Лікарі отоларингологи в Києві (метро Видубичі)

София
Внимательная доктор. Обращались к ней для удаления серной пробки. Процедуру врач провела быстро, а после расписала рекомендации по уходу, чтоб не возникли осложнения. Мне понравился подход к ребенку и общее отношение к пациентам. Я очень благодарна Анне Павловне за оказанную помощь.
Евгения
У нас частая ангина. Как только начинается осень, так готовься к походу к врачу. Но вот нам порекомендовали Анну Павловну, как хорошего специалиста. Она назначила нам лечение и болезнь нас покинула. Я очень благодарна за эффективное лечение.
29 квітня '17 г.
Лікар надає всі види амбулаторної допомоги при захворюваннях ЛОР-органів дітям від народження та дорослим. Лікує гайморит, отит, тонзиліт, аденоїдит, ларингіт, фарингіт. Проводить зупинку носової кровотечі (діатермокоагуляція). Виконує розсічення та дренування гематом, фурункулів, абсцесів ЛОР-органів.
Юрій Яковлевич - кваліфікований отоларинголог, лікар з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні гострих і хронічних захворювань ЛОР-органів. Постійно бере участь у різноманітних конференциях і систематично вдосконалює свої знання та вміння
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Консультація 1100 грн