Лікарі гінекологи в Києві (метро Деміївська)

Була на прийомі у Вікторії Вікторівни. Дуже хороший лікар! Прийом пройшов на найвищому рівні, усім задоволена. Зараз проходжу курс лікування, і уже з перших днів почуваю себе набагато ліпше. Буду і надалі консультуватися у неї. Рекомендую
Сніжана
Лікар просто супер! Час від часу звертаюся до неї за консультацією, та просто на плановий огляд. Результатами завжди задоволена. У нас час важко знайти хорошого лікаря. ле мені пощастило. Дякую Вам за турботу про мене та моє здоров'я!
Світлану Миколаївну знаю як професійного лікаря багато років. це людина, яка постійно вдосконалюється, знаю, що відвідує багато семінарів, конференцій за своїм профілем, а у сучасному світі без цього - ніяк. Або будеш виписувати допотопні рецепти і радити прадідівські методи лікування. Коли вона спілкується з тобою, то відчутно, що людина захоплена своєю справою, вона цим живе. Тому й нема втоми в очах від чергового пацієнта. До кожного у неї індивідуальний підхід, розуміє, що потрібно саме тобі. Лікування завжди унеї ефективне. Якщо потрібно також планувати вагітність і народити здорову дитину - то теж до неї. Лікаря потрібно обирати на все життя, щоб знав саме твої особливості. Я свій вибір зробила і раджу вам.
01 вересня '17 г.
Олена
Черномаз поводиться з кожним пацієнтом привітно і доброзичливо. У такого акушер-гінеколога відчуваєш себе захищеною. Світлані Миколаївні хочеться довіряти, і вона мене особисто ніколи не підводила!
Лікар акушер-гінеколог першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на розпізнаванні, лікуванні та профілактиці гінекологічних захворювань і патологій жіночої репродуктивної системи. Займається лікуванням хвороб жіночих статевих органів, сечостатевих інфекцій, ендокринних розладів, що впливають на репродуктивну функцію жінки. Надає професійну допомогу з веденням вагітності, питань контрацепції, сексуальних порушень. Входить до асоціації акушерів-гінекологів України.
Спеціалізується на лікуванні онкогінекологічних патологій, передпухлинних захворювань жіночої репродуктивної системи. Автор і співавтор понад 50 наукових статей.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-26
Консультація 1560, кольпоскопія 790
Акушер-гінеколог, Маммолог, УЗД-фахівець, Сімейний лікар
Лікар-акушер-гінеколог, доктор сімейної медицини, спеціалізується на спостереженні вагітності, виконує весь комплекс маніпуляцій в області гінекології. Проводить консультативний прийом і огляд пацієнтів, виконує профілактику захворювань молочних залоз. Проводить хірургічні операції радіохвильовим методом, виконує УЗД маткових труб. Автор науково-популярних статей.
Доктор Ковальчук Л. О. спеціалізується на лікуванні захворювань гінекологічного профілю. Здійснює терапію вагініту, кандидозу, ендометриту, ерозій та інших патологій репродуктивної системи жінки. Застосовує методи кольпоскопії, проводить профілактичні огляди.
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17 (пр-т Червонозоряний), 1 поверх м.Вокзальна3914м.Деміївська5618м.Олімпійська5921
Лікар спеціалізується в області акушерства та гінекології. Здійснює планування, ведення вагітності та підготовку до пологів. Займається виявленням і консервативним лікуванням кіст яєчників. Приймає пацієнток з порушенням менструального циклу, полікістозом яєчників і дисфункціональними матковими кровотечами.
Консультація от 580 грн.
Ендоскопіст
Лікар спеціалізується на виявленні патологічних відхилень органів травної системи. Діагностує поліпи в шлунку, дивертикулез кишечника, коліт, виразку і гастрит. Оцінює загальний стан слизових оболонок органів шлунково-кишкового тракту. Приймає по запису.