Лікарі терапевти в Києві (метро Осокорки)

Єлізавета
Лікар, дуже сподобалася. Задавала багато питань про мій стан, провела огляд, щоб виключити простудні захворювання. Було видно, що спеціаліст дійсно зацікавлена у вирішенні проблеми. Відповіла на всі мої запитання, детально роз'яснила план лікування.
Марія С.
Все супер! Мені все сподобалося. Вислухали мене так, як і годиться. Було багато нюансів, в яких я сама не могла розібратися, лікар мені все роз'яснила. Візитом залишилася повністю задоволеною. Все як має бути у кваліфікованого лікаря.
Руслан
Отличный специалист, послушала один раз и сразу предварительно установила диагноз, который потом подтвердился на снимке и после анализов. Очень приятно было посетить Татьяну Анатольевну, отзыв конечно же только положительный. Если что, будем обращаться!
Анна О.
Специалист своего дела, насколько я могу судить, не имея мед образования. Записывалась на прием как к гастроентерологу, врач ответственно подошла к диагностике моего состояния, выписала анализы, рассказала по каждому анализу что и к чему, лишнего не выписывала (чего я боялась идя на прием). Очень приятная и понимающая врач. За неделю нашла корень проблем в моем организме, которые меня долго мучали)
12 червеня '18 г.
Терапевт, гастроентеролог, ендокринолог
Лікар-терапевт першої категорії, ендокринолог, гастроентеролог, досконало володіє різними навичками функціональної діагностики організму, займається виявленням серцево-судинних патологій, ендокринних захворювань у пацієнтів. Компетентна у питаннях лікування широкого спектру хвороб. Звертаються до Тетяни Анатоліївни при порушеннях серцевого ритму, болях в грудях, порушеннях травлення, при кашлі, болях у животі, цукровому діабеті та інших розладах ендокринної системи.
Консультація 850/950 грн.
Терапевт, пульмонолог
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань терапевтичного профілю. Приймає пацієнтів з пневмонією, хронічним бронхітом, бронхіальною астмою, гастритом, стенокардією, харчовими отруєннями. Консультує з питань планової і сезонної вакцинації. Розробляє профілактичні заходи щодо попередження ГРВІ та грипу.
Сімейний лікар, гастроентеролог, терапевт
Лікар Телега Наталя Валентинівна спеціалізується в області загальної терапії, практикує в якості сімейного лікаря. Надає послуги консультації, діагностує та лікує неускладнені форми таких захворювань, як цистит, гастрит і пієлонефрит. Займається лікуванням інфекційних хвороб, що вражають верхні дихальні шляхи у дітей і дорослих. Спостерігає пацієнтів з хронічними недугами, у тому числі хворих на вегетосудинну дистонію. Проводить профілактику запальних та вірусних захворювань, інструктує пацієнтів з приводу охорони здоров'я, санітарно-гігієнічних процедур, режиму дня, відпочинку та раціону.
Кардіолог, Терапевт, Сімейний лікар, дитячий кардіоревматолог
Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань серцево-судинної системи. Здійснює терапевтичне спостереження за пацієнтами з COVID-19. Проводить розшифровку ЕКГ. Приймає пацієнтів з хронічною серцевою недостатністю, аритмією, тахікардією, гіпертонічною хворобою та ішемічною хворобою серця. Діти з 4 років.
Записатися на прийомЗа місяць записані 5 пацієнтів
Сімейний лікар
Сімейний лікар має досвід роботи більше 35 років. В своїй практиці спирається на засади доказової медицини. Відноситься до пацієнтів з емпатією, отримує задоволення від максимально ефективних результатів лікування.
Юлія
31 травня '25р.
Дуже досвідчений і уважний фахівець. Завжди враховує всі симптоми, не ігнорує навіть «дрібниці». Відчувається великий досвід і бажання справді допомогти.
Київ вул. Анни Ахматової, 46 м.Позняки215м.Осокорки186
Ортопед, Травматолог
Лікар-ортопед, травматолог вищої категорії, спеціалізується на терапії переломів та встановлення ендопротезів суглобів. Має професійні навички проведення артроскопічних операцій. Є автором численних наукових статей, постійний учасник конференцій і телепередач.
Терапевт, кардіолог, гастроентеролог
Лікар терапевт вищої категорії. Надає послуги з лікування хронічних захворювання легенів, ішемічної хвороби серця, виразкової хвороби шлунка, володіє методиками реєстрації і розшифровки ЕКГ, холтермоніторірованія.
Терапевт, Ендокринолог, Гомеопат, ДРТ-діагност
Доктор першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в галузі ендокринології, терапії. Надає послуги гомеопата, діагноста. Веде консультативні прийоми. Займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного і ендокринологічного профілю. Валерій Олександрович є членом Міжнародної медичної гомеопатичної ліги (LMHI), асоціації гомеопатів України, а також членом української філії Товариства натуральної медицини (Ганновер, Німеччина).
Консультація от 220 грн.
Андрій Владиславович надає консультаційно-діагностичні послуги терапевта. Займається лікуванням та профілактикою респіраторних та вірусних інфекцій, гострих та хронічних запальних захворювань верхніх та нижніх дихальних шляхів, патологій шлунково-кишкового тракту та серцево-судинної системи. Здійснює медогляд та оформлення лікарняних листів.
Терапевт, дерматовенеролог, косметолог, гастроентеролог
Лікар терапевт, дерматовенеролог, косметолог. Надає послуги з лікування захворювань дерматологічного профілю, спеціалізується на широкому спектрі косметологічних процедур. Закінчила Луганський державний медичний університет.