Сторінка 86. Приватні лікарі в Києві

Ігор
Дякуємо лікарю за професіоналізм та чудове ставлення до дитини. Операція пройшла швидко та спокійно, дитина добре перенесла наркоз. Дуже уважний та людяний підхід. Щиро вдячні!
21 травня '26 г.
Юлия Ковальчук
Хочу выразить свою огромнейшую благодарность нашему лор-хирургу Готюк Юлии Александровне за внимательный подход и профессионализм высокого уровня. К этому доктору можно смело отдать своего ребёнка в руки и не волноваться за его здоровье, потому что этот врач сделает все возможное что от неё зависит что бы сделать вашего ребёнка здоровым. Сегодня Юлия Александровна прооперировали моего ребёнка, из наркоза вышел хорошо, все обезболили после наркоза что бы не чувствовал боли, пить и кушать начал фактически сразу очень хорошо. Я желаю что бы в нашей стране было больше таких талантливых и человечных врачей, что бы люди ценили то что врачи делают для них и их детей и желаю что бы каждая такая трудная работа достойно оплачивалась.
Дарья
Это была моя первая операция и первый общий наркоз. Я эстественно переживала, накануне операции попросила о консульиации с анастезиологом. Спасибо Владиславу Валерьевичу, нашел время встретиться со мной, всё подробно и с юмором объяснил. На операцию уже шла без страха. Уснула за секунду, проснулась тоже легко, только немного трясло. Я не бредила, сразу после пробуждения могла адекватно говорить. Нароз сейчас не тот, что раньше. Пишу для тех, кто читает страшные отзывы в интернете, многолетней давности,- волосы не выпадают!) Всем удачи)
Понравилась сразу: у ребенка вызвала доверие, произвела впечатление приятной, доброжелательной женщины и достаточно грамотного специалиста. Консультацией я довольна, обязательно обратимся еще
Анестезіолог, реаніматолог
Анестезіолог першої категорії надає послуги з проведення анестезії. Займається внутрішньовенної, спінальної, епідуральної анестезією.
Київ вул. Авіаконструктора Антонова, 2б (житловий комплекс "Шервуд") м.Університет4728м.Вокзальна3216
Отоларинголог, Хірург
Отоларинголог Готюк Юлія Олександрівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні ЛОР-захворювань. Надає всю необхідну консультацію з приводу стану здоров'я таких органів, як вухо, горло і ніс. Лікує вушні запалення, хвороби носа (риніти, гайморити, синусити), інфекційні захворювання горла (ангіни, тонзиліти, фарингіти). Проводить теоретичні і практичні дослідження гостроти слуху пацієнтів за допомогою камертона. Займається продуванием вух. Промиває ніс і видаляє з нього поліпи і аденоїди. Практикує взяття пункції пазух носа. Має досвід видалення сторонніх предметів з носової і вушної порожнини. Надає профілактичну консультацію з метою запобігання ЛОР-хвороб.
Консультація 2000 грн.
Уролог, андролог
Лікар-уролог з другою атестаційною категорією. Спеціалізується на лікуванні епідидиміту, уретриту, каменів в сечовому міхурі, проводить діагностичні маніпуляції. Бере участь в засіданнях Європейської асоціації урологів.
Консультація від 1190
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1 р.Подільський
Київ вул. Круглоуніверситетська, 3/5 м.Театральна1215м.Хрещатик114
Реабілітолог, мануальний терапевт, пульмунолог, вертебролог, косметолог, сімейний лікар
Лікар-реабілітолог, мануальний терапевт, косметолог, спеціалізується в області естетичної медицини та корекції вікових змін. Проводить лікування хребта, надмірної ваги, варикозу, атеросклерозу за допомогою комбінацій різних фізіологічних методик. Володіє мануальними, ін'єкційними і апаратними технологіями омолодження організму. Автор науково-популярних публікацій і методичних матеріалів.
Стоматолог-терапевт, пародонтолог
Стоматолог-пародонтолог, надає як планову, так і строкову невідкладну, медичну допомогу. Схему консультації та огляду будує на підставі особливостей пацієнта. Займається пломбуванням постійних зубів, проводить професійну чистку зубного ряду від отверділого зубного нальоту і каріозних поразок
Консультація безкоштовно
Сімейний лікар, Терапевт
Доктор Соколова Тамара Миколаївна приймає в якості лікаря-терапевта. Спеціалізується в області сімейної медицини. Надає послуги діагностики та медикаментозного лікування захворювань внутрішніх органів. Лікує грип, ГРВІ, цистити і холецистити. Спостерігає пацієнтів з вегетосудинною дистонією. Веде також спостереження за здоров'ям усіх членів сім'ї, при необхідності направляє до вузькопрофільних спеціалістів на консультацію. Консультує пацієнтів з COVID-19.
Педіатр, Дитячий ендокринолог
Врач-педиатр второй квалификационной категории, специализируется на лечении патологий эндокринной системы у детей. Консультирует в качестве детского эндокринолога, диагностирует и лечит гипотериоз и ожирение. Кроме того, оказывает услуги комплексного педиатрического наблюдения, включая профилактические осмотры, индивидуальный подбор медикаментов, инструктажи по грудному вскармливанию и введению прикорма, оценку не только физического, но и психического здоровья малыша.
Флеболог, хирург, пластический хирург, проктолог
Лікар-хірург вищої категорії, фахівець в області пластичної хірургії. Має ступінь доктора медичних наук. Основний напрямок діяльності - аугметаціонная і редукційна маммопластика. Проводить операції по збільшенню і зменшенню грудей, видалення доброякісних утворень і усунення деформацій молочних залоз. Крім того, виконує пластичну корекцію носа, вух, хірургічне лікування варикоцеле, варикозу, геморою, ліпосакцію. Надає консультації з питань естетичної хірургії, оперативного та консервативного лікування захворювань органів черевної порожнини.
Консультація 2200/2500 грн.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД, лікар пренатальної діагностики
Спеціалізується в області гінекології. Надає послуги діагноста. Веде консультативний прийом гінеколога. Займається діагностикою та лікуванням інфекційних і запальних захворювань жіночих статевих органів і органів малого тазу. Проводить кольпоскопію, біопсію шийки матки, виконує УЗД органів малого таза, а також УЗД для вагітних.
Кардіолог
Кваліфікований фахівець в області кардіології, що займається діагностикою та терапією пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної системи різного ступеня складності і етіології. В професійні обов'язки Оксани Степанівни входить ведення пацієнтів з гіпертонією, вадами серця, тромбоемболією легеневої артерії, дилятаційною кардіоміопатією і іншими патологіями