Сторінка 11. Лікарі в Києві (Солом'янський район)

Людмила
Дарий Александр Семёнович, я благодарна Вам за то, что подарили мне счастье материнства! За отзывчивость и колоссальную поддержку! Я всегда Вас буду помнить! Мне не хватает слов, чтобы выразить эту огромную благодарность Вам и всей команде клиники. Ваш труд заслуживает самой высокой награды. Вы отличный профессионал, золотой врач, безупречный специалист своего дела! К каждому пациенту относитесь как к родному, со своим подходом, Вы восхищаете своей самоотдачей любимому делу! Спасибо Вам за всё!
Другий раз була у Олександра Семеновича. Дуже сподобалося. Перший раз потрапила до нього влітку, ось через рік вирішила повторити візит. Зайвого не призначить, все пояснить. Особливо важливо для тих, хто любить себе накручувати.
Olga
Все було чудово. Мені дуже швидко дали відповідь на всі ті питання, які цікавили. Мені все дуже сподобалося. Тому що у попередня лікаря, огляд та консультація бажали бути кращими. Тут все на найвищому рівні! Однозначно буду рекомендувати.
Дарья
Это была моя первая операция и первый общий наркоз. Я эстественно переживала, накануне операции попросила о консульиации с анастезиологом. Спасибо Владиславу Валерьевичу, нашел время встретиться со мной, всё подробно и с юмором объяснил. На операцию уже шла без страха. Уснула за секунду, проснулась тоже легко, только немного трясло. Я не бредила, сразу после пробуждения могла адекватно говорить. Нароз сейчас не тот, что раньше. Пишу для тех, кто читает страшные отзывы в интернете, многолетней давности,- волосы не выпадают!) Всем удачи)
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні безпліддя та інших гінекологічних захворювань. Виконує ультразвукове дослідження органів малого таза. Проводить екстракорпоральне запліднення. Приймає пацієнток з невиношуванням і завмерла вагітністю в анамнезі.
Анестезіолог, реаніматолог
Анестезіолог першої категорії надає послуги з проведення анестезії. Займається внутрішньовенної, спінальної, епідуральної анестезією.
Київ вул. Авіаконструктора Антонова, 2б (житловий комплекс "Шервуд") м.Університет4728м.Вокзальна3216
Флеболог, хирург, пластический хирург, проктолог
Лікар-хірург вищої категорії, фахівець в області пластичної хірургії. Має ступінь доктора медичних наук. Основний напрямок діяльності - аугметаціонная і редукційна маммопластика. Проводить операції по збільшенню і зменшенню грудей, видалення доброякісних утворень і усунення деформацій молочних залоз. Крім того, виконує пластичну корекцію носа, вух, хірургічне лікування варикоцеле, варикозу, геморою, ліпосакцію. Надає консультації з питань естетичної хірургії, оперативного та консервативного лікування захворювань органів черевної порожнини.
Консультація 2200/2500 грн.
Акушер-гінеколог, Гінеколог, Сексолог, УЗД-фахівець, Хірург
Лікар-гінеколог, ендокринолог вищої категорії. Займається веденням вагітності, кольпоскопією, контрацепцією, гінекологічним масажем, радіохвильової і лазерної хірургії в гінекологічній сфері, що володіє повним спектром діагностичних методик в гінекології.
Гінеколог
Лікар займається виявленням та лікуванням захворювань жіночої статевої системи. Виконує ультразвукове дослідження органів малого тазу і кольпоскопію. Приймає пацієнток з хворобливими відчуттями в нижній частині живота, кров'яними виділеннями в міжменструальний період. Здійснює індивідуальний підбір засобів контрацепції.
Мамолог, Пластичний хірург, онкомамолог
Доктор Бредіхин Сергій Вікторович спеціалізується в області хірургії, має вищу кваліфікаційну категорію. Проводить консультативний прийом пацієнтів. Операції на брюшній порожнині, лапароскопічні діагностичні операції на брюшній та плевральній областях.
Консультація 1320 грн, УЗД молочних залоз 1000 грн
Дерматолог
Євгеній Вікторович - висококваліфікований лікар-дерматолог з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні дерматологічних та венерологічних захворювань, приймає дорослих та дітей від 3-х років
Київ вул. Вадима Гетьмана, 1 В м.Шулявська52
Дерматовенеролог, трихолог
Лікар-дерматовенеролог другої кваліфікаційної категорії, також спеціалізується в областях косметології і трихолог. Займається терапією хвороб шкіри і волосся. Крім того, проводить профілактику і лікування захворювань, що передаються статевим шляхом. Діагностує природу невідомих шкірних новоутворень, виробляє їх видалення. Також виконує комплексну діагностику стану волосся. Лікує облисіння, демодекоз, розацеа.
Стоматолог, пародонтолог
Лев Вероніка Григорівна - лікар стоматолог-пародонтолог в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Є досвідченним фахівцем у лікуванні пародонту. Проводить безпечне відбілювання зубів , професійну гігієну ротової порожнини, вектор терапію та закритий кюретаж.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-діагност
Акушер-гінеколог надає послуги з проведення скринінгового УЗД. Займається лікуванням захворювань шийки матки, веденням вагітності, проведенням УЗД вагітних, консультує.