Сторінка 8. Лікарі стоматологи в Києві (метро Осокорки)

Лана
Очень хороший стоматолог!!!! И очень добрый:) рекомендую
10 травня '18 г.
Наталья
Ивченко относится к новому поколению стоматологов, ориентированных на современные технологии. Мне это подходит, ведь я хочу, чтобы мои зубы выглядели безупречно. Владимир знает, как добиться максимального эффекта.
26 листопада '16 г.
Инна
Владимир Андреевич помог мне вернуть улыбку) Лечение провел быстро и качественно, рапсисал необходимые рекомендации. Теперь буду регулярно приходить к нему на профилактические осмотры. Рекомендую его как отличного врача!
Андрій
Хороший стоматолог і хороша людина
Стоматолог-ортодонт
Доктор ортодонт і стоматолог вищої категорії, допомагає виправити прикус за допомогою функціональних знімних апаратів. Є викладачем в Національному медичному університеті ім. О.О. Богомольця на кафедрі ортопедичної стоматології.
Доктор Івченко Володимир Андрійович займається терапевтичним і ендодонтичним лікуванням хвороб зубів. Також компетентний в області естетичної стоматології. Надає послуги лікування кореневих каналів, в якості основного інструменту використовує операційний мікроскоп. Крім того, виконує мініінвазивне відновлення зубної емалі, встановлює протези і пломбує зуби.
Дитячий стоматолог
Стоматолог-терапевт проводить огляд пацієнта з метою профілактики або на предмет наявності захворювань. Займається лікуванням хвороб і дефектів порожнини рота, здійснює корекцію зовнішнього вигляду зубів. Лікує хвороби ясен і зубів, карієс, пульпіт, пломбує кореневі канали зуба, займається чищенням зубів. Проводить процедури художньої реставрації.
Консультація безкоштовно
Лікар займається лікуванням захворювань зубів і ясен. Виконує відбілювання зубів, видаляє зубний камінь. Лікує всі види карієсу, пульпіт, періодонтит, стоматит. При профілактичних оглядах дає рекомендації по догляду за ротовою порожниною і зубами. Готує ротову порожнину до подальшого протезування та імплантації.
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань зубів і ясен. Здійснює пломбування зубів, відновлення зубної емалі, чистку зубів від нальоту і каменю. Приймає пацієнтів з пульпітом, карієсом, гінгівітом, пародонтитом. В роботі використовує сучасні техніки та методики.
Стоматолог-гігієніст
Лікар спеціалізується на профілактиці стоматологічних захворювань. Виконує ряд маніпуляцій щодо запобігання карієсу: запечатування фісур і усунення нальоту за допомогою сучасних методик. Здійснює полірування зубів спеціальними пастами, покриття зубів фтористим лаком або гелем для зміцнення емалі.
Стоматолог-терапевт, пародонтолог
Лікар займається виявленням та лікуванням захворювань зубів. Проводить профілактичні огляди. Виконує відбілювання зубів, процедури з видалення зубного нальоту і каменю. Лікує пацієнтів з карієсом, флюорозом, стоматитом, пульпітом, зубної гиперестезией і альвеолитом. Дає рекомендації по догляду за ротовою порожниною і зубами.
Дитячий стоматолог
Лікар спеціалізується на профілактиці, лікуванні та діагностиці захворювань ротової порожнини у дітей. Проводить комплексну терапію гінгівіту, періодонтиту, стоматиту. Розробляє індивідуальні профілактичні заходи. Проводить планові і регулярні огляди.
Доктор Салтиков Ілля - стоматолог, спеціалізується в області ортодонтії та гнатології. Працює з сучасними брекет-системами. Проводить терапію і лікування порушень прикусу. Призначає індивідуальні профілактичні заходи. Працює з пацієнтами будь-якої вікової категорії. Виконує підготовку до імплантації.