Левадна Олександра Дмитрівна

Стоматолог, ортодонт, стоматолог-ортодонт
Лікар першої категорії
Консультація безкоштовно
Левадна Олександра Дмитрівна – стоматолог-ортодонт в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на виправленні прикусу зубів у дорослих та дітей за допомогою різних видів брекет-систем, елайнерів, а також знімних і незнімних ортодонтичних апаратів. Проводить профілактику виникнення щелепно-лицьових деформацій у дітей. Постійно розвивається та підвищує свою кваліфікацію, відвідуючи курси та семінари.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Поліна
10 жовтня '25р.
Довго боялася ставити брекети, але все ж наважилась і звернулася у клініку Люмі-Дент на Соломʼянці до ортодонта Левадної Олександри Дмитрівни. Лікар підтримувала та пояснювала все на кожному етапі. Зараз лікування вже закінчено, і можу сказати, що це було моє найкраще рішення, результат просто супер.
30 серпня '24р.
Дякую лікарю Левадні Олександрі Дмитрівній , мої зубки тепер рівні як під лінійку.Мені дуже подобається
Марія
11 серпня '24р.
Хороший лікар, встановила брекети пройло не багато часу , але вже видно результат.
14 вересня '25р.
Пройшла лікування у Левадної Олександри Дмитрівни, результатом задоволена. Під час лікування лікар тримала зі мною постійний звʼязок та надавала необхідні рекомендації.
Наталія
04 червеня '25р.
Хочу подякувати ортодонту Левадній Олександрі Дмитрівні за професійний і дбайливий підхід. Вона дуже уважна, все детально пояснює і завжди підтримує під час лікування. Завдяки її майстерності мої зуби стали ідеальними, і я нарешті посміхаюся без сорому. Рекомендую Олександру Дмитрівну всім, хто хоче отримати якісне ортодонтичне лікування!
Анастасія
26 листопада '24р.
Левадна Олександра Дмитрівна - це той фахівець, до якого хочеться повертатися! Дуж задоволена лікуванням у неї.
Світлана
04 жовтня '24р.
Проходила лікування в клініці на Солом'янці лікар Левадна О.Д. Все показали, розказали і чудово зробили ) Дуже задоволена!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Закінчила Дніпропетровську медичну академію;
  • Пройшла інтернатуру на базі Дніпропетровської медичної академії

Курси підвищення кваліфікації

2024

• «Типодонт-курс 1 клас бімаксилярна протрузія з видаленням 4/4»;

2022

• «Rational of ENDODONTIC TREATMENT»;
  • «Ортодонтія за правилами: діагностика і планування ортодонтичного лікування»;
  • «Біомеханіка використання ортодонтичних дуг. Основні вигини»;
  • «Етапи лікування сучасною незнімною ортодонтичною технікою»;
  • «From the anatomy and biomechanics of the teeth to the constructions of the bracket system»;

2021

• «Primary Endodontics»;
  • «Ортодонтична резидентура. Сучасні принципи ортодонтичного лікування. Основи діагностики»;
  • «Брекети H4 та ортодонтія 3D»;
  • «Ортодонтичне лікування знімними апаратами»;
  • «Diagnostics and planning of orthodontic treatment»;

2020

• «Почни працювати в мікроскоп»;
  • «Пародонтологія: SMART CONCEPT»;
  • «GBT протокол. Порошок на гігієнічному та пародонтологічному прийомах»;
  • «Клінічна фотографія в стоматологічній практиці»

Стоматолог-ортодонт надає послуги

• Профілактика виникнення щелепно-лицьових деформацій у дітей;
  • Лікування дітей та підлітків за допомогою знімної та незнімної апаратури;
  • Ортодонтичне лікування дорослих пацієнтів;
  • Використання брекет-систем (класичних, самолігуючих) та елайнерів (прозорих капп);
  • Робота з коффердамом;
  • Робота з дентальним мікроскопом.