Лікарі дієтологи в Києві (метро Осокорки)

Руслан
Отличный специалист, послушала один раз и сразу предварительно установила диагноз, который потом подтвердился на снимке и после анализов. Очень приятно было посетить Татьяну Анатольевну, отзыв конечно же только положительный. Если что, будем обращаться!
Анна О.
Специалист своего дела, насколько я могу судить, не имея мед образования. Записывалась на прием как к гастроентерологу, врач ответственно подошла к диагностике моего состояния, выписала анализы, рассказала по каждому анализу что и к чему, лишнего не выписывала (чего я боялась идя на прием). Очень приятная и понимающая врач. За неделю нашла корень проблем в моем организме, которые меня долго мучали)
12 червеня '18 г.
Евгения
Наблюдаюсь у Оксаны Владимировны в клинике на привокзальной. Внимательный врач, объясняет по анализам, диагнозу доступно и понятно. Приятно удивлена. Редкость в наше время. Расписывает схему лечения, называет и аналоги препаратов дешевле, есть выбор что принимать. Смотрит результаты анализов, в какой бы лаборатории они не были сделаны. Внимательная, воспитанная и приятная врач. Рекомендую.
Наталия
Татьяна Анатольевна Евтушенко Замечательный, внимательный врач. Если возникнет ещё необходимость непременно обращусь к ней.
Терапевт, гастроентеролог, ендокринолог
Лікар-терапевт першої категорії, ендокринолог, гастроентеролог, досконало володіє різними навичками функціональної діагностики організму, займається виявленням серцево-судинних патологій, ендокринних захворювань у пацієнтів. Компетентна у питаннях лікування широкого спектру хвороб. Звертаються до Тетяни Анатоліївни при порушеннях серцевого ритму, болях в грудях, порушеннях травлення, при кашлі, болях у животі, цукровому діабеті та інших розладах ендокринної системи.
Консультація 850/950 грн.
Сімейний лікар, Терапевт, Гастроентеролог, Дієтолог, УЗД-діагност
Лікар-терапевт вищої кваліфікаційної категорії, займається лікуванням хвороб гастроентерологічного профілю, компетентна в дієтології. Приймає пацієнтів різного віку, надає послуги сімейної медицини. Крім гастритів, виразкової хвороби і дисбактеріозу, лікує також недуги дихальної системи, включаючи ГРВІ та бронхіальну астму.
Ендокринолог
Лікар займається профілактикою та діагностикою патологій щитоподібної залози, предіабету та цукрового діабету 1,2 типів, гестаційного цукрового діабету, патологій наднирників. Проводить діагностику, профілактику, лікування, підбір цукрознижуючої терапії, навчання самоконтролю.
Імунолог, ДРТ-діагност, Сімейний лікар, Гінеколог
Гінеколог, дієтолог, терапевт, імунолог, діагност. Лікар вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук. Веде консультативні прийоми. Займається діагностикою та лікуванням запальних і інфекційних захворювань терапевтичного профілю, веде вагітність, проводить корекцію ваги, виконує ендоскопію. Доктор Гераскіна є членом Європейської Асоціації ендоскопічних хірургів.
Консультація от 300 грн.
Косметолог-нутриціолог (дієтолог)
Спеціаліст проводить різні косметологічні маніпуляції. Виконує атравматичну та ультразвукову чистку обличчя, лімфодренажний масаж обличчя, пілінг обличчя. Спеціалізується на мезотерапії та біоревіталізації. Лікує акне та постакне. Консультує з питань підбору дієти.