Лікарі флебологи в Києві (метро Мінська)

Фільтр: (Знайдено 6 лікарів 5 відгуків) Сортування
Malvina
Була вдало прооперована Русланом Володимировичем з приводу задавненоі патології. Дуже вдячна лікарю за золоті руки та підтримку перед операцією, під час операції та після. Бажаю Вам міцного здоровʼя! Безмежно вдячна Руслану Володимировичу.
Соболь Яна
Прийшов на консультацію, лікар мене оглянув. Отримав зрозумілий опис моєї ситуації. Здав аналізи і Руслан Володимирович провів операцію. Боляче не було. Швидко і акуратно. Післяопераційний період пройшов без ускладнень. Дякую!
Клавдия Р.
Лікар все дуже акуратно, та обережно робить. Мені дуже сподобалося. Дуже позитивна людина, приємне обличчя, настрій завжди гарний, завжди заспокоїть. Хороший спеціаліст, розуміє і входить в положення будь-якої людини. Рекомендую!
Аліна
Дуже задоволена прийомом. Спеціаліст ретельно зібрав анамнез, уважно вислухав, дуже докладно пояснив суть і методи запропонованої схеми лікування. Приємно лікуватися у таких фахівців. Надалі буду звертатися лише нього!
Судинний хірург, флеболог, УЗД-фахівець
Владислав Валеріанович володіє сучасними методами діагностики, консервативного та оперативного лікування захворювань судин. Пріоритетний напрям – варикозне розширення вен, телеангіектазії (судинні сіточки), тромбофлебіти. Успішно практикує малоінвазивні методи оперативного лікування.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-06
Хірург, проктолог, флеболог
Лікар займається лікуванням захворювань, які вимагають хірургічного втручання. Виконує весь спектр лапароскопічних операцій на органах черевної порожнини. Спеціалізується на оперативному лікуванні геморою, анальних тріщин, варикозу нижніх кінцівок і патологічних змін молочної залози. В роботі застосовує сучасні методики.
Хірург, проктолог
Лікар-хірург проводить консультативно-діагностичний прийом хірургічних процедур з різною хірургічною патологією, а також виконує спектральні маніпуляції та оперативні втручання. Веде прийом дорослих з 18 років. Консультативний прийом, оперативне лікування проктологічних хвороб.
Проктолог, Флеболог, Хірург
Лікар-хірург вищої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на проведенні оперативних втручань в області флебологии і проктології. Лікує хвороби товстої кишки, включаючи геморой і поліпи. Надає послуги лікування варикозного розширення вен, судинних зірочок.
Судинний хірург, флеболог
Лікар спеціалізується в області судинної хірургії та флебології. Проводить лазерне видалення судинних зірочок на обличчі та ногах. Виконує склеротерапію, тромбектомію, мікрофлебектомію та лімфосцінтіграфію. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Масажист
Консультація від 400