Сторінка 24. Лікарі в Києві (Солом'янський район)

Наталія
Добридень! Пишу відгук вже за результатами лікування, а ще тому, що сама шукала відгуки про клініку, ще до звернення в ETC, та їх чомусь було замало. А зверталася через постійні болі в спині (протрузії, стеноз). Я дуже задоволена результатом лікування. Пройшла курс кінезіотерапії і масажів. Болі відійшли, з`явилися рухливість та енергійність, яких так не вистачало. Як приємний бонус, від занять на тренажерах, це гарна фізична форма. Зараз продовжую займатися дома за тим переліком вправ, що рекомендував лікар. Але, хочу відмітити, на мою думку, це лікування для тих, хто готовий працювати над собою і для себе. Це не пігулки, не уколи, не блокади, які швидко знімали біль, та ненадовго. Потрібен час, терпіння і наполегливість, інше відношення до себе і до свого життя. Дякую лікарю! До речі, дуже приємний і уважний персонал на ресепшн.
Все добре було, мене все влаштувало абсолютно. Сам лікар дуже приємний в плані спілкування, та кваліфікації. Мені, як медпрацівникові було з ним про що поговорити. Все чудово. Фахівця рекомендую!
Людмила
Відмінний фахівець. Пройшла у нього курс лікувального масажу шийно-комірцевої зони. Болі пройшли, також запаморочення, покращилася рухливість. Для мене плюс, що він не тільки масажист, але і реабілітолог. Рекомендував які вправи варто робити, а що зовсім
максим
Занимаюсь давно спортом (баскетбол) и на одной из тренировок получил серьезную травму, доктор за пару недель поставил меня на ноги, и я могу дальше заниматься любимым дело! Огромная благодарность, лучший врач, всем рекомендую обращаться только к нему
10 травня '17 г.
Реабілітолог, кінезіології, Лікар спортиного медицини
Працює з такими проблемами: протрузии, грижі, остеохондроз, посттравматична і післяопераційна реабілітація, синдром замороженого плеча, синдром паравертебральной артерії, сколіоз, функціональне викривлення постави, защемлення нервів. Проводить діагностику і призначення лікування (комплексів фізичних вправ, ін'єкції знеболюючих препаратів). Проводить навчання правильному виконанню вправ, контроль виконання вправ і самопочуття пацієнта. Проводить лікувальний масаж.
Київ вул. Генерала Шаповала (Механізаторів), 2 м.Вокзальна2416м.Університет318
Ортопед, Травматолог,Хірург
Лікар ортопед-травматолог, хірург. Надає послуги з лікування травм дитячого віку, проводить іммобілізацію при вивихах і переломах, займається веденням хворих з кривошиєю, сколіозом.
Отоларинголог, Хірург
Лікар-отоларинголог, хірург вищої кваліфікаційної категорії, проводить лікуванням патологій ЛОР-органів методом кріоорошенія і кріодеструкції. Веде консультативний прийом пацієнтів, спеціалізується на лікуванні тонзиліту, риніту, аденоїдів. Має навички функціональної і ендоскопічної рінохірургіі. Учасник конференцій міжнародного рівня в області отоларингології.
Отоларинголог, Хірург
Доктор Шмарова Світлана Вікторівна займається хірургічними операціями в області отоларингології, має вищу категорію кваліфікації. Проводить прийом і огляд пацієнтів. Володіє навичками кріодеструкції і кріоорошенія, виконує функціональні та ендоскопічні операції ЛОР-органів. Застосовує методи кріозакаліванія для профілактики ГРВІ.
УЗД-фахівець
Лікар Горб Ірина Сергіївна спеціалізується в проведенні діагностики різних систем організму людини, використовуючи ультразвукове обладнання. Досліджує стан органів малого таза, черевної порожнини, молочні / щитовидні залози, надниркових залоз. Виявляє захворювання, патології, порушення процесів життєдіяльності. Фіксує документально результати аналізів, роз'яснює отримані дані, направляє пацієнта в разі потреби до відповідного лікаря.
Функціональний діагност
Лікар спеціалізується на функціональній діагностиці. Виконує УЗД серця, електрокардіографію, холтерівське (добове) моніторування ЕКГ. Проводить обстеження пацієнтів з вродженими та набутими вадами серця, серцевою недостатністю, легеневою гіпертензією та постінфарктними змінами.
Лікар Отаринголог. Закінчила Запорізький медичний інститут, інтернатуру проходила на базі Олександрівської міської лікарні №1.
Ортопед-травматолог
Ортопед-травматолог, лікар фізичної та реабілітаційної медицини, кінезіолог
Лікарська практика 26 років. Моя практика, спрямована виключно на виявлення та відновлення функції проблемних м'язових зв'язків, що дозволяє усунути причину болю безповоротно.
Доктор Капелька Р. А. займається терапією порушень функціонування сітківки та зорового нерва, надає консультації та призначає лікування щодо запальних захворювань органів зору. Спеціалізується на обстеженні пацієнтів з астигматизмом, косоокістю, амбліопії, далекозорості. Проводить діагностику на предмет гостроти зору, виконує огляди очного дна.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-08
Консультація від 600 грн