Сторінка 6. Лікарі в Києві (Печерський район)

Фільтр: (Знайдено 665 лікарів 4 відгука) Сортування: (ПІБ)
Дмитрий Д.
Людина дуже уважна! Незважаючи на те, що лікар був дуже зайнятий, в нього було багато клієнтів, він встиг нам приділити достатньо уваги. Кваліфіковано все оглянув, розповів і пояснив. Вище всяких похвал. Буду всім рекомендувати.
Эвелина
Лікар дуже комунікабельний і кваліфікований, має достатньо досвіду, щоб оцінити реальну ситуацію яка склалася на даний момент. Рекомендації слушні, та ефективно допомагають. Фахівець екстра класу. Однозначно рекомендую!
Леша
Срочно потребовался ЛОР и мы с мужем обратились к доктору Бондарь. Спасибо за квалифицированный прием. Врач провела осмотр, все объяснила, назначила препараты. Теперь я знаю, кого буду рекомендовать друзьям и родственникам.
04 грудня '16 г.
Лиза
Лечилась со своими болячками у этого доктора. Она умница, все сделала аккуратно.
10 вересня '16 г.
Отоларинголог, сурдолог
Лікар проводить діагностичні та лікувальні маніпуляції, ендоскопічний огляд ЛОР-органів, ендоскопічні операції, невідкладну допомогу в отоларингології, септопластику.
Київ вул. Круглоуніверситетська, 3/5 м.Театральна1215м.Хрещатик114
Проктолог, хірург, УЗД-діагност, ендоскопіст
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні проктологічних захворювань. Проводить УЗД органів малого таза і черевної порожнини. Виконує малоінвазивні хірургічні втручання з видалення геморою. Займається підготовкою пацієнтів до операції і веде спостереження в післяопераційному періоді.
Доктор Борис Наталія Георгіївна займається терапією ротової порожнини, проводить діагностику, лікування і профілактику захворювань зубного ряду. Володіє навичками терапії кореневих каналів за допомогою мікроскопа. Веде консультативний прийом пацієнтів на різних етапах лікування. Виконує художню реставрацію зубів, шинування, герметизацію фісур. Відвідує курси, лекції по стоматології, семінари та конференції, підвищує рівень знань в професійній сфері.
Спеціалізується на лікуванні гострих і хронічних форма захворювань ЛОР-органів, виконує маніпуляції (промивання, продування, вливання лікарських препаратів і т.д.). Проводить відеоендоскопічних діагностику.
Сімейний лікар
Лікар загальної практики, сімейний лікар, має першу категорію, займається лікуванням пацієнтів з різними захворюваннями: органів дихання, ЛОР-органів, урологічних, неврологічних, гастроентерологічних. У компетенції доктора призначення лабораторних, інструментальних досліджень, напрямок до вузьких спеціалістів, проведення вакцинопрофілактики. Звертаються до Віктора Борисовичу при головних болях, порушеннях роботи травної системи, безсонні, втоми, при нежиті, кашлі, болю в горлі і т.д.
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д) м.Печерська65м.Звіринецька1410м.Палац Україна3117
Реабілітолог, Масажист
Доктор володіє різними техніками масажу і навичками по реабілітації. Допомагає пацієнтам справитися з неврологічними, ортопедичними та хірургічними проблемами. За допомогою масажу лікує сколіоз, дисплазію кульшових суглобів, вальгусную і варусна деформація стоп, кривошею, гіпо- і гіпертонус.
Київ вул. Шовковична, 34в р.Печерський
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
УЗД-фахівець
Лікар Бризгалов Олексій Юрійович спеціалізується в області ультразвукової діагностики. Надає консультативну та діагностичну допомогу пацієнтам відповідно до напряму на ультразвук або дуплексне сканування. Доктор займається дослідженням серця (ехокардіографії), ультразвуковою діагностикою органів черевної порожнини, а також щитовидної залози і паращітовидних залоз. Спеціалізується на проведенні дуплексного візуалізації артерій і вен кінцівок.
Лікар спеціалізується на отоларингології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: отит, сальпінгіт, фурункули, туговухість, риніт, гайморит, синусит
Ортопед-травматолог