Сторінка 2. Лікарі в Києві (Голосіївський район)
Юрий
Добрий день , я Савченко Юрий Александрович в январе 2023 года бил на приеме у доктора Кириенко Валентини Теодоровни . Сегодня 21 мая 2023 года . Курс лечения провел так как мне написал Доктор , В результате 20 кг сбросил и все что мне прописивал Доктор я делал Результатом просто очень доволен , все наладилось , все Ок , Очень Рекомендую Непожалеете Очень квалифицированний Доктор Кириенко В Т , ( УМНИЧКА) Дай бог ей Здровья Счастья и Успезов в работе.!!!!!
Алла Бевза
Потрапила до Валентини Теодорівни у 2017 році в тяжкому декомпенсованому стані (цироз печінки, геп. В + аутоімунний). На той час мене вже просто «футболили» звідусіль, транспланція була рекомендована ще з 2015 року. Валентина Теодорівна не побоялася мені допомогти, вона мені встановила правильний діагноз і підібрала терапію. Вже через 4 місяці В гепатит був вилікуваний, аутоімунний теж допомогла мінімізувати. Я ожила! Зараз я чекаю на пересадку, і маю надію, що все буде добре. Валентині Теодорівні я зобов‘язана своїм життям. Я безмежно захоплююся її професіоналізмом, самовідданістю і людяністю! Дай, Боже, їй здоров‘я і благополуччя!
Мария Сергеевна
Пришлось обратиться к гинекологу с очень деликатной проблемой. Была приятно получить тактичную, квалифицированную консультацию. Отмечу, что лечение, назначенное после анализов, очень помогло. Буду обращаться снова.
Мария
Приемом довольна. Все понравилось. Буду продолжать наблюдаться у этого врача.
16 грудня '18 г.
Інфекціоніст, епідеміолог
Кірієнко Валентина Теодорівна — лікар-інфекціоніст вищої категорії, кандидат медичних наук, доцент кафедри терапії, інфекційних хвороб та дерматовенерології Інституту післядипломної освіти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Має 28 років досвіду клінічної, наукової та викладацької діяльності. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні інфекційних захворювань, зокрема вірусних гепатитів, цирозу печінки, хвороби Лайма, TORCH-інфекцій, герпесвірусних інфекцій, бешихи, а також вірусних, бактеріальних, паразитарних і кишкових інфекцій. Проводить консультації з питань профілактики інфекційних захворювань у мандрівників, а також профілактики сказу та правця після укусів і контактів із тваринами.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується в області акушерства та гінекології. Здійснює ведення вагітності та виконує ультразвукове дослідження органів малого таза. Лікує бартолініт, кісти яєчника, захворювання шийки матки, виконує кольпоскопію.
Дерматовенеролог, дитячий дерматовенеролог
Лікар із 14-річним досвідом роботи з дітьми та дорослими. У роботі робить акцент на уважній оцінці стану шкіри та індивідуальному підході до кожного пацієнта. Пацієнти відзначають системність, коректний підбір лікування та зрозумілі рекомендації щодо догляду й профілактики.
Гепатолог, Інфекціоніст
Лікар інфекціоніст і гепатолог вищої категорії, доктор медичних наук. Спеціалізується на лікуванні захворювань усіх видів гепатитів. Поєднує клінічну практику з науковою діяльністю на посаді професора кафедри терапії, інфекційних хвороб і епідеміології інституту післядипломної освіти НМУ ім. О.О. Богомольця.
Консультація 1970 грн.
Софіївська Борщагівка
вул. Івана Франка, 6
Уролог, Андролог, Сексопатолог
Лікар Гібнер Світлана Михайлівна - Заслужений лікар України, кандидат медичних наук. Спеціаліст з урології, сексопатології, андрології. Займається лікуванням таких захворювань, як чоловіче безпліддя, простатит, уретрит, еректильна дисфункція, статеві інфекції (ЗПСШ).
Дерматовенеролог, дерматоонколога
Володимир Валерійович – лікар дерматовенеролог, дерматоонколог, що дигностує та лікує дерматологічні патології, у тому числі злоякісні, а також венеричні захворювання. Видаляє новоутворення радіохвильовим та хірургічним методом. Здійснює дерматоскопію шкірних новоутворень.
Хірург, проктолог
Стокай Екатерина Владимировна
Катерина Володимирівна - кваліфікований лікар-хірург, проктолог з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на проведенні планових та екстрених оперативних втручань, спрямованих на лікування широкого спектру захворювань, володіє глибокими знаннями, забезпечує максимальну безпеку та ефективність процедур, підбираючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта
Травматолог, Ортопед
Доктор Гленік Герман Юрійович займається діагностикою та лікуванням захворювань ортопедичного профілю, має багаторічний досвід в ургентної травматології. Пріоритетним напрямком у своїй роботі виділяє консервативне лікування захворювань хребта і суглобів, має великий і успішний досвід в лікуванні гриж міжхребцевих дисків, артрозу тазостегнових, колінних і інших суглобів безопераційним методом.
Отоларинголог, дитячий отоларинголог
Лікар займається діагностикою та лікуванням будь-яких ЛОР-захворювань. Приймає пацієнтів з ринітом, отитом, порушенням слуху, ларингітом, фарингітом. Виконує промивання лакун піднебінних мигдалин, видалення сірчаних пробок, розтин фурункулів і абсцесів в області ЛОР-органів. Проводить вазотомію носових раковин при вазомоторному риніті.
Хірург, онкохірург, пластичний хірург, судинний хірург, мамолог
Олександр Віталійович – лікар пластичний та реконструктивний хірург, онкохірург, спеціалізується на хірургічному лікуванні та естетичній корекції зовнішності пацієнтів з вродженими та набутими вадами. Проводить весь спектр пластичних операцій, а також видалення новоутворень на обличчі та тілі із пластикою місцевими тканинами, що гарантує чудовий косметичний результат.