Сторінка 2. Лікарі в Києві (Голосіївський район)

Юрий
Добрий день , я Савченко Юрий Александрович в январе 2023 года бил на приеме у доктора Кириенко Валентини Теодоровни . Сегодня 21 мая 2023 года . Курс лечения провел так как мне написал Доктор , В результате 20 кг сбросил и все что мне прописивал Доктор я делал Результатом просто очень доволен , все наладилось , все Ок , Очень Рекомендую Непожалеете Очень квалифицированний Доктор Кириенко В Т , ( УМНИЧКА) Дай бог ей Здровья Счастья и Успезов в работе.!!!!!
Алла Бевза
Потрапила до Валентини Теодорівни у 2017 році в тяжкому декомпенсованому стані (цироз печінки, геп. В + аутоімунний). На той час мене вже просто «футболили» звідусіль, транспланція була рекомендована ще з 2015 року. Валентина Теодорівна не побоялася мені допомогти, вона мені встановила правильний діагноз і підібрала терапію. Вже через 4 місяці В гепатит був вилікуваний, аутоімунний теж допомогла мінімізувати. Я ожила! Зараз я чекаю на пересадку, і маю надію, що все буде добре. Валентині Теодорівні я зобов‘язана своїм життям. Я безмежно захоплююся її професіоналізмом, самовідданістю і людяністю! Дай, Боже, їй здоров‘я і благополуччя!
Яна
Мне не понравилось что у доктора стандартный подход,а не индивидуальный.Повелась на хорошие отзывы,но кому как видимо.Консультация очень сухая за такую стоимость, 15 мин и ждите на коридоре,ожидала лучшего от врача высшей категории,больше внимания в изучении нашей ситуации.Но спасибо и на том.
Инна
На первом приеме доктор поставил диагноз, который подтвердился после сдачи анализов и УЗИ и это после многих лет скитания по разным врачам и клиникам Донецкой обл. где никак не могли поставить диагноз и лечили то аллергию то кожные болезни. Очень рада что узнала о таком докторе. Игорь Анатолиевич очень внимательный, професионал с большой буквы, очень отрадно, что есть такие доктора. Спасибо огромное!!!!!!
11 серпня '17 г.
Інфекціоніст
Лікар здійснює консультативний прийом пацієнтів із інфекційними захворюваннями. Надає рекомендації за результатами лабораторних аналізів, призначає та коригує лікування. Лікує вірусні гепатити, цироз печінки, хворобу Лайма, TORCH-захворювання, аскаридоз, опісторхоз, лямбліоз, кір та інші патології.
Гепатолог, Інфекціоніст
Лікар інфекціоніст і гепатолог вищої категорії, доктор медичних наук. Спеціалізується на лікуванні захворювань усіх видів гепатитів. Поєднує клінічну практику з науковою діяльністю на посаді професора кафедри терапії, інфекційних хвороб і епідеміології інституту післядипломної освіти НМУ ім. О.О. Богомольця.
Консультація 1970 грн.
Софіївська Борщагівка вул. Івана Франка, 6
Лікар із 14-річним досвідом роботи з дітьми та дорослими. У роботі робить акцент на уважній оцінці стану шкіри та індивідуальному підході до кожного пацієнта. Пацієнти відзначають системність, коректний підбір лікування та зрозумілі рекомендації щодо догляду й профілактики.
Отоларинголог, дитячий отоларинголог
Лікар займається діагностикою та лікуванням будь-яких ЛОР-захворювань. Приймає пацієнтів з ринітом, отитом, порушенням слуху, ларингітом, фарингітом. Виконує промивання лакун піднебінних мигдалин, видалення сірчаних пробок, розтин фурункулів і абсцесів в області ЛОР-органів. Проводить вазотомію носових раковин при вазомоторному риніті.
Уролог, Андролог, Сексопатолог
Лікар Гібнер Світлана Михайлівна - Заслужений лікар України, кандидат медичних наук. Спеціаліст з урології, сексопатології, андрології. Займається лікуванням таких захворювань, як чоловіче безпліддя, простатит, уретрит, еректильна дисфункція, статеві інфекції (ЗПСШ).
Дитячий психіатр
Гуленко Ольга Ремівна дитячий психіатр лікар вищої категорії ,закінчила Київський медичний інститут педіатричний факультет в 1986 році Працювала педіатром В1995 році пройшла спеціалізацію по дитячій психіатрії в ДМАПО, на кафедрі дитячої соціальної та судової психіатрії з 1995 по 2009 рік працювала дитячим психіатром та завідуючою відділення старшого дитинства (вул.Фрунзе,103)
Консультація 2050 грн.
Пластичний хірург, хірург загального профілю
Лікар є дипломований пластичний хірург. Спеціалізується на естетичної хірургії, амбулаторної хірургії, проводить ін'єкційні методики. Закінчила Єреванський державний медичний університет ім. Мхитара Гераци, відділення пластичної реконструктивної хірургії.
Хірург-онколог, онколог, дерматоонколог, мамолог
Сергій Олександрович виконав понад 10 тисяч оперативних втручань при доброякісних і злоякісних пухлинах шкіри, утвореннях молочних залоз. Проводить профілактичні огляди, консультації, діагностику та лікування пацієнтів з патологіями молочної залози і шкіри, згідно затверджених світовим стандартам (NCCN). Уміло комбінує косметичний і онкологічних підхід при оперативних втручаннях. Є володарем сертифікату GoodClinicalPractice (GSP) c 8 річним досвідом роботи в міжнародних рандомізованих клінічних дослідженнях по раку молочної залози, раку легені, яєчників і ін. Асистент кафедри загальної хірургії та онкології київського національного університету імені. Тараса Шевченка
Дерматовенеролог, дерматоонколога
Володимир Валерійович – лікар дерматовенеролог, дерматоонколог, що дигностує та лікує дерматологічні патології, у тому числі злоякісні, а також венеричні захворювання. Видаляє новоутворення радіохвильовим та хірургічним методом. Здійснює дерматоскопію шкірних новоутворень.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-06-20
Гастроентеролог
Лікар надає консультативно-діагностичну та лікувальну допомогу пацієнтам з хворобами шлунково-кишкового тракту. Приймає пацієнтів з гастроезофагеальною рефлюксною хворобою, гастритом, холециститом, хронічним рецидивуючим панкреатитом, цирозом печінки, гепатитом, глистовими інвазіями.