Сторінка 7. Приватні лікарі в Києві

Богдан Петров
Мені надано відмінне лікування, і я рекомендую Євгена Григоровича Царука як фахівця високої кваліфікації.
Світлана Шевченко
Доктор решает проблему конкретными действами. Очень рад, что в данной сложной ситуации я обратилась именно к нему. В данный момент я делаю все, чтобы с его помощью вернуть себя к нормальной жизни. Уверен, что получится и буду оставаться с ним на связи. Спасибо!
Катерина Р.
Хочу подякувати Євгену Григоровичу, він заспокоїв мене своїми словами, я зміг нормально виспатися. Він мені дуже сподобався, а також ті ліки, які він мені призначив мені допомагає. Всім рекомендуватиму його, а також сама ще звертатимуся в разі потреби.
Сергей Карпенко
Прийом сподобався, лікар уважний, про все розпитав, не намагався нав'язати мені дорогі медикаменти
Психіатр, нарколог, психолог, психотерапевт
Займається ефективним лікуванням порушення працездатності, депресивних станів, синдрому хронічної втоми, страхів, тривоги, апатії та млявості, порушення сну, шизофренії, психічних розладів в осіб похилого та старечого віку. Лікувально-профілактична робота серед пацієнтів психіатричного, наркологічного профілів. первинний огляд пацієнта, встановлення попереднього діагнозу, призначення лікування з подальшим підбором підтримуючого лікування. Також веде прийом англійською мовою.
Консультація - 2800 грн
Гастроентеролог, алерголог, терапевт
Лікар алерголог, гастроентеролог вищої категорії. Пріоритетні напрямки - діагностика і лікування захворювань органів черевної порожнини, підбір індивідуальних дієт. Марина Петрівна закінчила ординатуру з лікувального голодування, натуропатії та біоенергетики за кордоном, активно застосовує ці знання на практиці
Ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар - ендокринолог, фахівець в лікування захворювань ендокринної системи, пункційної біопсії, гормональних показників, проводить спостереження після операцій на щитовидній залозі, консультує щодо необхідності оперативного втручання, діагностика та лікування цукрового діабету та ін.
Київ пр-т Володимира Івасюка (вул. Героїв Сталінграду), 12 Д м.Оболонь142м.Мінська203
Уролог, Андролог, Сексолог
Доктор Кириченко Сергій Олександрович, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії. Займається питаннями урології, андрології та сексології, проводить ультразвукову діагностику профільних органів і систем. Лікує пацієнтів з циститом і простатитом, уретритом і аденомою простати, чоловічим безпліддям. Здійснює діагностику передміхурової залози, нирок і статевого члена.
Психолог-реабілітолог, психотерапевт, психосоматолог
Досвідчений та перевірений психолог Києва. Займається високоефективним лікуванням та консультаціями пацієнтів з таких психологічних питань, як нерозуміння, невпевненість у собі, низька самооцінка, втрата сенсу життя, проблеми у спілкуванні, життєві проблеми та потрясіння, конфлікти з рідними та близькими, емоційні проблеми. професійне вигоряння, депресії, неврози, посткоподібна депресія, криза середнього віку, проблеми особистих взаємин, розлучення/розлучення, психологічна підтримка родичів пацієнтів, тривоги, страхи, сексуальна дисфункція у чоловіків та жінок, Гарантія якості прийому. Онлайн консультація (Viber, Whatsapp, Telegram). Психолог супроводжує пацієнта та надає підтримку на всіх етапах лікування.
Консультація - 1700 грн.
Отоларинголог, фоніатр, отохірурги, пластичний хірург
Отоларинголог Молочек Юрій Анатолійович займається діагностикою та лікуванням ЛОР-захворювань (запальних процесів вуха, горла, носа). Надає повну консультацію пацієнтів з метою огляду ЛОР-органів і виявлення відхилень в їх функціонуванні. Лікує риніти, гайморити, фарингіти, отити, тонзиліти. Витягує сірчані пробки з вух. Також проводить продування вух і промивання носа. Спеціалізірутся на операціях на носових раковинах. Досліджує слух за допомогою камертона. Проводить видалення сторонніх тіл з носової порожнини. Відчиняє паратонзилярні абсцеси. Видаляє гланди і мигдалини.
Консультація 1500/1300 грн.
Київ пр-т Берестейський (Перемоги), 119/121, 4 корпус 9 поверх м.Житомирська32м.Святошин247м.Академмістечко236
Психолог, Психотерапевт, Сексолог
Застосовує на практиці унікальну методику, яка створена шляхом інтеграції сучасних досягнень світової психотерапії з класичною психологією. Методика надає можливість швидко, комфортно, легко і з задоволенням отримати необхідні зміни для себе і почерпнути життєві ресурси.Займається проблемами взаємин з партнером і оточуючими, негативного ставлення до себе і життя, низькою самооцінкою. Допоможе побудувати прекрасні відносини, полюбити, прийняти себе і життя, впоратися з любовною залежністю, втратою близьких і розставанням з улюбленими, важкими емоційними станами, депресією, страхами і панічними атаками, психосоматичними захворюваннями, зрозуміти сенс життя, відчути її повноту, безпеку і щастя. Допоможе розібратися в ситуації, прийняти вірне рішення і знайти потрібні ресурси, буде супроводжувати Вас, поки самостійно не почнете приймати рішення і насолоджуватися щасливим життям.
Консультація 2500/3500 грн.
Нарколог, психіатр, психотерапевт, психолог
Професійно лікує психологічні проблеми та захворювання: апатія, депресія, порушення сну, панічні напади, порушення працездатності, уваги та пам'яті, синдром хронічної втоми, неконтрольована агресія, страхи та фобії. Стрес та розлади складних життєвих обставин (конфлікти в сім'ї, на роботі, важка хвороба, розрив відносин, втрата або розлучення тощо). Комплекс неповноцінності. Конфлікти з рідними та близькими, нерозуміння. Невпевненість в собі. Низька самооцінка. Втрата сенсу життя. Психологічні травми. Емоційні проблеми.
Консультація - 2400 грн
Спеціаліст з діагностики слуху і слухопротезування
Спеціаліст займається індивідуальним підбором і налаштуванням слухових апаратів. Здійснює комплексну діагностику слуху дорослим і дітям.
Кардіолог, Терапевт
Лікар-кардіолог, терапевт має другу кваліфікаційну категорію, займається проблемами кардіології та терапевтичного лікування. Надає послуги ехокардіографії і лікування різних захворювань серця і судин. Зокрема, для обстеження використовує методи електрокардіографії і холтерівського моніторування. Володимир Володимирович спеціалізується також на реабілітації хворих, які перенесли інфаркт.