Сторінка 2. Лікарі в Києві (метро Олімпійська)
Наукова ступінь
Категорія
Субота Лідія Петрівна
Вітаю. Хочу поділитися враженнями після першого візиту, оскільки сама читаю відгуки та розумію що вони важливі при виборі клініки та лікаря. Однозначно раджу клініку Доктора Ісаєнко, дуже приємна та затишна атмосфера, приємний та ввічливий персонал. До лікаря Швець Юлії Олексіївни я привела свою маму з тривожно-депресивним станом. Лікар вислухала маму, вислухала мої питання та стурбованості, вивчила всю історію нашого лікування по кардіології та психотерапії. Розписала та грамотно і чітко розказала про метод лікування, по кожному препарату розказала чому і навіщо треба приймати саме в такій дозі та такий період. І головне для мене, не було виписано мішок препаратів, я вже втомилась скуповувати всю аптеку по рекомендаціям інших лікарів. Дякую лікарю та клініці, я місяць не могла потрапити та знайти компетентного фахівця.
15 грудня '23 г.
Наталія
Рекомендую!!!
Екатерина
Юлия Алексеевна замечательный врач,благодаря ей я словно заново на свет родилась) Очень благодарна!
03 вересня '21 г.
Вячеслав
Однозначно лучший специалист
Кардіолог, Функціональний діагност
Лікар кардіолог, функціональний діагност першої категорії, кандидат медичних наук. Надає послуги з лікування захворювань серцево-судинної системи: гіпертонії, ІХС, аритмії тощо, і комплексній діагностиці: ЕКГ, дуплексне сканування і т.д.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-20
пр-т Валерія Лобановського, 17 (пр-т Червонозоряний), 1 поверх
Психіатр
Лікар займається діагностикою та терапією психічних розладів. Для лікування використовує медикаментозну терапію та психотерапевтичні бесіди. Приймає пацієнтів з шизофренією, біполярним афективним розладом, нервовою анорексією, психозом, фобіями. Здійснює консультативний прийом в клініці, виїжджає додому до пацієнтів.
Консультація 2200/1200 грн.
Гастроентеролог, терапевт
Доктор терапевт, гастроентеролог вищої кваліфікаційної категорії, надає консультативні послуги в діагностуванні і лікуванні хвороб шлунково-кишкового тракту (дуоденіту, дисбактеріозу, панкреатиту, гастриту, виразкової хвороби і коліту). Лікар досконало володіє сучасними методами дослідження травного тракту (фіброгастроскоп, дуоденоскопа.). Черватюк Віталій Васильович є членом Асоціації гастроентерологів України.
пр-т Валерія Лобановського, 17 (пр-т Червонозоряний), 1 поверх
Клінічний імунолог, інфекціоніст
Лікар-інфекціоніст, має вищу категорію, займається лікуванням різних інфекційних захворювань: ГРВІ, вірусні інфекції, хвороба Лайма, гепатит, харчові токсикоінфекції, грибкові зараження. У компетенції Надії Валеріївни консультування пацієнтів з ВІЛ, вакцинопрофілактика інфекційних захворювань. Симптомами звернення до лікаря служать тривалий кашель, діарея, блювота, висип, нежить, біль у горлі, головний біль, світлобоязнь, збільшення лімфатичних вузлів, атипові виділення з піхви або сечовивідного каналу.
Київ
вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д)
м.Печерська65м.Звіринецька1410м.Палац Україна3117
Уролог, УЗД-фахівець
Лікар-уролог спеціалізується на профілактиці та лікуванні захворювань сечостатевої системи (сечового міхура, сечокам'яної хвороби, ниркових кольок, гострих запальних захворювань нирок, захворювань чоловічих статевих органів, ЗПСШ). Проводить оперативне лікування фімозу, парафімозу, корекцію короткої вуздечки статевого члена, медикаментозне лікування гіперплазії передміхурової залози.
Кардіолог, терапевт
Лікар Бобровська Ольга Олександрівна спеціалізується у лікуванні кардіологічних захворювань, сімейній медицині, успішно пройшла атестацію на вищу лікарську категорію. Веде хворих з порушеннями роботи серця, судинні патології, підвищеним і зниженим артеріальним тиском, у своїй роботі застосовує методи ЕКГ, добового моніторування, ЕхоКГ.
Терапевт, ревматолог
Попович Ульяна Игоревна
Уляна Ігорівна постійний учасник лекцій, майстер-класів, є співавтором посібника «Принципи формулювання діагнозів у практиці сімейного лікаря» . Застосовує сучасні методи діагностики і лікування широкого спектру захворювань внутрішніх органів. Володіє англійською мовою, здійснює прийом іноземних пацієнтів.
Онкохірург, Онколог
Лікар спеціалізується в області онкології і онкохірургії. Виконує хірургічні втручання на шкірних покривах (видалення пухлин). Проводить пункційну біопсію і трепан біопсію пухлин молочної залози. Робить маммопластику.
Ортопед, Травматолог
Лікар-ортопед, травматолог вищої категорії, спеціалізується на терапії переломів та встановлення ендопротезів суглобів. Має професійні навички проведення артроскопічних операцій. Є автором численних наукових статей, постійний учасник конференцій і телепередач.
Київ
пр-т Валерія Лобановського, 17 (пр-т Червонозоряний)
педіатр
Лікар займається діагностикою та лікуванням різних захворювань у дітей та підлітків. Спеціалізується на лікуванні ГРВІ, грипу, хронічного бронхіту, скарлатини, вітрянки, коклюшу, пневмонії, риніту, гастриту, хронічного тонзиліту, шкірних висипань. Консультує з питань вакцинації. Оформляє медичні довідки.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-20
вул. Рудницького (Академіка Вільямса), 5