Лікарі генетики в Києві (метро Деміївська)

Сын страдает эпилепсией. Для нас Наталья Александровна – лучший врач. Она делает все, чтобы минимизировать неприятные проявления. Мы ей бесконечно благодарны.
01 грудня '16 г.
Владимир
Выздороветь можно от одного общения с Натальей Александровной! Рад, что на однажды попал на прием именно к ней – теперь только у нее наблюдаюсь и консультируюсь.
14 серпня '16 г.
Была у нее на приеме, осталась довольна ее работой.
10 червеня '16 г.
Ксения
Тот самый случай, когда в человеке сочетается добродушность и высокий профессионализм.
14 липня '16 г.
Невропатолог
Лікар-невролог вищої категорії, учасник Асоціації неврологів України. Спеціалізується на лікуванні невропатії, невралгій, хвороби Паркінсона, епілепсії, енцефаліту, інсульту, мігрені та інших відхилень у роботі нервової системи. Для діагностики застосовує методи електроенцефалограми, магнітно-резонансної та комп'ютерної томографії.
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17 (пр-т Червонозоряний) м.Вокзальна3914м.Деміївська5618м.Олімпійська5921
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17 (пр-т Червонозоряний) р.Солом'янський
Генетик
Лікар проводить онлайн консультації з питань спадкової схильності до онкологічних захворювань та персоніфікації їхньої терапії. Займається виявленням та персоніфікацією лікування раку молочної залози, раку легенів, колоректального раку та ін.