Сторінка 14. Стоматологи в Києві

Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Стоматолог-ортопед, стоматолог-терапевт
Доктор Малиновська Тетяна Леонідівна, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії. Пропонує пацієнтам послуги лікаря-стоматолога. Здійснює профілактичні огляди, проводить лікування проблем зубів, пломбує і лікує кореневі канали. Спеціалізується на художньої реставрації і відбілюванні зубів.
Лікар надає широкий спектр послуг у напрямку терапевтична стоматологія. Займається діагностикою та лікуванням карієсу, обробкою і терапією кореневих каналів під мікроскопом. Найчастіше лікує пацієнтів з флюорозом, стоматитом, пульпітом, зубної гиперестезией і альвеолитом.
Ортопед-стоматолог
Стоматолог-гігієніст
Лікар стоматолог-гігієніст, фахівець в області комплексної професійної гігієни порожнини рота, реминерализующей терапії, відбілюванні зубів і їх очищення від зубного каменю. Займається герметизацією фісур, проводить навчальні сеанси для дорослих і дітей про гігієну порожнини рота. Мельник Лілія Миколаївна дійсний член Асоціації стоматологів України.
Консультація безкоштовно
Київ вул. Митрополита Андрея Шептицького, 4 (ТРЦ "Комод", центральний вхід, 6 поверх ліфтом м.Лівобережна21м.Дарниця149
Доктор Ананьєва Олена Михайлівна спеціалізується на загальної стоматології, здійснює професійну гігієну ротової порожнини сучасними методами. Виявляє і лікує карієс, пульпіт, періодонтит та інші захворювання. Здійснює відбілювання зубів, шинування, естетичне відновлення за допомогою полімерів.
Консультація безкоштовно
Вікторія Юріївна спеціалізується в області дитячої терапевтичної стоматології. Лікар проводить лікування захворювань зубів і ясен різної етіології під седацией і без. Виконує процедури відбілювання і художньої реставрації зубного ряду. Підбирає індивідуальні плани профілактики захворювань ротової порожнини.
Стоматолог-ортопед
Спеціаліст в області ортопедичної стоматології. Займається відновленням зубного ряду за допомогою, мікропротезування, знімного і незнімного протезування. Встановлює керамічні, сапфірові, металеві, лінгвальні брекет-системи.
Доктор-стоматолог, пародонтолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні карієсу, пульпіту, періодонтиту та гінгівіту. Виконує відбілювання зубів, видалення зубного каменю. Проводить ортопедичне лікування (вкладки, всі види коронок, знімне та незнімне протезування, протезування на імплантатах). В роботі використовує сучасні методики лікування захворювань зубів.
Київ пр-т Перемоги, 63б м. Нивки146м. Берестейська106
Стоматолог-ортопед
Лікар спеціалізується на відновленні і протезуванні зубів. Займається зубної імплантацією і відновленням зубної емалі. Звернутися за консультацією до лікаря необхідно при пошкодженні емалі, больових відчуттях, труднощі у вимові і жуванні, зміні кольору емалі, повної або часткової втрати зуба.
Стоматолог, стоматолог-хірург, ортопед
Лікар спеціалізується на лікуванні різних захворювань зубів і ясен. Лікує всі види карієсу, пульпіт, стоматит, гінгівіт, пародонтоз. Виконує видалення зубів, в тому числі зуба мудрості. В роботі використовує новітні стоматологічні матеріали та сучасні методики.