Лікарі пластичні хірурги в Києві (метро Почайна)
Знайдено 4 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Даниела
Спасибо за ваше творчество ❤️
Мне очень нравится.
Абсолютно новая фигура, до сих пор не могу привыкнуть.
Вы делали операцию мне и тёте -нам очень нравится. Спасибо вам большое за ваш труд. Желаю вам всего самого наилучшего!
Тетяна
Дорого дня!
Хочу залишити свій відгук про оперію по збільшенню грудей у лікаря Генадія Буки.
Операція була два роки тому.
На консультації мені лікар все пояснив, показав, допоміг з вибор, для мене було надзвичайно важливо довіряти своєму лікарю і тут я отримала 100 відсоткове попадання. Це дійсно професіонал, фахівець своєї справи і просто чарівник для жіночої половини.
Ще важливим моментом був зворотній зв'язок як до опеції так і після операції, і зновуж таки, лікар на зв'язку, всі питання вирішувалися в найкоротші терміни. Усі етапи було чітко і якісно зроблено, консультація, огляд, аналізи, підготовка, операція і після операційний період. Все на зв'язку, все під контролем. Сама операція пройшла легко, післяопераційний догляд на висоті, за мною всі доглядали. Вдома під особистим контролем лікаря щоденно.
Дякуючи моєму лікарю у мене не було ні вагань, усі переживання зведені майже до нуля, спокій і впевненість. Дякую за таку красу)
Очень довольна знакомством с Алексеем Юрьевичем. Уже сразу после консультации была спокойна и не переживала, настолько расположил к себе. Исправил мне нос, теперь я красотка, за что очень благодарна!
Тамара
Хочу поделиться своими впечатлениями о работе Алексея Юрьевича Журавля. Он исправил мою носовую перегородку, благодаря чему я снова нормально дышу. Ну, и внешний вид, конечно, улучшился. Клинику смело советую.
Отоларинголог, пластичний хірург
Лікар отоларинголог, проводить оперативне ургентнимне лікування хвороб горла, носа, вуха, гортані, шиї і суміжних областей та діагностику ендоскопом. Є членом Європейського ринологічного суспільства.
Консультація від 720 грн
Пластичний хірург, Судинний хірург, хірург
Геннадій Юрійович спеціалізується на пластичної та судинної хірургії. Проводить збільшення і підтяжку грудей, абдомінопластику, радіочастотну абляцію при варикозному розширенні вен. Доктор постійний учасник міжнародних конференцій та майстер-класів з пластичної хірургії і флебології.
Хірург, пластичний хірург
Доктор Дадаян Варсік Ашотовна — пластичний хірург. Протягом 13 років займається контурної і інтимної пластикою. Володіє навичками ліпосакції жирових відкладень. Видаляє грижі, доброякісні новоутворення. Прийом веде за записом. Спеціалізується в області загальної хірургії.
Пластичний хирург
Пластичний хірург вищої категорії, кандидат медичних наук, стажувався за кордоном. Надає послуги з корекції різних видів рубців, естетичної хірургії гриж, інтимної пластиці, ліпофіллінг, ліпосакції і Ліпоскульптура, абдомінопластика, збільшення розмірів і підтяжки грудей, зміни форми сідниць, естетичної хірургії увядающего особи, блефаро- і отопластиці.