Лікарі гінекологи в Києві (метро Деміївська)

Любов
Дуже задоволена
Хочу висловити свою подяку Ользі Сергіївні. Допомогла вирішити мою проблему, з якою бігала по різних лікарях не один місяць. А тут потрапила в Верум за рекомендацією подруги, вже не сподівалася, що все налагодитися, а мені допомогли. Одним словом, спасибі!
Диана Рушановна Айзятулова – невероятный человек и отличный специалист. Во время консультации ответила на все интересующие меня вопросы (даже самые бессмысленные). Провела осмотр и назначила оптимальный для меня курс лечения, операцию и послеоперационное восстановление, на протяжении которого постоянно морально поддерживала.
Лікар займається діагностикою та лікуванням гінекологічних захворювань. В роботі використовує хірургічні та консервативні методи. Лікує безпліддя за допомогою допоміжних репродуктивних технологій. Проводить ендоскопічні оперативні втручання.
Консультація от 580 грн.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні безпліддя, а також захворювань сечостатевої системи. Займається медичним наглядом за перебігом вагітності, визначає стан плода, приймає пологи. Надає лікарську допомогу у родовому процесі, допомагає у післяпологовий період.
Лікар здійснює прийом гінекологічних пацієнтів з ендокринними патологіями. Консультує з питань планування вагітності. Займається веденням одноплодной та багатоплідної вагітності після ДРТ. Виконує ультразвукове дослідження органів малого тазу, біопсію шийки матки. Проводить фракційне діагностичне вишкрібання порожнини матки та цервікального каналу.