Лікарі кардіологи в Києві (метро Видубичі)
Знайдено 3 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Віталій
До лікаря я йшла за рекомендацією знайомих. І я не помилилася у виборі цього фахівця. Кваліфікована як спеціаліст, провела хорошу консультацію. Візитом залишилася дуже задоволена. Прийду на повторний прийом. Однозначно рекомендую!
Тетяна
Дуже рада що потрапила саме до Ірини Степанівни! Грамотний, освічений і компетентний лікар, направила мене в потрібне русло лікування і обстеження. Препарати які призначила ефективно допомагають. Однозначно рекомендую!
Лида
Проблемы с сердцем у папы были всегда, а лишний вес их только усугубил. Хорошо, что мы обратились к Ирине Леонидовне. Отличный врач, рекомендую.
01 грудня '16 г.
Шевкет
Ирина Леонидовна,прекрасный врач кардиолог.Начал наблюдаться у нее с 2006 года.Она выявила у меня стенокардию,настояла на операции(аортокоронарное шунтирование,3сосуда.После уже выявила мерцательную аритмию,продолжаю наблюдаться по сей день.Рекомендую! Спасибо Ирина Леонидовна!
Кардіолог
Лікар спеціалізується на лікуванні вроджених і набутих патологій серцево-судинної системи. Приймає пацієнтів з частими запамороченнями, набряком нижніх кінцівок, різкими перепадами артеріального тиску. Лікує ішемічну хворобу серця, гіпертонічну хворобу, серцеву недостатність, аритмії серця, кардиалгію, стенокардію і інші хвороби.
Київ
м. Вишневе, вул. Молодіжна, 32 А
Кардіолог
Доктор Федорук Ірина Леонідівна надає послуги лікування серцево-судинних патологій. Займається діагностикою недуг в області кардіології. Застосовує методи електрокардіографії, ехокардіографії і добового моніторування для оцінки роботи серця. Призначає і коригує схему лікування. Консультує пацієнтів з ожирінням. Також лікує такі хвороби, як аритмія, стенокардія, порок серця.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Терапевт, кардіолог, гастроентеролог
Лікар терапевт вищої категорії. Надає послуги з лікування хронічних захворювання легенів, ішемічної хвороби серця, виразкової хвороби шлунка, володіє методиками реєстрації і розшифровки ЕКГ, холтермоніторірованія.