Лікарі гастроентерологи в Києві (метро Видубичі)
Знайдено 2 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Спасибо большое Вам , Галина Валентиновна!!! За 1 год моя доченька скинула 20 кг!!! Главное, к девочке доктор нашла подход и правильное лечение нам помогло!!! Все в шоке!!!
Дмитрий Селецкий
Лечусь у нее уже 8 лет. Она лучшая.
13 червеня '17 г.
Рада, что побывала на приеме у Мазур. Лучшие и теплые впечатления, настоящий профессионал своего дела. Лекарства и процедуры, назначенные Еленой Олеговной, способствовали быстрому выздоровлению. Спасибо!
29 грудня '16 г.
На консультации была предельно внимательна, объяснила все четко и подробно. Показалась грамотным и рассудительным специалистом. Посмотрим, как пойдет лечение
13 жовтня '16 г.
Терапевт, кардіолог, гастроентеролог
Лікар терапевт вищої категорії. Надає послуги з лікування хронічних захворювання легенів, ішемічної хвороби серця, виразкової хвороби шлунка, володіє методиками реєстрації і розшифровки ЕКГ, холтермоніторірованія.
Ендокринолог
Лікар-ендокринолог виконує діагностику і призначає лікування захворювань щитовидної залози, надниркових залоз. Дозволяє виявити на початкових етапах цукровий діабет, тиреоїдит, дисфункцію яєчників і інші патології. Проводить консультативний прийом і огляд пацієнтів, направляє на клінічні дослідження. Має вищу кваліфікаційну категорію.