Сторінка 4. Лікарі в Києві (метро Почайна)

Наталія
Лікар робив ріноплатстику , зробив дуже охайно. Лікар чуйний та турботливий ! Хочу через пів року знов до нього робити мамопластику
Надія
Черенько Сергій Макарович лікар з великої літери. Професіонал своєї справи. Золоті та вмілі руки.Ювелір своєї роботи. Велика подяка. За гарно зроблену операцію. Нехай Бог дає здоров'я ,сили,натхнення і хороших пацієнтів. Лікар супер.
Очень довольна знакомством с Алексеем Юрьевичем. Уже сразу после консультации была спокойна и не переживала, настолько расположил к себе. Исправил мне нос, теперь я красотка, за что очень благодарна!
Тамара
Хочу поделиться своими впечатлениями о работе Алексея Юрьевича Журавля. Он исправил мою носовую перегородку, благодаря чему я снова нормально дышу. Ну, и внешний вид, конечно, улучшился. Клинику смело советую.
Хірург, ендоркринний хірург
Лікар-хірург, ендокринний хірург, має вищу кваліфікаційну категорію. Виконує малоінвазивні хірургічні втручання на щитовидній залозі і надниркових. Сергій Макарович для виявлення патологій використовує сучасні інструментальні методи, для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи. Лікування призначається в індивідуальному порядку, грунтуючись на отриманих результатах досліджень.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-11
Київ с. Ходосівка, вул. Березова, 2 м.Видубичі2055
Отоларинголог, пластичний хірург
Лікар отоларинголог, проводить оперативне ургентнимне лікування хвороб горла, носа, вуха, гортані, шиї і суміжних областей та діагностику ендоскопом. Є членом Європейського ринологічного суспільства.
Наталія
01 липня '25р.
Консультація від 720 грн
Нарколог, психіатр
Спеціаліст займається лікуванням алкогольної, наркотичної та інших залежностей. Спеціалізується на діагностиці та терапії психічних розладів. В ході лікування використовує медикаментозну терапію і психотерапевтичні бесіди.
Дерматовенеролог, трихолог
Київ вул. Родини Крістерів, 18/6, ЖК Варшавський м.Нивким.Почайнам.Оболонь
Дерматовенеролог, дитячий дерматолог, трихолог, косметолог-естетист
Врач-косметолог, дерматовенеролог. Проводит прием и консультацию дерматовенерологических больных, пациентов детского возраста. Имеет опыт в лечении методами криодеструкции, криотерапии, биоревитализации. Регулярно повышает уровень квалификации в терапии пациентов с проблемной кожей и патологиями урогинетальной сферы.
Отоларинголог, Хірург
Отоларинголог Готюк Юлія Олександрівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні ЛОР-захворювань. Надає всю необхідну консультацію з приводу стану здоров'я таких органів, як вухо, горло і ніс. Лікує вушні запалення, хвороби носа (риніти, гайморити, синусити), інфекційні захворювання горла (ангіни, тонзиліти, фарингіти). Проводить теоретичні і практичні дослідження гостроти слуху пацієнтів за допомогою камертона. Займається продуванием вух. Промиває ніс і видаляє з нього поліпи і аденоїди. Практикує взяття пункції пазух носа. Має досвід видалення сторонніх предметів з носової і вушної порожнини. Надає профілактичну консультацію з метою запобігання ЛОР-хвороб.
Онколог, онкохірург
Лікар онколог, хірург другої кваліфікаційної категорії, основними напрямками в роботі є онкогінекології та маммология. Спеціаліст з великим практичним досвідом в торакальної і абдомінальної онкохірургії. Слюсаренко Олександр Олександрович проводить оперативне лікування пухлини молочної залози (доброякісної) і раку.
Хірург
Олексій Миколайович є автором понад 170 робіт, більше 20 патентів, 7 методичних рекомендацій, член асоціації лікарів-ендоскопістів України, Європейської асоціації ендоскопічних хірургів, Української асоціації ендоскопічних, малоінвазивних і лазерних технологій, лікарів панкреатології, хірургів-гепатологів. Спеціалізується в області ендоскопічних хірургічних втручань.
Инстуктор-реабилитолог
Инструктор-реабилитолог, специализируется на проведении процедур лечебной физкультуры. Занимается составлением индивидуальных планов восстановительного лечения, компетентна в проведении массажа. Осуществляет инструктажи по ЛФК для спортсменов, обеспечивает подготовку к соревнованиям, восстановление спортивной формы.
Проктолог, хірург
Лікар здійснює прийом пацієнтів із проктологічними захворюваннями. Лікує геморой, анальні тріщини, парапроктити, грижі, холецистити, апендицити. Здійснює видалення гемороїдальних вузлів лазером, радіохвильовим ножем. Виконує видалення поліпів анального каналу прямої кишки та видалення прямокишкових, ректовагінальних нориць.