Сторінка 26. Приватні лікарі в Києві
Знайдено 5602 лікаря
Євгенія
Наталя Василівна - Лікар від Бога! Професіонал своєї справи з яким нічого не страшно .
Авсєєвич Анастасія
Дорогие женщины! Однозначно Вам рекомендую Косей НВ как очень компетентного врача, в частности, если у вас есть такая проблема, как было у меня: миомы, полипы. Я пришла подготовленная к врачу, со всеми анализами на гормоны, с историей узи и наблюдениями, и на первой же консультации я получила доступную, квалифицированный информацию о моем заболевании и как с этим бороться. Я была у нескольких специалистов, и мне было с кем сравнить. Наталия Васильевна сразу сказала, что будет самых эффективным методом лечения (гистероскопия с резекцией миом при возможности их удаоения, 2й этап эмболизация маточных артерий). Через 1,5 мес я сделали 1й этап лечения и врач сделала на столько все хорошо, что ЭМА мне не понадобилась. Остатки узлов миомы вышли сами! Операция прошла прекрасно и я быстро восстановилась и уже на повтором узи было видно, что ЭМА не нужна! В результате мой животик не разрезан, все врач удалила изнутри, наркоз был отличный и в целом на 2й день я могла выйти на работу. Я рекомендую не тратить Вам время и пойти на консультацию к Косей НВ, такие женские заболевания - это её специализация, она один из лучшых врачей! Вы сохраните свое драгоценное женское здоровье и время! Отдельно хочу сказать: не занимаетесь самолечением или разными травами и тд. Миомы сами не проходят, если они есть, большая вероятность, что будут расти дальше, поэтому решайте эту проблему на ранних сроках. Моя ситуация была не сама критичная, но и узлы размещены были очень не хорошо, в полость матки один заходил, другой в стенке. За 2 года наблюдай была динамика. Я решила их удалить, так как в будущем планирую детей. Также, хочу выразить благодарность ассистентам НВ, Екатерине и Анне. Какой врач, такие и ассистенты: контактны, внимательны. После операции меня не просто выписали, а была постоянно обратная связь с пациентом о его самочувствии. Искренне благодарна! С уважением, Авсеевич Анастасия
Очень хороший специалист
Галина
Очень давольна врачом
12 квітня '18 г.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії. Має ступінь доктора медичних наук. Спеціаліст в області ендокринної гінекології та ультразвукової діагностики. Основний напрямок діяльності — органозберігаючі лікування міоми матки із застосуванням сучасних малоінвазивних методик. Володіє технікою проведення емболізації маткових артерій, гістеро- і лапароскопічного видалення міоматозних вузлів. Надає лікарську допомогу при гормональних синдромах (синдром полікістозних яєчників, гіперпролактинемія) та інших гінекологічних патологіях.
Сімейний лікар, УЗД-фахівець, гастроентеролог
Сімейний лікар, УЗД-діагност другої кваліфікаційної категорії. Надає допомогу дорослим і дітям в діагностуванні і лікуванні захворювань серця і судин, бронхів і легенів, органів шлунково-кишкового тракту. У діагностуванні і призначення курсу лікування допомагають дослідження ЕКГ, ЕхоКГ. Світлана Василівна проводить УЗД обстеження: сечового міхура, наднирників, органів малого таза, передміхурової залози, черевної порожнини, щитовидної і молочних залоз.
Сімейний лікар, Кардіолог
Лікар спеціалізується в області сімейної медицини та кардіології. Лікує стенокардію, ішемічну хворобу серця, аритмію і гіпертонічну хворобу. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю. Автор безлічі публікацій у міжнародних і всеукраїнських виданнях.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-02-13
Ортопед-травматолог, хірург
Доктор проводить малі амбулаторні операції, веде амбулаторний прийом пацієнтів із судинною патологією. Здійснює консервативне лікування травм, захворювань суглобів.
Психолог Психотерапевт Сексолог
Саглаева Татьяна Сергеевна
Спеціаліст, який працює з широким колом психологічних запитів, допомагаючи клієнтам налагодити стосунки з собою та з іншими. Проводить індивідуальні консультації, консультації сімейних пар. Конфлікти у сім’ї чи стосунках із партнером. Кризи у стосунках. Відчуття страху, тривоги, горя, провини, сорому, образи та інших. Відсутність цілей, відсутність енергії (життєвого тонусу). Вікові кризи, (питання сенсу життя). Емоційна залежність, співзалежні стосунки. Відкриття та розвиток сексуальності, Проблеми у сексуальній сфері з партнером у відносинах. Самотність, Соціалізація, Проблеми у комунікації.
Фахівець працює в межах сучасного психотерапевтичного підходу, постійно підвищує кваліфікацію та дотримується високих етичних стандартів.
Психолог, Психотерапевт
Спеціаліст займається лікуванням неврозів і фобій, допомагає впоратися з тривожністю і необгрунтованими страхами. Здійснює терапію за допомогою сеансів психотерапії. У своїй діяльності використовує як традиційні, так і сучасні методики. Публікує наукові праці в спеціалізованих виданнях, бере участь в конференціях і семінарах.
Консультація 1500 (онлайн та офлайн)
Київ
вул. Трьохсвятительська (вул. Костельна), 5/1 А (оф. 306)
м.Площа Незалежності75м.Поштова площа112м.Хрещатик1015
УЗД-фахівець
Лікар УЗД-спеціаліст вищої категорії. Проводить ультразвукову діагностику в області гінекології, акушерстві (з доплерографією), доплерографії системи судин, кардіоваскулярну діагностику. Володіє методами сонографического обстеження, комп'ютерної, магнітно-резонансної томографій, рентгенології. Закінчила Вінницький державний медичний університет ім. М. І. Пирогова.
Стоматолог, ендодонт, стоматолог-терапевт, стоматолог-ендодонтист
Романюк Марія Олександрівна – лікар стоматолог-терапевт, ендодонтист в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Проводить діагностику стану порожнини рота та якісне лікування зубів будь-якої складності. Спеціалізується на естетичному відновленні всіх груп зубів, лазерному відбілюванні Zoom, фотовідбілюванні Magic Smile та Beyond, лікуванні карієсу та некаріозних уражень, первинному та вторинному лікуванні кореневих каналів за допомогою дентального мікроскопа. Використовує в своїй роботі комп’ютерну анестезію STA, для забезпечення комфортного та безболісного лікування.
Консультація безкоштовно
Андролог, Уролог, УЗД-фахівець
Доктор Улянченко Ігор Сергійович спеціалізується в області андрології, урології. Надає послуги з лікування аденоми простати, лікування передчасного сім'явиверження, чоловічого безпліддя, консультує.
Київ
вул. Авіаконструктора Антонова, 2б (житловий комплекс "Шервуд")
м.Університет4728м.Вокзальна3216
Офтальмолог, ретинолог
Лікар офтальмолог вищої категорії. Надає послуги з діагностики та лікування глаукоми, катаракти, виконує лазерну корекцію зору, лікування дистрофічних захворювань сітківки. Закінчила Тернопільський державний медичний університет ім. І. Я. Горбачевського.