Іваненко Олександр Миколайович
Масажист, Мануальний терапевт, Реабилитолог, Вертебролог, Лікар нетрадиційної медицини
Лікар вищої категорії
Доктор Іваненко Олександр Миколайович спеціалізується в області масажу, мануальної та краніосакральної терапії, займається фізичною реабілітацією пацієнтів після перенесених захворювань. Має вищу категорію кваліфікації. Володіє різними техніками масажу. Пройшов стажування в клініках за кордоном.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініці:
07 лютого '17р.
Александр Николаевич диагностировал у моего ребенка сколиоз. Назначил грамотное лечение. Несколько сеансов массажа, улучшили ситуацию. Теперь я сама хочу обратиться к доктору и пройти курс массажей из-за остеохондроза.
Антон Викторович
11 жовтня '16р.
Сеансы массажа оказались очень эффективны. Рекомендую
23 вересня '16р.
Доктор сподобався, широко підійшла до проблеми, все розповів зрозумілою мовою, прийомом задоволена.
- Консультація мануального терапевта
- Консультація остеопата
- Лікування остеохондрозу
- Діагностика та лікування сколіозу
- 2011 р. — Медичний університет нетрадиційної медицини м. Києва, факультет "лікувальна справа", фахівець з лікувального масажу;
- 2015 р. — Національний університет фізичного виховання і спорту м. Києва, факультет "охорони здоров'я, туризму і фізичного виховання", фахівець з фізичної реабілітації.
Курси підвищення кваліфікації
- Підвищення кваліфікації в Інституті Апледжера (США);
- Підвищення кваліфікації в Школі реабілітації та спортивної медицини (Росія) .
Участь в асоціаціях
- Член Української асоціації фізичної терапії;
- Член Асоціації краніо-сакральних терапевтів (Флорида, США).
Схожі спеціалісти:
Косметолог, реабілітолог, мануальний терапевт, пульмунолог, вертебролог, сімейний лікар
Рефлексотерапевт, Мануальний терапевт, Физиотерапевт, Остеопат
Фізіотерапевт, Мануальний терапевт, Масажист