать такого же врача у себя дома. Спасибо большое за помощь.
Виктория
Игорь Николаевич - врач вычшей категории. Он грамотно и правильно подобрал для меня лечение. Во всех вопросах всегда ответит, проконсультирует, поможет. Очень благодарна этому человеку!
Рита
После тяжёлой болезни появилось много осложнений, в том числе серьёзные проблемы с почками. Состояние быстро ухудшалось, понадобился гемодиализ. Мне посоветовали обратиться к Родину. Игорь Николаевич очень помог мне: сам выполнял все необходимые процедуры, разработал курс терапии. Сейчас моё состояние значительно улучшилось. Спасибо Родину!
Нефролог
Доктор Ігор Родін досвідчений фахівець з нефрології, спеціалізується на лікуванні ниркової недостатності, резистентного нефрологічного синдрому, діабетичної нефропатії, набрякового синдрому (якщо у пацієнта діагностована важка форма серцевої недостатності). Лікар проводить плазмаферез, гемосорбцію, гемодіаліз.
Консультація 2000 грн.
Київ вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 73 В (оф. 59) м.Голосіївська407м. Васильківська174м.Виставковий центр114
Ольга Андріївна - лікар-терапевт вищої категорії, займається діагностикою та лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, бронхо-легеневої системи та надає допомогу при кардіологічних патологіях. Лікар є активним науковим діячем, регулярно підвищує кваліфікацію, беручи участь в національних та міжнародних медичних конгресах і конференціях.
Гастроэнтеролог, нефролог
Уролог, онколог
Сімейний лікар
Терапевт, УЗД-фахівець
Юлія Віталіївна - лікар-терапевт, УЗД-фахівець. Проводить комплексне обстеження та лікування хвороб терапевтичного профілю, враховуючи індивідуальні особливості кожного пацієнта.
Консультація 1300/онлайн 1100