8.1

• Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Клініка Ренесанс-Київ - клініка преміум-класу, що поєднує високий рівень медицини, сучасний сервіс та глибоко індивідуальний підхід до пацієнта. У нашому центрі працюють досвідчені психіатри, психологи, психотерапевти та наркологи, які спеціалізуються на збереженні, підтримці та відновленні ментального здоров’я.

Ми створили атмосферу, в якій людина може бути собою — без тиску, без оцінки, у стані психологічної безпеки. Усе — від першої консультації до супроводу в складних психоемоційних процесах — вибудовується навколо ключового принципу: турбота про особисту історію кожного.

З чим звертаються до наших фахівців:

• Тривожні та депресивні стани: хронічна тривога, внутрішнє напруження, пригнічений настрій, відчуття безвиході.
  • Панічні атаки, ПТСР та емоційна нестабільність.
  • Життєві та вікові кризи: втрата сенсу, внутрішні переломні періоди, професійне чи особисте вигорання.
  • Емоційна виснаженість, апатія, відсутність мотивації та життєвого тонусу.
  • Психосоматичні прояви, що не мають чіткої медичної природи, але суттєво впливають на якість життя.
  • Залежності: алкогольна, наркотична, ігрова, а також супутні психічні та емоційні розлади.
  • Психіатричні стани, що потребують клінічного втручання — шизоафективні розлади, біполярний розлад, обсесивно-компульсивні стани, розлади особистості.
  • Конфлікти у стосунках, емоційна залежність, самотність, відчуття роз’єднаності у близькості.
  • Порушення у сексуальній сфері, втрата лібідо, психологічні бар’єри в інтимних стосунках.
  • Соціальна тривожність, складнощі з комунікацією, адаптація до нових життєвих умов.
  • Психоемоційна підтримка військових та цивільних, які пережили травматичні події.

Наші підходи:

• Індивідуальні консультації — з повним зануренням у запит клієнта.
  • Комплексна психотерапія — короткострокова або глибинна робота з психотерапевтом.
  • Психіатрична діагностика та супровід — лише доказові методи лікування.
  • Підтримка при залежностях — як на етапі кризи, так і під час стабілізації.
  • Міждисциплінарна взаємодія — психолог, психіатр і нарколог можуть супроводжувати пацієнта у форматі спільної програми.

Переваги нашої клініки:

• Команда лікарів з багаторічним досвідом та міжнародною практикою
  • Приватність, вишуканий сервіс і розташування у центрі столиці
  • Атмосфера спокою, тиші та довіри
  • Простір без черг, стресу та формальностей
  • Повна конфіденційність, включно з окремим входом за запитом

Ментальне здоров’я — це фундамент вашого життя, рішень, енергії та стосунків.

У нашій клініці ви отримаєте не просто лікування, а інтелігентну, глибоку та професійну підтримку — з повагою до вашого досвіду, у комфорті та з абсолютною конфіденційністю.

