Наукова ступінь
Категорія
Ігор
Окрема подяка лікарю Селіванову Денису та дівчатам на рецепції. Уважність до деталей та професіоналізм вражає.
Віка
Я була в стоматологічній клініці Люмідент на Ахматової в лікаря Фалінського Михайла Михайловича, мені сподобалося обслуговування, все чітко та зрозуміло пояснили, залишилася задоволена. Дякую.
Кирило Карлінський
Клініка супер!!! Обійшли багато клінік, але зупинилися на Люмі-дент. Фалінський М.М професіонал своєї справи, рекомендую!!!
Самонова Ольга
Звернулась до Селіванова Дениса з проблемою хрусту в суглобі при жуванні, лікар зробив мені огляд та провів консультацію, назначили наступний візит для проведення повноцінної діагностики, буду продовжувати лікування у цього ортодонта.
09 жовтня '24 г.
Стоматолог, ортодонт, стоматолог-ортодонт
Селіванов Денис Леонідович – досвідчений стоматолог-ортодонт мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на вирівнюванні зубів та корекції прикусу. Застосовує сучасні методи лікування, включаючи різноманітні брекет-системи, елайнери та інші ортодонтичні апарати. Регулярно відвідує семінари та курси для вдосконалення своїх навичок.
Консультація безкоштовно
Стоматолог, ортодонт, стоматолог-ортодонт, гнатолог
Фалінський Михайло Михайлович – досвідчений лікар стоматолог-ортодонт, гнатолог в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Займається корекцією дефектів прикуса та вирівнюванням зубного ряду, застосовуючи сучасні технології та високоякісні матеріали. Встановлює сапфірові, металеві та керамічні брекет-системи, ортодонтичні пластинки, елайнери та різного виду ортодонтичні апарати. Проводить лікування за допомогою мікроімплантів та багатопетлевих дуг, для уникнення видалення зубів. Спеціалізується на лікуванні пацієнтів з порушеннями роботи скронево-нижньощелепного суглоба. Регулярно відвідує семінари та курси для удосконалення теоретичних знань та практичних навичок.
Консультація Консультація ортодонта — безкоштовна, гнатолога — від 840 до 950 грн
Стоматолог, ортодонт, стоматолог-ортодонт
Чумак Анастасія Василівна – лікар стоматолог-ортодонт у мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на виправленні прикусу та вирівнюванні зубів у дорослих і дітей за допомогою знімних та незнімних ортодонтичних апаратів, різних видів брекет-систем та прозорих кап. Використовує в своїй роботі мікроімпланти та відомі в усьому світі методики лікування патологій прикусу. Регулярно відвідує семінари та курси підвищення кваліфікації.
Консультація безкоштовно
Стоматолог, ортодонт
Лікар стоматолог-ортодонт, спеціалізується на усуненні вроджених і набутих щелепних патологій у дітей і дорослих. У компетенції лікаря поєднання знань технічних і медичних для усунення неправильного прикусу, лицьового асиметрії, підготовка пацієнта до протезування. Звертатися до Дмитра Володимировича необхідно при порушенні дихання через дефекти щелепи, при неправильному жуванні і т.д. Займається профілактикою патологічних змін, пов'язаних з втратою зубів або травмою щелепи.
Стоматолог-ортодонт
Козловская Екатерина Андреевна
Ортодонт
Мартынчук Анна Сергеевна
Практикуючий лікар-ортодонт зі стажем більше 9 років. Анна Сергіївна є активним учасником багатьох ортодонтичних спільнот, регулярно відвідує профільні конгреси та майстер-класи. Успішно проводить ортодонтичне лікування всіх вікових груп пацієнтів. У своїй практиці віддає перевагу найбільш результативним методам лікування, зокрема індивідуальним пластинкам, елайнерам і самолігуючим брекетам.