Сторінка 3. Лікарі в Києві (метро Почайна)

Анастасия
Хочу оставить искренний и очень осознанный отзыв и огромную благодарность пластическому хирургу Буке Геннадию Юрьевичу
Людмила
Геннадій Юрійович, хочу висловити Вам щиру подяку за бездоганно виконану мамопластику, яку Ви переробили після невдалого попередника іншого хірурга. Від першої консультації й до повного відновлення я відчувала підтримку та увагу. Цілком покладалася на компетентну думка Геннадія Юрійовича щодо розміру і форми імплантів, про що жодного разу не пошкодувала! Результат перевершив усі мої очікування — груди виглядають природно, гармонійно та дуже естетично. Окремо хочу відзначити делікатність підходу, детальні пояснення кожного етапу та турботу після операції. Дякую за те, що допомогли мені відчути себе більш впевненою та жіночною. Рекомендую всім, хто мріє про якісний і безпечний результат! Тільки в моєму близькому оточенні чотири подруги, які вдячні Геннадію Юрійовичу за свої неперевершені груди!!!))))
23 листопада '25 г.
Отличный врач. Делали лимомоделирование, я довольна на все 100%. Фигура шикарная, поддержка от врача на уровне, всегда на связи
Даниела
Спасибо за ваше творчество ❤️ Мне очень нравится. Абсолютно новая фигура, до сих пор не могу привыкнуть. Вы делали операцию мне и тёте -нам очень нравится. Спасибо вам большое за ваш труд. Желаю вам всего самого наилучшего!
Сімейний лікар, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні різних захворювань у дорослих і дітей. Виконує УЗД лімфатичних вузлів, щитовидної залози, органів малого таза і черевної порожнини. Успішно лікує гастрит, хронічний бронхіт, пневмонію, ГРВІ, трахеїт, серцеву недостатність, цистит, холецистит, анемію.
Пластичний хірург, Судинний хірург, хірург
Геннадій Юрійович спеціалізується на пластичної та судинної хірургії. Проводить збільшення і підтяжку грудей, абдомінопластику, радіочастотну абляцію при варикозному розширенні вен. Доктор постійний учасник міжнародних конференцій та майстер-класів з пластичної хірургії і флебології.
Консультація 2000 грн.
Кардіолог
Лікар Гарбуз Дмитро Васильович займається діагностикою, лікуванням дітей від народження, проводить прийом, надає консультаційні послуги. Виконує профілактичні заходи щодо запобігання поширенню інфекційних захворювань, оглядає пацієнтів перед вакцинацією. Лікує гострі респіраторні, шлунково-кишкові вірусні та бактеріальні інфекції.
Доктор Авер'янова Оксана Сергіївна має вищу лікарську категорію в галузі офтальмології. Кандидат медичних наук, займається діагностикою та лікуванням очних недуг будь-якої етіології. Спеціалізується на офтальмоонкологіі, а також лазерної корекції зору. Проводить індивідуальні консультації, підбирає окуляри і лінзи. Лікує патології слізного каналу, сітківки та рогівки.
Дитячий стоматолог
Отоларинголог Ярошик Роман Вікторович спеціалізується на виявленні та лікуванні ЛОР-захворювань. Консультує з приводу захворювань вуха-горла-носа і профілактичних методів з метою їх запобігання. Діагностує і лікує вушні захворювання (отити, неврити, запалення), хвороби горла (ангіни, тонзиліти, фарингіти), хвороби носа (риніти, синусити, аденоїди). Досліджує слух за допомогою камертона. Лікує і усуває абсцеси в носі і вухах. Займається промиванням носа і продувкою вух. Також усуває сірчані пробки і поліпи з вушних проходів. Практикує діяльність видалення сторонніх тіл з носа і вух. Надає подальшу консультацію пацієнтам.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-03-24
Консультація 2000 грн.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, репродуктолог
Лікар Резніченко Ірина Валеріївна працює акушером-гінекологом, володіє навичками проведення УЗД органів жіночої репродуктивної системи. Надає допомогу у виборі засобів контрацепції, лікує безпліддя, ендометрит, вагініт, кольпіт, менструальную дисфункцію, а також консультує щодо профілактики зараження захворюваннями, що передаються при інтимному контакті.
Хірург, ендоркринний хірург
Лікар-хірург, ендокринний хірург, має вищу кваліфікаційну категорію. Виконує малоінвазивні хірургічні втручання на щитовидній залозі і надниркових. Сергій Макарович для виявлення патологій використовує сучасні інструментальні методи, для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи. Лікування призначається в індивідуальному порядку, грунтуючись на отриманих результатах досліджень.
Київ с. Ходосівка, вул. Березова, 2 м.Видубичі2055
Стоматолог-терапевт, ортопед
Доктор Гануляк Юрій Степанович займається лікуванням захворювань зубів і ротової порожнини. Спеціалізується на терапевтичної та ортопедичної стоматології. Консультує і проводить огляди, діагностує недуги запального, інфекційного або будь-якого іншого характеру. Приймає пацієнтів з каріозними ураженнями зубів. Виконує пломбування та протезування, включаючи установку мікропротезів. Ставить також вініри і коронки. Деякий час спостерігає пацієнтів після проведених процедур.
Київ пр-т Володимира Івасюка (пр-т Героїв Сталінграда), 6, корп. 2 м.Оболонь254м.Почайна366
Лікар займається лікуванням основних патологій органів зору. Проводить первинний огляд, збирає анамнез, направляє на діагностичні заходи. Лікує кон'юнктивіт, короткозорість, далекозорість, астигматизм, глаукому і катаракту. Приймає в плановому порядку.