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Багатопрофільний комплекс наркології та психіатрії «Ренесанс-Київ» на Бульварі Лесі Українки, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Виведення із запою (у стаціонарі, 3-х місна палата) 3 500
  • Виведення із запою (у стаціонарі, 2-х місна палата) 4 500
  • Виведення із запою (у стаціонарі, VIP одномісна) 6 500
  • Виведення із запою вдома (у Києві)
  • Виведення із запою вдома з кодуванням від алкоголізму (у Києві) 8 500
  • Підшивка від алкоголю від 6 500
  • Первинна діагностика (консультація психіатра, нарколога, підбір курсу лікування) від 1 500
  • Комплексне лікування алкоголізму (лікування, проживання, харчування) від 12 000
  • Пакет АЛКОСТОП (виведення із запою + імплантація алко-блокатора) 15 700
  • Лікування алкоголізму амбулаторно 2 000
  • Лікування алкоголізму у стаціонарі від 3 500
  • Детоксикація від алкоголю у стаціонарі від 3 000
  • Виклик приватної швидкої допомоги (у Києві) 4 600
  • Комплексне лікування наркозалежності (лікування, проживання, харчування) від 12 000
  • Лікування наркоманії вдома (у Києві) 3 800
  • Кодування, підшивка від 4 800
  • Підшивка від наркотиків від 10 000
  • Імплантація нарко-блокатора "Налтрексон" (3 міс.) 15 000
  • Імплантація нарко-блокатора "Налтрексон" (6 міс.) 19 000
  • Лікування залежності від налбуфіну (лікування, проживання, харчування) від 15 000
  • Лікування залежності від кодтерпіна (лікування, проживання, харчування) від 15 000
  • Лікування залежності від лірики (лікування, проживання, харчування) від 15 000
  • Лікування залежності від метадону (лікування, проживання, харчування) від 15 000
  • Лікування залежності від амфетаміну (лікування, проживання, харчування) від 15 000
  • Лікування залежності від бупринорфіну (лікування, проживання, харчування) від 15 000
  • Лікування залежності від марихуани (лікування, проживання, харчування) від 15 000
  • Детоксикація від наркотиків у стаціонарі від 4 000
  • Консультація нарколога від 900
  • Консультація нарколога онлайн (Viber, WhatsApp, Skype, Telegram, 45 хв.) від 900
  • Консультація нарколога онлайн англійською мовою (Viber, WhatsApp, Skype, Telegram, 45 хв.) 3 000
  • Консультація нарколога + тест на наркотики у сечі 1 700
  • Консультація нарколога вдома (у Києві) 3 500
  • Консультація нарколога англійською мовою (45 хв.) 3 000
  • Консультація нарколога-психіатра для приватних компаній (консультація, тренінг, діагностика персоналу, тестування на виявлення алкоголю та наркотичних речовин) 10 000
  • Тест на 10 видів наркотиків 800
  • Тест на 16 видів наркотиків 1 600
  • Комплексне лікування ігроманії (лікування, проживання, харчування) від 12 000
  • Лікування ігроманії вдома (у Києві) 3 500
  • Лікування ігроманії амбулаторно 2 000
  • Лікування ігроманії в стаціонарі від 3 500
  • Комплексне лікування психічних розладів (лікування, проживання, харчування) від 12 000
  • Лікування психічних розладів на дому (у Києві) 3 500
  • Лікування психічних розладів вдень (у Києві) 3 500
  • Лікування психічних розладів уночі (у Києві) 6 000
  • Лікування психічних розладів амбулаторно 2 000
  • Лікування психічних розладів у стаціонарі 3 500
  • Консультація психіатра від 1 500
  • Консультація психіатра вдома (у Києві) 3 500
  • Консультація психіатра онлайн (Viber, WhatsApp, Skype, Telegram, 45 хв) від 1 500
  • Консультація психіатра англійською мовою (45 хв.) 3 000
  • Консультація психіатра для приватних компаній (консультація, тренінг, діагностика персоналу, тестування на виявлення алкоголю та наркотичних речовин) 10 000
  • Консультація психолога 900
  • Консультація психолога вдома (у Києві) 3 500
  • Консультація психолога онлайн (Viber, WhatsApp, Skype, Telegram, 45 хв.) 900
  • Консультація психолога англійською мовою (45 хв.) 3 000
  • Консультація психолога онлайн англійською мовою (Viber, WhatsApp, Skype, Telegram, 45 хв.) 3 000
  • Консультація психолога для приватних компаній (консультація, тренінг, діагностика персоналу, тестування на виявлення алкоголю та наркотичних речовин) 10 000
  • Консультація психотерапевта від 1 700
  • Консультація психотерапевта вдома (у Києві) 3 500
  • Консультація психотерапевта онлайн (Viber, WhatsApp, Skype Telegram, 45 хв.) від 1 700
  • Консультація психотерапевта англійською мовою (45 хв.) 3 200
  • Консультація психотерапевта онлайн англійською мовою (Viber, WhatsApp, Skype, Telegram, 45 хв.) 3 200
  • Консультація психотерапевта для приватних компаній (консультація, тренінг, діагностика персоналу, тестування на виявлення алкоголю та наркотичних речовин) 10 000
  • Внутрішньовенна озонотерапія (1 сеанс) 800
  • Курс озонотерапії (5 днів) 3 300
  • Сімейна консультація сексолога 60 хв. 2 200
  • Консультація сексолога 60 хв. 1 300

