Лікарі імплантологи в Києві (метро Олімпійська)

Ірина
Лікар чудовий, як фахівець і людина. Вміє завоювати прихильність до себе. Прийом залишилася задоволена. Лікар все детально пояснив на доступних для розуміння термінах. Обов'язково прийду ще! Рекомендую!
Світлана
Лікар дуже хороший фахівець! Я залишилася задоволена! Він дав дуже детальну інформацію з приводу питань, які у мене були. Сподобалося уважне ставлення, підхід і здатність до складних ситуацій. Кваліфікація лікаря на рівні Я хотіла б висловити величезну по
Галина
Наконец-то неделю назад мне сделали новые зубы. Имплантация, конечно, удовольствие не из дешевых, но результат превзошел все мои ожидания! Огромная благодарность моему стоматологу Ивану Владимировичу!
Хірург-імплантолог
Лікар проводить первинний огляд, направляє на діагностику і визначає подальшу схему лікування. Підбирає імплантати, займається їх установкою. Працює в парі з терапевтом для комплексної підготовки ротової порожнини до установки протезів.Займається видаленням зубів.
Стоматолог-хирург, ортопед
Київ вул. Антоновича (Горького), 47 м.Олімпійська1540