Бондар Олена Іванівна
Отоларинголог, сурдолог
лікар першої категорії
Лікар проводить діагностичні та лікувальні маніпуляції, ендоскопічний огляд ЛОР-органів, ендоскопічні операції, невідкладну допомогу в отоларингології, септопластику.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Леша
04 грудня '16р.
Срочно потребовался ЛОР и мы с мужем обратились к доктору Бондарь. Спасибо за квалифицированный прием. Врач провела осмотр, все объяснила, назначила препараты. Теперь я знаю, кого буду рекомендовать друзьям и родственникам.
Лиза
10 вересня '16р.
Лечилась со своими болячками у этого доктора. Она умница, все сделала аккуратно.
- Консультація отоларинголога
- Видалення чужорідного тіла з вуха
- Дослідження слуху камертоном
- Продування вух
- Видалення сірчаних пробок
- Видалення стороннього тіла з носа
- Промивання носа
- Видалення поліпів у носі
- Луганський державний, 1998-2004 отоларингологія Донецький Націонльний медичний університет ім. М.Горького
- 2004-2006 інтернатура за специальністю отоларингологія Донецький Національний медичний університет ім. М.Горького
- 2006-2008 клінічна ординатура за специальністю отоларингологія НМАПО ім. П.Л.Шупика м.Київ
- 2011 спеціалізація з дитячої отоларингології Міжнародний Соломонів Університет м.Київ
- 2010-2013 спеціальність – правознавство, кваліфікація – юрист НМАПО ім. П.Л.Шупика м.Київ
- 2016 стажування з дитячої отоларингології Луганський державний медичний університет
- 2012 1 кваліфікаційна категорія за специальністю отоларингологія НМАПО ім. П.Л.Шупика м.Київ
- 2018 підтвердження І кваліфікаційної категорії за спеціальністю отоларингологія Донецький Національний медичний університет
- 2019 спеціалізація з Організації і управління охороною здоров,я НМАПО ім. П.Л.Щупика м.Київ
- 2023 сурдологія
Курси підтвердження інформації