Сторінка 12. Стоматологи в Києві

Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Ортодонт
Лікар спеціалізується на ортодонтичному лікуванні. Займається встановленням усіх видів брекет-систем. Здійснює прийом дорослих і дітей. Щорічно бере участь в міжнародних конференціях, науково-практичних семінарах, з'їздах ортодонтів Європейського, Американського товариства ортодонтів.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-12-09
Консультація бесплатная
Стоматолог-терапевт, стоматолог-ортопед
Доктор Ушов Микола Миколайович практикує непряму реставрацію зубного ряду і вільний дизайн. Протезує та лікує зуби. В роботі використовує сучасні знеболюючі препарати і новітнє обладнання, включаючи 3D-рентгенівський апарат.
Консультація безкоштовно
Лікар-стоматолог надає комплекс послуг з лікування і профілактики хвороб парадонта. Проводить консультативні прийоми і огляди, лікує каріозні поразки різній стадії. Також призначає терапію при запальних і інфекційних недугах зубів і ясен. Виконує художню реставрацію зубів, встановлює знімні і незнімні протези.
Консультація безкоштовно
Стоматолог-терапевт, оглядає, консультує пацієнтів. Ставить діагноз і призначає лікування. Проводить інструктажі з гігієни ротової порожнини, підбирає індивідуальні засоби догляду. Виконує процедури відбілювання, видаляє зубні камені. Надає послуги художньої реставрації. Також займається установкою пломб.
Консультація бесплатная
Стоматолог-ортопед
Лікар-стоматолог вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в області ортопедичної стоматології. Виконує всі види протезування: незнімне, повне знімне, частково-знімне. Виробляє установку керамічних і металокерамічних коронок, бюгельних протезів. Надає послуги з реставрації зубного ряду. Допомагає вирішити проблеми адентії, бруксизма, рухливості, патологічної стертості зубів, естетичних порушень посмішки, дисфункцій скронево-нижньощелепного суглоба.
Стоматолог-ортопед, стоматолог-терапевт
Доктор Коржова Кристина Павлівна спеціалізується в галузі стоматології, ортопедії. Займається відбілюванням зубів, ендоотделіваенім зубів, художньої реставрацією, протезуванням, лікуванням карієсу.
Консультація безкоштовно
Доктор Токман Олена Петрівна спеціалізується в області стоматології. Надає послуги з лікування карієсу, флюсу. Займається відбілюванням, пломбуванням.
Консультація безкоштовно
Київ пр-т Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 12 Г м.Мінська234м.Оболонь183
Стоматолог, стоматолог-хірург, ортопед
Лікар спеціалізується на лікуванні різних захворювань зубів і ясен. Лікує всі види карієсу, пульпіт, стоматит, гінгівіт, пародонтоз. Виконує видалення зубів, в тому числі зуба мудрості. В роботі використовує новітні стоматологічні матеріали та сучасні методики.
Стоматолог-терапевт, стоматолог-ортопед
Доктор сеціалізіруется на всіх видах знімного протезування, незнімного протезування (протезування металокерамічними коронками і мостовидні протезами), безметалловой кераміці (виготовлення коронок, вінірів, накладок за технологією E-max, Cerkon), виконує протезування на імплантатах, реставрацію за допомогою вінірів, володіє комп'ютерною діагностикою оклюзії T-scan.
Консультація от 300
Київ пр-т Берестейский (Перемоги), 63б м.Нивки146м.Берестейська106
Стоматолог-терапевт, Ортодонт
Доктор Золотаренко Юлія Геннадіївна - стоматолог-ортопед, ортодонт. Спеціаліст загальної терапевтичної практики. Протягом 8 років займається усуненням патологій ротової порожнини. Проводить естетичне відновлення зубного ряду. Спеціалізується на профілактичному чищенні зубів. Проводить комплексну терапію, розробляє індивідуальні схеми лікування.