Сторінка 6. Лікарі гінекологи в Києві (Голосіївський район)

Мирослава
Дуже уважний лікар. Справила на мене хороше враження. Всі призначені препарати дуже хороші і не несуть шкоди здоров'ю. Також, лікар чіткіше, та більш детально, ніж інші пояснила абсолютно все за результатами аналізів. Я задоволена.
Євдокія
Сподобався підхід лікаря, отримала грамотну консультацію. Були призначені додаткові аналізи, для розуміння причин захворювання. Порадувало те, що лікар не призначив відразу гормональні препарати а вирішив розібратися в першопричину.
23.03.2017
Я всегда ответственно отношусь к своему здоровью. И даже когда у меня появился вагинальный кандидоз, который многие женщины лечат сами, я сразу обратилась к Татьяне Федоровне. Она провела осмотр, назначила лечение. Теперь я снова здорова, и проблем в области гинекологии у меня уже нет. Спасибо Татьяне Федоровне.
16.03.2017
Попала к Татьяне Федоровне случайно, когда появились очень неприятные симптомы. Мне необходимо было немедленно начинать лечение. Газий поставила диагноз острый эндометрит. Назначенные врачом препараты быстро меня поставили на ноги, и я смогла вернуться к работе. Я благодарная этому доктору за такую быструю реакцию и эффективное лечение.
Лікар першої категорії, фахівець в області акушерства та гінекології, ультразвукової діагностики. Займається патологіями шийки матки, ендокринними порушеннями, запальними та інфекційними жіночими захворюваннями. Зокрема, лікує ерозію, дисплазію шийки матки, ендометрит, ендометріоз, хламідіоз, уреаплазмоз, безпліддя. У своїй лікарській практиці застосовує кольпоскопію, УЗД органів малого тазу, класичні та малоінвазивні методики хірургічного лікування.
Діагностика, лікування гінекологіескіх патологій.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокриног
Лікар акушер гінеколог, проводить діагностику і терапію широкого спектру захворювань гінекології. Займається коригуванням патологій менструального циклу, лікуванням запальних захворювань органів малого таза і шийки матки, безпліддя, генітального пролапсу, патологічного клімаксу. Проводить біопсію, лазерну вапоризації шийки матки, кріодеструкцію, діагностичне вишкрібання, конизацию. Неля Володимирівна, кандидат медичних наук, очолює гінекологічний акушерський стаціонар і є автором 18 наукових праць.
Київ пр-т Голосіївський, 59 Б м.Голосіївська55
Гінеколог, Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Доктор Багатько Ольга Володимирівна займається профілактикою і лікуванням патологій в області гінекології, акушерства, проводить медичний супровід вагітності. Веде прийом і огляд пацієнтів, призначає діагностичні дослідження і медикаментозне лікування. Має першу категорію кваліфікації в області репродуктології.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Лікар спеціалізується на комплексній терапії гінекологічних патологій. Виконує ультразвукове дослідження органів малого тазу та кольпоскопію. Проводить біопсію шийки матки. Здійснює ведення вагітності після вилікуваного безпліддя, багатоплідних вагітностей, також веде вагітності після звичайного невиношування, перинатальних втрат в анамнезі.
Гінеколог
Доктор Поплавська Світлана Іванівна - гінеколог, лікар першої категорії. Протягом 10 років допомагає жінкам в питаннях планування вагітності. Розробляє індивідуальні схеми відновлення менструального циклу. Лікує патології шийки матки, запальні процеси репродуктивної системи. Видаляє дрібні новоутворення в області геніталій. Здійснює впровадження внутрішньоматкових спіралей. Консультує з питань контрацепції. Займається перериванням небажаної вагітності.
Лікар акушер-гінеколог першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на розпізнаванні, лікуванні та профілактиці гінекологічних захворювань і патологій жіночої репродуктивної системи. Займається лікуванням хвороб жіночих статевих органів, сечостатевих інфекцій, ендокринних розладів, що впливають на репродуктивну функцію жінки. Надає професійну допомогу з веденням вагітності, питань контрацепції, сексуальних порушень. Входить до асоціації акушерів-гінекологів України.
Київ вул. Композитора Мейтуса, 5 р.Голосіївський
Гінеколог, Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар-гінеколог, репродуктолог, акушер-гінеколог, має вчений ступінь, к. М. Н., Вища кваліфікаційна категорія. Веде діагностично-консультативний прийом, проводить огляд пацієнток, призначає лікування захворювань шийки матки, встановлює і видаляє ВМС, проводить вишкрібання. Пройшла стажування в Німеччині, автор 25 наукових статей.