Неврологи в Запоріжжі
Знайдено 4 лікаря
62 відгука
Людмила
Мне нравиться у Ткаченко лечиться, более опытного невролога трудно найти. Не только назначит лекарства, еще и посоветует что лучше, какие дополнительно процедуры стоит пройти.
02 вересня '16 г.
Галина Евгеньевна
Да и сравнивать мне не с кем. Ткаченко это же авторитетный специалист по неврологии у нас в городе. Я таких просто не знаю, кому бы Людмила Кирилловна не помогла.
05 вересня '16 г.
Максим
Остеохондроз просто замучил, а мне работать надо. Уделил время и записался на прием к Проценко, доктор назначил процедуры, лекарства, сейчас уже полегче, консультируюсь у него периодически.
06 жовтня '16 г.
Инна
Обслуживанием у Владимира Николаевича довольна. Результаты от лечения очевидны. Прекрасный невролог, советую!
18 вересня '16 г.
Иван
Владимир Николаевич для нас лучший невропатолог. Уже много лет мы лечимся только у него. У ребенка врожденные неврологические проблемы, и только с помощью доктора Проценко удается добиваться действительно хороших результатов.
Николай
Я восстанавливался после операции под руководством Николая Ивановича. Применяемые им методы терапии дают отличные результаты, эти процедуры полезны для оздоровления всего организма.
Психотерапевт, психіатр, психоневролог
Лікар працює з пацієнтами психоневрологічного профілю. Здійснює терапію депресії, неврозів, психопатії, тривожних розладів і панічних атак. Використовує методи гештальт-терапії, суггестивной і тілесно-орієнтованої терапії, роботу з психологічними блоками. Здійснює спостереження за пацієнтами в динаміці.
Невропатолог
Доктор Чорна В. В. спеціалізується в області невропатології. Займається діагностикою та лікуванням центральної і периферичної нервової системи. Підбирає медикаментозну схему лікування, а також призначає терапію, що включає лікувальну фізкультуру, масажі, магнітотерапію.
Невропатолог
Доктор спеціалізується на лікуванні захворювань нервової системи, розробляє для пацієнтів індивідуальні схеми лікування, застосовує медикаментозну і не медикаментозну терапію.
Галстян Артур Вачаганович
Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці неврологічних патологій. Здійснює консультативний прийом в клініці, виїжджає додому до пацієнтів. Лікує остеопороз, радикуліт, міжхребцеві грижі, хворобу Бехтєрєва, невралгію, хронічний нейропатичний біль, наслідки інсульту. Виконує видалення кісти Бейкера.