Сторінка 12. Стоматологи в Києві

Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Стоматолог-терапевт, надає повний спектр медичних послуг для діагностики та лікування зубних недуг. Лікує парадонтитом і каріозні поразки. Крім того, займається ендоотбеліваніем і відновленням зубної емалі, а також встановлює штифти.
Консультація безкоштовно
Доктор Азами Анжеліка Шаховна - стоматолог, досвід роботи 6 років. Спеціалізується на захворюваннях ротової порожнини. Відновлює цілісність емалі, знімає наліт і камені. Спеціалізується на пародонтиту. Проводить терапевтичне лікування. Здійснює чистку ротової порожнини з метою профілактики. Реставрує зубний ряд, займається відбілюванням зубів. У медичній практиці використовує сучасні методики. Приймає пацієнтів за попереднім записом.
Консультація безкоштовно
Лікар-стоматолог надає комплекс послуг з лікування і профілактики хвороб парадонта. Проводить консультативні прийоми і огляди, лікує каріозні поразки різній стадії. Також призначає терапію при запальних і інфекційних недугах зубів і ясен. Виконує художню реставрацію зубів, встановлює знімні і незнімні протези.
Консультація безкоштовно
Стоматолог-терапевт, оглядає, консультує пацієнтів. Ставить діагноз і призначає лікування. Проводить інструктажі з гігієни ротової порожнини, підбирає індивідуальні засоби догляду. Виконує процедури відбілювання, видаляє зубні камені. Надає послуги художньої реставрації. Також займається установкою пломб.
Консультація бесплатная
Щелепно-лицевий хірург, імплантолог, пародонтолог
Щелепно-лицевий хірург, доктор медичних наук, професор кафедри щелепно-лицевої хірургії Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика, засновник клініки, імплантолог, пародонтолог. Автор кількох методик операцій, серед яких щадна гайморотомія. Олена Петрівна член Української асоціації щелепно-лицевих хірургів та хірургів-стоматологів, член міжнародної команди ITI, член редакційних колегій журналів “Journal of Diagnostics and Treatment of Oral and Maxillofacial Pathology” і “Сучасна стоматологія “. Професор Олена Петрівна Вєсова є автором понад 150 наукових статей, автор і співавтор 11 патентів, співавтор навчальних програм для лікарів за спеціальностями стоматологія та хірургічна стоматологія, провела більше 30 000 операцій. Область інтересів: щелепно-лицева хірургія, лікування запалень трійчастого нерву, атипове видалення зубів, гайморотомія, видалення кіст та новоутворень м’яких тканин і щелеп, кісткова пластика, лоскутні операції.
Стоматолог-ортопед
Лікар-стоматолог вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в області ортопедичної стоматології. Виконує всі види протезування: незнімне, повне знімне, частково-знімне. Виробляє установку керамічних і металокерамічних коронок, бюгельних протезів. Надає послуги з реставрації зубного ряду. Допомагає вирішити проблеми адентії, бруксизма, рухливості, патологічної стертості зубів, естетичних порушень посмішки, дисфункцій скронево-нижньощелепного суглоба.
Стоматолог-ортопед, терапевт
Доктор Коржова Христина Павлівна спеціалізується в галузі стоматології, ортопедії. Займається відбілюванням зубів, ендоотделіваенім зубів, художньої реставрацією, протезуванням, лікуванням карієсу.
Консультація безкоштовно
Доктор Токман Олена Петрівна спеціалізується в області стоматології. Надає послуги з лікування карієсу, флюсу. Займається відбілюванням, пломбуванням.
Консультація безкоштовно
Київ пр-т Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 12 Г м.Мінська234м.Оболонь183
Спеціалізується на терапевтичної стоматології. Займається діагностикою та терапією зубів і ясен, виконує чистку, відбілювання та інші маніпуляції з видалення зубного каменю і нальоту. Привертає пацієнтів, якщо необхідно, на додаткові інструментальні дослідження - рентгенографію і томографію. Консультує з приводу догляду за ротовою порожниною і зубами.
Стоматолог-хірург, імплантолог, ортопед
Олександр Олегович спеціалізується на хірургічній стоматології. Проводить видалення зубів різного ступеня складності, імплантацію зубів, кісткову пластику і пластику м'яких тканин порожнини рота, операції синус-ліфтингу.