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс
Андрей
03 квітня '25р.
Очень благодарен Ренессанс – Киев, за то, что помогли избавиться от депрессии. Большое спасибо врачам, которые помогали в критические моменты.
Ольга К.
01 квітня '25р.
Рада, що мені дуже вчасно підказали цей комплекс мої знайомі, і тепер у разі потреби я звертаюся тільки сюди.
Дмитрий Петров
30 березеня '25р.
Висловлюю подяку цій клініці за їх індивідуальний підхід до кожного клієнта.
Наталія Мельник
28 березеня '25р.
Первый раз была здесь, уровень обслуживания меня вполне удовлетворил.
Иван
26 березеня '25р.
Хорошая клиника. Никаких проблем не возникало
Тетяна З.
24 березеня '25р.
Затримка прийому вийшла на десять хвилин, але це не страшно. В іншому все було чудово!
Василий Сергеев
22 березеня '25р.
Клініка чиста, хороший сервіс, я не чекал і одразу потрапил на прийом. Загалом дана клініка набагато краща, ніж багато хто, до яких я звертався.
Катерина
20 березеня '25р.
Все мои проблемы нашли решение благодаря этой клинике и сайту Likarni.com. У специалистов Ренессанс – Киев, очень тщательный подход к назначению лечебного курса.
Сергей Андреев
18 березеня '25р.
Сама обстановка и обслуживание очень приятные.
Світлана
16 березеня '25р.
Мені все сподобалося. Прийом у лікарки був на найвищому рівні. Швидше за все, звернуся ще.
Шеляхіна Світлана Григорівна
Запорожець Ігор Олександрович
22 вересня '24р.
Шимончук Ольга Юріївна
09 вересня '24р.
Лікар про все розпитала, розповіла про можливі напрямки терапії та про подальшу можливість зв'язку
Гришина Ганна Сергіївна
04 вересня '24р.
Мені все сподобалось. Лікар зрозуміло все пояснила, та назначила план лікування.

Лікарі клініки Багатопрофільний комплекс наркології та психіатрії «Ренесанс-Київ» на Бульварі Лесі Українки

Щербина Юлия Петровна
Психіатр, психотерапевт, психолог
Консультація - 1500 грн.
Ченцова Алина Александровна
Психіатр, психотерапевт, нарколог
Консультація Консультація 45хв - 1900 грн; 60хв -2100грн; Сімейна 45хв - 2900 грн; Виїзна консультація – 4500грн
Павловская Владислава Евгеньевна
Психіатр, Психолог, Психотерапевт, Психосоматолог
Консультація - 1900 грн.
Стецюра Виктория Олеговна
Нарколог, Психіатр, Психолог, Психотерапевт, Психіатр-нарколог, Психосоматолог
Консультація - 2100 грн
Заика Алина Владимировна
Психіатр
Консультація Консультація 45хв - 1700 грн; 60хв -1900грн; Сімейна 45хв - 2800грн; Виїзна консультація – 4500грн
Обрати фах
  • Нарколог
  • Психіатр
  • Психолог
  • Психотерапевт
очистити
+380732373819

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Діагностика та лікування психологічних та неврологічних станів
Пн — Пт: 09:00-19:00
Київ вул. Хорива 3а, оф. 314, 3 поверх м.Либідська16 4 м.Звіринецька23 4 м.Печерська21 6
6,7
Кабінет сімейного лікаря –це лікувально-профілактичний заклад, що надає комплекс послуг з профілактики, діагностики та лікування захворювань дітей з народження та дорослих. Прийом онлайн та офлайн.
Вт: 15:30-18:15 Ср: 12:00-15:30 Чт: 15:30-18:15 Пт: 12:00-15:30 Сб: 14:00-16:45
Київ вул. Салютна 2-Б м.Нивки25 5
6,7
Kiddy Clinic – це стоматологія, де здоров'я та комфорт пацієнтів стоять на першому місці. Ми надаємо широкий спектр стоматологічних послуг, включаючи профілактику, лікування та естетику. Використання новітніх технологій дозволяє нам забезпечити безпечне та ефективне лікування для кожного.
Пн — Пт: 09:00-19:00 Сб: 09:00-19:00 Н: 09:00-18:00
Київ вул. О.Кониського (Тургенівська), 38А м.Університет21 9 м.Лук'янівська22 6
6,0
Бучок Софія Ігорівна – лікар-гастроентеролог та дієтолог з десятирічним досвідом. Вона надає консультації з різних гастроентерологічних захворювань та розробляє індивідуальні дієтичні рекомендації. У своїй практиці лікар не використовує застарілі дієти за номерами, а пропонує сучасний підхід до здорового харчування. Залиште турботи про своє харчування на нас – ми допоможемо створити ідеальну здорову тарілку саме для вас!
Пн: 08:00-13:00 Вт: 08:00-20:00 Ср: 08:00-20:00 Чт: 08:00-20:00 Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00