Лікарі акушери-гінекологи в Києві (метро Мінська)

Олег Дидур
Відмінний лікар, як мені здалося компетентний. Призначив курс лікування. Детально розповів по кожному з препаратів, пояснив як застосовувати. В загальному мені все дуже сподобалося, І лікар, і клініка. Обов'язково прийду ще! Дякую!
Арсеній
Дуже хороший лікар! Тепле ставлення до пацієнта. Для мене відвідування гінеколога це стрес. Після державної поліклініки була 2-й раз в житті, але Сергій Олександрович був дуже акуратний та уважний. Огляд пройшов на висоті. Дякую фахівцю!
Первоклассный специалист благодаря которому я стала мамой, несмотря на приговор других врачей.
Благодарный муж
Вылечила жену
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Лікар займається комплексним лікуванням гінекологічних захворювань. Здійснює консультативний прийом в клініці, виїжджає додому до пацієнток. Виконує УЗД органів малого таза і кольпоскопію. Проводить радіохвильове лікування ерозії шийки матки. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, УЗД-фахівець, підлітковий сексолог, мамолог
Ольга Петрівна - лікар акушер-гінеколог вищої категорії, дитячий гінеколог, УЗД-фахівець, мамолог та підлітковий сексолог зі стажем роботи понад 30 років. Проводить діагностику та лікування великого спектру гінекологічних захворювань.
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, лікар ультразвукової діагностики
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19 м.Мінська21м.Оболонь176м.Героїв Дніпра1410
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Акушер-гінеколог, репродуктолог
Акушер-гінеколог, мамолог, репродуктолог, УЗД-фахівець, генетик
Київ пр-т Володимира Івасюка (вул. Героїв Сталінграду), 12 Д м.Оболонь142м.Мінська203
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог, УЗД-фахівець з вищою медичною освітою та багаторічним досвідом. Надає повний спектр гінекологічних послуг, займається веденням вагітності, лікуванням жіночих захворювань, проводить УЗД органів малого тазу, щитовидної та молочних залоз. Постійно вдосконалює знання на фахових курсах та міжнародних школах.
Акушер-гінеколог, репродуктолог, лікар ультразвукової діагностики