Вєсова Олена Петрівна

Щелепно-лицевий хірург, імплантолог, пародонтолог
лікар вищої категорії
доктор медичних наук
Щелепно-лицевий хірург, доктор медичних наук, професор кафедри щелепно-лицевої хірургії Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика, засновник клініки, імплантолог, пародонтолог. Автор кількох методик операцій, серед яких щадна гайморотомія. Олена Петрівна член Української асоціації щелепно-лицевих хірургів та хірургів-стоматологів, член міжнародної команди ITI, член редакційних колегій журналів “Journal of Diagnostics and Treatment of Oral and Maxillofacial Pathology” і “Сучасна стоматологія “. Професор Олена Петрівна Вєсова є автором понад 150 наукових статей, автор і співавтор 11 патентів, співавтор навчальних програм для лікарів за спеціальностями стоматологія та хірургічна стоматологія, провела більше 30 000 операцій. Область інтересів: щелепно-лицева хірургія, лікування запалень трійчастого нерву, атипове видалення зубів, гайморотомія, видалення кіст та новоутворень м’яких тканин і щелеп, кісткова пластика, лоскутні операції.

або звертайтеся за телефоном:

Нина
17 липня '19р.
Мне очень понравилось как работает Елена. Делали протезирование.
Наталия Степановна
17 вересня '25р.
Очень приятный и профессиональный доктор. Внимательно выслушала, осмотрела, рассказала и показала все проблемы с моими зубами и челюстью на снимке. На все вопросы которые я имела, получила понятные ответы. Очень понравился врач, рекомендую.
Виктория
09 серпня '18р.
Великолепный врач, очень внимательный. Быстро, профессионально, безболезненно.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• У 1985 році закінчила з відзнакою Київський медичний інститут ім. А.А. Богомольця
  • З 1989 – клінічна ординатура кафедри щелепно-лицевої хірургії Національної медичної академії післядипломної освіти України імені П.Л. Шупика
  • з 1991 року аспірантура
  • У 1994 році захистила кандидатську дисертацію за темою: «Особливості клінічного перебігу та лікування переломів нижньої щелепи»
  • З 2001 року доцент кафедри щелепно-лицевої хірургії Національної медичної академії післядипломної освіти України
  • У 2013 році захистила докторську дисертацію на тему: «Ураження трійчастого нерва при непухлинних захворюваннях щелепно-лицевої ділянки: механізми виникнення, діагностика, обгрунтування лікування»
  • З 2014 професор кафедри щелепно-лицевої хірургії Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика

Участь в асоціаціях

• член Української асоціації щелепно-лицевих хірургів та хірургів-стоматологів, член міжнародної команди ITI, член редакційних колегій журналів “Journal of Diagnostics and Treatment of Oral and Maxillofacial Pathology” і “Сучасна стоматологія “.

Щелепно-лицевий хірург, імплантолог, пародонтолог надає послуги

• імплантація зубів
  • видалення зубів
  • лікування під наркозом (седація - медичний сон)
  • видалення кіст і новоутворень м’яких тканин і щелеп
  • видалення доброякісних пухлин
  • кісткова пластика
  • пластика вуздечок язика та губ
  • відкритий і закритий синус-ліфтинг
  • щадна гайморотомія
  • хірургічне лікування пародонтиту
  • відкритий і закритий кюретаж
  • відновлювальні операції в області обличчя після травми
  • лікування запалень трійчастого нерва