Сторінка 36. Гінекологи в Києві
1153 відгука
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, Репродуктолог, УЗД-фахівець
Акушер-гінеколог першої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на ультразвукових діагностичних дослідженнях і питаннях репродуктології. Лікує безпліддя, консультує при проблемах зачаття, спостерігає вагітних. Крім того, надає послуги лікування запалень та інфекцій жіночої статевої системи. Практикує в роботі лазерні і радіохвильові технології.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Пріоритетними напрямками роботи для лікаря є хірургія промежини і органів малого тазу, ендоскопічна малоінвазивна хірургія, ультразвукова діагностика (УЗД), патології репродуктивної системи (безпліддя, порушення менструального циклу). Естетична гінекологія.
Акушер-гінеколог, ендокринолог, УЗД-фахівець
Займається веденням вагітності, консультуванням пацієнток із запальними захворюваннями органів малого тазу. Консультує з питань контрацепції та підготовки до вагітності. Проводить діагностику.
Займається лікуванням порушень менструального циклу, клімактеричних розладів, проблем надмірної ваги, безплідності. Проводить сучасну діагностику, кольпоскопічний скринінг, профілактику та лікування захворювань шийки матки, ІПСШ та інших інфекційних гінекологічних захворювань (неспецифічних вагінітів), корекцію жіночих сексуальних розладів, запальних захворювань органів малого тазу та внутрішньоматкової патології. Також спеціалізується в області естетичної та реконструктивно-пластичної гінекології.
Андролог, уролог
Лікар вищої категорії Хрящев Костянтин Юрійович займається хворобами чоловічої статевої системи. Сертифікований як уролог і андролог. Надає консультації в якості лікаря обох спеціалізацій. Надає послуги діагностики недуг за допомогою огляду і біопсії. Лікує простатит і уретрит. Також досліджує питання безпліддя у чоловіків. Приймає пацієнтів з дисфункцією яєчників.
Лікар Регеда Володимир Володимирович - з 32-річним стажем роботи, спеціалізується в області дерматовенерології. Доктор займається вивченням причин і методів профілактики патології шкірних покривів і слизових бактеріального, вірусного та грибкового походження. Звернутися до Регеда В.В. можна для лікування хламідіозу, трихомоніазу, уреаплазмозу і хронічного запалення простати. Спеціаліст надає допомогу всім пацієнтам, незалежно від віку. Консультує пацієнтів, які страждають хронічними системними захворюваннями з ураженням шкіри.
Ембріолог
Лікар-ембріолог займається питаннями інсемінації та іншими способами штучного запліднення. Консультує з питань проблем зачаття і протікання вагітності. Спеціалізується на екстракорпоральному заплідненні. Проводить редукцію і перенесення ембріона. Має членство в друх медичних асоціаціях, одна з яких міжнародна - Українська асоціація репродуктивної медицини і Європейське суспільство репродукції людини і ембріології.
Ембріолог
Ембріолог вищої кваліфікаційної категорії працює за напрямками клінічної ембріології, включаючи Передімплантаційна генетична діагностика, займається екстракорпоральним заплідненням і питаннями штучного зачаття. Надає послуги з перенесення і редукції ембріона. Спеціалізується на генетиці репродукції, ембріональних і індукованих плюрипотентних стовбурових клітин.
Акушер-гинеколог, Гинеколог-эндокринолог, Репродуктолог, Маммолог, УЗИ-специалист
Врач Белова Ольга Владимировна работает акушером-гинекологом, репродуктологом, маммологом. Владеет навыками проведения ультразвукового исследования женской репродуктивной системы, имеет 14-летний стаж, высшую категорию. Занимается диагностикой и лечением менструальной дисфункции, бесплодия, полипов шейки матки, эндометрита, поликистоза яичников.
Лікар спеціалізується на питаннях планування вагітності, проводить комплексну терапію порушень з боку репродуктивної системи. Працює з вагітними жінками, веде плановий облік, підготовку, приймає пологи. Допомагає в усуненні післяпологових травм і розривів.