Сторінка 51. Лікарі в Києві (Печерський район)

Мар‘яна
Просто відмінний фахівець! Пломбувала у нього зуби. Все пройшло на найвищому рівні, що приємно мене здивувало. Я не дуже полюбляю походи до стоматологів, боюся їх з дитинства. Але цей лікар, зробив все абсолютно без болю. Рекомендую!
11.03.2017
Мені потрібно було запломбувати зуб, так як в ньому утворилася дірочка. Але я довго тягнув з візитом до стоматолога, поки зуб не почав боліти. Я звернувся до цього лікаря. Він все дуже професійно зробив. Зараз все просто супер! Дякую!
Роберт
Кваліфікований стоматолог. Лікував у нього зуби та ясна. Все пройшло дуже добре. Лікар, зміг ефективно мені допомогти. Зараз проблему повністю усунено. Буду мати на увазі цього фахівця. З чистою совістю можу рекомендувати!
Ігор
Проходила процедуру відбілювання у цього лікаря. Хочу сказати так як мені це зробив Роман Семенович, до цього мені не робив жоден стоматолог, а я була в багатьох спеціалістів. Тому можу порівнювати. Дуже професійний лікар. Рекомендую!
Лікар займається виявленням та лікуванням захворювань зубів та ясен. Для уточнення діагнозу призначає КТ щелепи, рентгенографію. Лікує карієс, пульпіт і періодонтит, ставить пломби. Працює з кореневими каналами зуба. Виконує лазерне відбілювання зубів, видалення зубного каменю. Проводить протезування знімними конструкціями.
Лікар займається виявленням та терапією захворювань зубів і ясен. Проводить видалення зубного каменю різними методами. Виконує відбілювання та видалення зубів. Спеціалізується на лікуванні кореневих каналів зуба та пломбування зубів. Приймає пацієнтів з гінгівітом, пульпітом, карієсом та пародонтитом.
Стоматолог-терапевт, пародонтолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням пародонтиту, а також інших захворювань зубів. Проводить зняття м'яких та твердих зубних відкладень різними методами. Виконує відбілювання зубів. Спеціалізується на художній реставрації зубів та лікуванні некаріозних уражень ротової порожнини.
Лікар спеціалізується на лікуванні карієсу, пульпіту, стоматиту, пародонтиту, пародонтозу. Займається художньою реставрацією зубів, відбілюванням зубів. Виконує типове та атипове видалення зубів. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Косметолог
Доктор Сидоренко Катерина Петрівна спеціалізується в області проведення всіх видів косметологічних послуг. Веде прийом пацієнтів, володіє навичками ультразвукового фонофорезу, Безін'єкційна терапії шкіри обличчя, Кріоліфтінг, мікрострумової терапії. Застосовує різні техніки по догляду за шкірою обличчя і тіла, по омолодженню.
Інфекціоніст
Лікар-інфекціоніст займається діагностикою та лікуванням гепатитів, що протікають в хронічній формі, паразитарних / глистових інвазій, мононуклеозу, хвороби Лайма. Проводить збір епідеміологічного анамнезу, спостерігає хронічних інфекційних хворих і носіїв.
Київ вул. Круглоуніверситетська, 3/5 м.Театральна1215м.Хрещатик114
Доктор Козачок Тетяна Іванівна - невролог. Лікар вищої категорії на протязі 33 років надає кваліфіковану допомогу в питаннях усунення неврологічних порушень. Лікує захворювання центральної нервової системи, ураження головного мозку, мігрень. Володіє навичками точкового масажу.
Пульмонолог, фтізіатр
Лікар-пульмонолог, фтизіатр, має вищу категорію і ступінь кандидата медичних наук, займається діагностикою та лікуванням хронічного бронхіту, бронхіальної астми, пневмонії, емфіземи легенів. Катерина Євгенівна приймає пацієнтів з туберкульозом легень, рак легень і бронхоектатичної хворобою.
Дерматовенеролог, косметолог, лазерний фахівець
Дерматолог, венеролог спеціалізується на дерматовенерології, косметології та лазерних процедурах. Шиліна Юлія Михайлівна веде консультативний прийом для дітей і дорослих. Проводить діагностику, лікування, профілактику захворювань, які передаються статевим шляхом, а також шкірних захворювань, в тому числі атопічного і контактного дерматиту, акне, псоріазу, екземи, грибкових уражень шкіри і нігтів. проводить дерматоскопію, панч-біопсію, радіохвильове і лазерне видалення новоутворень шкіри, безопераційну підтяжку обличчя, безопераційну ліпосакцію, фототерапію.
Ендокринолог, терапевт, гастроентеролог
Лікар Кулікова Людмила Володимирівна проводить прийом, обстеження, діагностику та лікування пацієнтів, які страждають захворюваннями ендокринної системи, а також захворюваннями терапевтичного характеру. Ефективно підібрані нею схеми лікування допомагають позбутися від дисфункції гіпоталамуса і гіпофіза, захворювань щитовидної залози, цукрового діабету, ожиріння, захворювань наднирників, безпліддя і багато інших