Лікарі в Києві (метро Мінська)

Фільтр: (Знайдено 40 лікарів 9 відгуків)
Знайдено 40 лікарів
9 відгуків
Сортування
Олег Дидур
Відмінний лікар, як мені здалося компетентний. Призначив курс лікування. Детально розповів по кожному з препаратів, пояснив як застосовувати. В загальному мені все дуже сподобалося, І лікар, і клініка. Обов'язково прийду ще! Дякую!
Арсеній
Дуже хороший лікар! Тепле ставлення до пацієнта. Для мене відвідування гінеколога це стрес. Після державної поліклініки була 2-й раз в житті, але Сергій Олександрович був дуже акуратний та уважний. Огляд пройшов на висоті. Дякую фахівцю!
Наталья
В конце 2018-го попала на прием к Нине Николаевне. Искала врача, т.к. после перенесенного вируса чувствовала себя очень плохо - задыхалась, был бесконечный изматывающий кашель. При чем в этом состоянии мне закрыли больничный у участкового терапевта. Попала к Нине Николаевне на прием и жизнь начала налаживаться :) Очень внимательная, корректная и конкретная, назначила адекватное лечение (самое интересное - ничего особо дорогостоящего не назначила). Я начала лечение и буквально в тот же вечер мне стало легче. Очень благодарна врачу! Кстати, нашла информацию о ней именно на этом сайте и выбрала по трем критериям: высокий рейтинг, отзывы и фотография :))) Поэтому оставляю свой отзыв, вдруг кому пригодится. Если нужна консультация компетентного врача-пульмонолога, то рекомендую Недлинскую Нину Николаевну.
В конце минувшей недели побывала у некоего пульмонолога в другой киевской клинике... Меня крайне смутили назначения врача - сочла необходимым проконсультироваться у другого специалиста (я хроник, консультация и лечение у пульмонолога мне необходимы) - вошла на сайт likarni.com, увидела Недлинскую Нину Николаевну - прочитала информацию и отзывы о ней - меня все устроило. Вчера я впервые посетила этого чудесного врача и очаровательную женщину. Врач несомненно с огромным опытом, грамотный, толковый, назначения четкие (каждое из назначений обосновывает) - врач внимательный, четкий, любезный. Несомненно буду теперь лечиться только у Нины Николаевны!
12 червеня '18 г.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Лікар займається комплексним лікуванням гінекологічних захворювань. Здійснює консультативний прийом в клініці, виїжджає додому до пацієнток. Виконує УЗД органів малого таза і кольпоскопію. Проводить радіохвильове лікування ерозії шийки матки. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Пульмонолог
Лікар-пульмонолог вищої категорії, кандидат медичних наук. Проводить диференційну діагностику і лікування неспецифічних захворювань легень (пневмонія, астма, захворювання рідкісною патології - легеневий фіброз, хронічна обструктивна хвороба легень, саркоїдоз).
Гепатолог, інфекціоніст, терапевт
Лікар Анатолій Михайлович спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань усіх типів і форм гепатиту, цирозу печінки, печінкової недостатності, інших захворювань печінки з використанням комплексних методів інтенсивної терапії. Доктор Печінка А.М. є кандидатом медичних наук, учасником телепрограм, присвячених проблематиці інфекційних захворювань, нагороджений грамотою МОЗ України за високий професіоналізм.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-13
Хірург
Хірург вищої категорії, проводить оперативне втручання при жовчнокам'яних захворювань, грижі передньої черевної стінки, видаленням кісти і доброякісні новоутворення матки і придатків, порушення прохідності маткових труб. Доктор Авершин В.І. організатор охорони здоров'я першої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук, доцент.
Лікар-гінеколог, має вищу категорію, виконує лапароскопічні і гістероскопічні операціі.Спеціалізіруется на лікуванні патологій шийки матки, доброякісних утворень яєчників і матки.
Кардіолог, реаніматолог, терапевт
Лікар-кардіолог, терапевт, кандидат медичних наук. Займається лікуванням захворювань серця, проводить оперативне втручання, надає невідкладну допомогу при інфаркт міокарда. Доктор Грешковіч І.В. спеціалізується на лікуванні лікування соматоформні вегетативної дисфункції, неврозу серця, стенокардії, кардіалгії, гіпотензії, кардіосклерозу, міокардиту, серцево-судинної недостатності.
Ендокринолог
Лікар-ендокринолог, веде прийом дітей з усіх питань захворювань щитовидної залози, гіпоталамо-гіпофізарної системи, статевої сфери і порушення обміну речовин. Володіє сучасними методиками у лікуванні цукрового діабету: постановка глюкозного моніторингу, інсулінових помп.
ЛОР-хірург, пластичний хірург, експерт в області ЛОР-хірургії в Україні
Доктор Запорожець Т.Ю., має вищу категорію, кандидат медичних наук. Проводить амбулаторний прийом ЛОР пацієнтів з гострими і хронічними запальними захворюваннями вуха, горла, носа і гортані. Надає весь спектр ургентних операція на ЛОР органах і малоінвазивні ендоскопічні операції носа і придаткових пазух.
Гінеколог, Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог
Доктор Ковалевська Лариса Станіславівна спеціалізується в області гінекологічної ендокринології та репродуктології, займається лікуванням клімаксу, дисфункції яєчників, менструальних розладів. Веде прийом і консультацію пацієнтів, гінекологічний огляд, становить план терапевтичних заходів. Має кандидатський ступінь, лікар вищої категорії. Пройшла стажування в Угорщині.
Невролог, терапевт
Невролог вищої категорії, кандидат медичних наук. Надає послуги діагностики та лікування проблем пов'язаних з роботою профільних органів. Проводить профілактичні заходи і лікування захворювань головного і спинного мозку, головного болю, неврозів, остеохондрозу, проблем з хребтом і суглобами. Також займається порушеннями в роботі вегетативних функцій.
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19 м.Мінська21м.Оболонь176м.Героїв Дніпра1410